Şimdi Ara

remove background ve activatorla ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin.benim bu remove background ve activatorla ilgili anlamadıgım bir nokta var.suan bende activator kurulu ve status bara cesıtlı kombınasyonlar yaptım o sekılde programdan programa gecıyorum yada kapatıyorum.fakat oyunlardayken status bar gozukmuyo bıldıgınız gıbı bu durumlarda mutlaka home tusuna mı basmamız gerekıyor? ve zaten activator var remove backgrounds kurmam bir anlam ifade edermi? cevaplarsanız çok sevinirim.

• Evet, Home tuşuna basmanız lazım. Benim anlamadığım bu home tuşuna basmama ısrarı nedir? :)
    Ben de denedim rbg ve sbsetting'i, bence çok gereksiz. topu topu 1 tuş var. Onu da dandirik bir şey yapmaz herhalde koskoca apple? Biri kuyuya taş atıyor, 500 kişi kuyuya atlayıp taşı çıkarmaya uğraşıyor. Home tuşunun öyle çabuk bozulacağını sanmıyorum. Çok şüpheciyseniz açıp içini de bakın. Hem malzeme olarak kaliteli hem de tetiklediği alttaki click soket kaliteli. Öyle bir kaç yüz yada bin basışta patates olacak değil. tam ortadan bastığınızda kasmazsınız. RBG bence şarjın anasını ağlatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.