Şimdi Ara

Remote çalışan birisi için Eskişehir nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

aga biz senle aynı kafadayız he. benim de kafamlar esiyor bu aralar çıkıp gidesim var balıkesir, trakya bölgelerine... fakat beni frenleyen bir taşıt yok.

araba veya en kötü ihtimal motor olsa rahat rahat çıkıp gidersin. Şu aralar minimun harcama ile araba işini halledip sonra nereye gidiyorsam çıkıp gidicem.

ayrıca iş... daha iyi yerde çalışabilirim öyle durum da var.

2-3 sene sonra karşıma çıkacak askerlik problemi var.

ondan elim kolum bağlı yoksa şerefsizim çıkıp gidicem trakya çanakkale balıkesir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 1 Mayıs 2023; 23:13:5 >
  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt
    Mevcut iş yerimden ayrılcam ben ama yeni geçeceğim iş remote mu olcak belli değil o yüzden beklemedeyim. Fırsatlara göre bakıcam artık.

Bende de hiç araç yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Ben mi yanlış düşünüyorum aga araç çok önemli.

Kapının önündeki araç özgürlüğü bir adım daha arttırır. Sonra çık nereye gidiyorsan git modundayım şuan.

İşe gelirsek, bende deneyim süresi çok az minimun 1,5 yıl çalışma sürem olsun ki değerimi arttırım. Şimdilik söylenini yapıp boşa kalan zamanda bol bol algoritma ve ingilizce kasıyorum mülakatlara hazırlık muhtemelen 6 ay içinde mülakatlara girmeye başlarım ben de.

Ben de bu aralar baya yerimde sayıyormuşum teknik anlamda, mülakatlara girince farkettim. Birkaç ay boyunca kasmam lazım artık her şey çok pahalı zaten yetişemiyoz...

benim kısa sürede anladığım kadarıyla iyi bir yerde çalışmak istiyorsan algoritma bilgisi şart aga. Bir frontend dev. olarak en zayıf noktam algoritma, şu algoritma sorularını çözemiyorsam bırakayım gideyim yapmayayım bu işi  

Şu chatgpt muhabbetinden sonra case'de ne yaptığını umursacaklarını sanmıyorum, live code ile mülakatlar gerçekleşir.

3-4 yıllık deneyimli biri mülakatlara giriyor, algoritma bilgisi zayıf olduğundan kitap önerip geri gönderiyorlar.

Bilg. Müh bıraktım, teknik bilgiyle kendi değerimi artırmam lazım aga. O yüzden şuan zaten bir spor bir iş evdeyim, yoksa 30'lu yaşlarda sürünürüm.

@.Ferrum. para yapmalıyız aga çoook para.

Knk görüştüğüm iki şirket case gönderdi diğeri de algoritma sınavı gönderdi. Algoritma için pratik yapmak lazım ben fena çuvalladım.

caseler bence sinir bozucu bir sürü vaktini alıyor zaten normalde de şirketin işleri var bir de onlara vakit ayırınca kafa yanıyor.

En kötü bayrama kadar falan bir yerle anlaşmam lazım artık şimdiki işyerimde köreliyorum

paran yoksa https://neetcode.io

paran varsa algoexpert.com

bi 6 ay algoexpertte takılcam. algoritma işini halledecem aga kafaya taktım. Sonra ver elini mülakatlar.

Bende de körelme durumu var ama boş vaktim çok ondan bir şekilde güncel kalıp güncel iş ilanlarına başvuracak seviyede olmaya çalışıyorum

şu paralı olana bi bakayım cidden ücretine değiyorsa alırım

ben balıkesir derdim. hem bursa'ya yakın hem izmir'e yakın. hem internet alt yapısı iyi sayılır. deniz desen var, dağ desen bursa yanı başında.

Farketmez ikisi de aynı amaca hizmet ediyor.

hangisinin arayüzü hoşuna gidiyorsa değerlendir.

neetcode sadece video vardı sanırım.

algo da video + kod yazma ekranı + yorumlar var. Yorumlarda alternatif çözümlerde mevcut bir de sertifikası var 😁

Linkedin :> search :> algoexpert :> en yeni gönderilere de bakabilirsin karar verirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Vallahi benim aklımdada Isparta var.Hiç gitmedim ama araştırdığım kadarıyla kafama yatan yerlerden biri.Muhtemelen benzer kafada olduğumuz için aynı düşünmüşüz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.