< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Remembrance Günlüğü (3. sayfa)
-
-
Bence gayet iyi hocam. 3-4 saatini dershane yese zaten iyi bir süre gitmiş oluyor. Biraz tempoya iyice alıştırana kadar stabil gidip kışa doğru çalışmalar yetmemeye başlayınca (ağır konular için diyelim bir nevi) ufaktan arttırmaya başlamak en iyisi. Bence önceliğin dediğin gibi dershaneyi verimli kullanmak olsun madem gidiyorsun hakkını ver. Ben uyudum pişmanım.
-
9-14.30 arası dershane oluyor hocam. Elimden geldiği kadar çalışıyorum, daha iyisi olabilir elbette. Teşekkür ederim hocam, size de iyi çalışmalar, çok güzel çalışmalar çıkarıyorsunuz konunuzun takipçisiyim.
-
Bu sene bu iş bitecek hocam. İyi çalışmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süre sonra güncelleme:
Netlerim 75-80 arası geliyor kurum sınavları 140 dakika olarak uyguluyor. (Paragrafta iki şık arasında kalıp sürekli yanlış olanı işaretliyorum tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim)
Dershanem 14.30 da bitiyor, dershane sonrası 4-5 saat çalışıyorum.
-
Geometri konularına ilk kez gerçekten anlıyorum birey b,bilgi sarmal ve esen soru bankalarını kullanıyorum.
Her gün 2 test geometri çözmeye başlayacağım önce esen ve birey b kitapların yarısı bittikten sonra bilgi sarmala başlayacağım.
Dil bilgisi, kimyasal türler, mol, olasılık,mantık konularında eksiğim var sürekli soru kaçıyor. Hafta sonu olabildiğince konu eritmeye çalışacağım.
Tyt biyolojide konu tekrarı yapacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X