yaw bende bunu anlamıyorum işte .neden mercedes arabam varken kendimi şahinin içine sıkıştırmaya çalışayım ki .ortada canavar gibi hdd varken başka bir unsura işletim sistemi kurmaının ne gibi bir mantığı olabilir anlamadım . sadece benim fikrim bu tenkit değil yanlış anlaşılmasın
quote:
Orjinalden alıntı: arescom
arkadaşlar bu mümkün olsa bile mantalitesini anlamış değilim. ne yani ben şimdi falsh belleğe işletim sistemi kurcam, keyif olsun diye cebimde taşıyacam.NE MANA!!!!!
işletim sistemini yanında taşıyarak başkasının kurcalamasına engel olmak, kurcalama niyeti olan boş bir hdd ve açılmayan bir sistem ile karşılaşacaklar. gittiği her yerde kendi sistemini kullanmak (bazen farklı chipsetlerde death ekranı çıkarabilir) ve de paşa gönül meselesi, keyf onun fayda onun istediği gibi kullanır yararlanır aklıma bunlar geldi
quote:
Orjinalden alıntı: ado1973
yaw bende bunu anlamıyorum işte .neden mercedes arabam varken kendimi şahinin içine sıkıştırmaya çalışayım ki .ortada canavar gibi hdd varken başka bir unsura işletim sistemi kurmaının ne gibi bir mantığı olabilir anlamadım . sadece benim fikrim bu tenkit değil yanlış anlaşılmasın
belkii ram e kurup daha hızlı çalışmasını sağlamak gibi bi amaç olabilir, bi fikir ama ram in her bilgisayarı kapadığında sistemi göçertmesini nasıl engelliyecen ona da bi çözüm lzm
arkadaslar tama hepiniz haklısınız bana bunu bir bilgisayarcı arkadas soyledi ve bu işlemi yapmıs ben sordugum zaman belli bir cevap vermedi
onun için belkiiçinizde bu işle ugrasan bir arkadasımız vardır diye sormustum soruyu
yardımınız ici tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme