remoteok.io 'da son 1 aydır yayınlanan tüm işler, RSS okuyucumun cektiği kadarıyla (gerçekte rakamlar bundan fazla olabilir) Görüldüğü gibi Java 22, Ruby 19, JS 15 ile en yaygın remote-job işler. İlanlardan bazısı remote-job değil ve ülke ve sehir içinde bulunmayı istiyor ve cok az bazısı da aracı firma ilanı; ancak yine de rakamlar fikir veriyor. Remote-job işlerde Ruby ve JS bilmenin önemini gösteriyor.
eyvAllah bro
Elektronikotin
kullanıcısına yanıt
2 ay sonraki durum. görüldüğü gibi remote-job olarak Javascript işleri aşırı fazla. Bunda node.js'in etkisi büyük ve node.js için ayrı feed oluşturmadığım için. Fakat react işleri de aşırı fazla. vue.js işleri o kadar fazla değil.
Kendimizi geliştirsek iş var da kendimizi geliştiremiyoruz. Algoritma ve veri yapıları çalışamadım çünkü ayrık matematik bilmiyorum. Ayrık matematik çalışmaya başladım. Ancak zaman alacak gibi.
Daten
kullanıcısına yanıt
Algoritma ve veri yapıları için ayrık matematik bilmeye gerek yok. Jon Orwant 750 sayfalık Algorithms with Perl kitabında tüm veri yapıları ve algoritmaları kod örnekleriyle anlatıyor ve teorik matematik hiç kullanmıyor; cunku ayrık mat şart olmadığı gibi gerekli de değil.
Jon Orwant MIT'te BS, MS ve PhD'li ve şu anda Google 'da Operations Research and Compiler Research bölümünde direktör :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme