Şimdi Ara

Remembrance Günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncelleme: Dershane sonrası ortalama 5 saat çalışıyorum. Konuları hocalardan önce bitirip dersi tekrar ve anlamadığım yerleri sormak için değerlendiriyorum. Hafta sonu dil bilgisi, Tyt ve ayt matematik, geometri, Tyt kimya çalışmayı planlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Bence gayet iyi hocam. 3-4 saatini dershane yese zaten iyi bir süre gitmiş oluyor. Biraz tempoya iyice alıştırana kadar stabil gidip kışa doğru çalışmalar yetmemeye başlayınca (ağır konular için diyelim bir nevi) ufaktan arttırmaya başlamak en iyisi. Bence önceliğin dediğin gibi dershaneyi verimli kullanmak olsun madem gidiyorsun hakkını ver. Ben uyudum pişmanım.  

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

9-14.30 arası dershane oluyor hocam. Elimden geldiği kadar çalışıyorum, daha iyisi olabilir elbette. Teşekkür ederim hocam, size de iyi çalışmalar, çok güzel çalışmalar çıkarıyorsunuz konunuzun takipçisiyim.

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Bu sene bu iş bitecek hocam. İyi çalışmalar.   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre sonra güncelleme:

Netlerim 75-80 arası geliyor kurum sınavları 140 dakika olarak uyguluyor. (Paragrafta iki şık arasında kalıp sürekli yanlış olanı işaretliyorum tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim)

Dershanem 14.30 da bitiyor, dershane sonrası 4-5 saat çalışıyorum.

• Geometri konularına ilk kez gerçekten anlıyorum birey b,bilgi sarmal ve esen soru bankalarını kullanıyorum.

Her gün 2 test geometri çözmeye başlayacağım önce esen ve birey b kitapların yarısı bittikten sonra bilgi sarmala başlayacağım.

Dil bilgisi, kimyasal türler, mol, olasılık,mantık konularında eksiğim var sürekli soru kaçıyor. Hafta sonu olabildiğince konu eritmeye çalışacağım.

Tyt biyolojide konu tekrarı yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.