Şimdi Ara

Renault 11 txe flash (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ardakaşlar, bende 94 model spring var. maximum ibre 180 i gösteriyor bu resim de 200 yazıyor bi yanlışlık olmasın
  • broadway lerde gösterge 210 dur.ayrıca broadway 175 i geçmez diyen arkadaşlar yanılıyor.benim arabada 190 ı gördüm.abimde 99 rni var oda 195 i görüyor.
  • Her aracın Kilometre göstergesi belli teloranslarda hatalı gösterir..

Reanult 9 Broadway arcın fabrika verisi son sürati 168 Km/s dir.

Renault 11 Flash için ise fabrika verisi 185 Km/s dir.
  • ama her zaman teknik veriden fazlasını yapar arabalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

ama her zaman teknik veriden fazlasını yapar arabalar.

Oda yukarıda da yazdığım gibi, kilometre saatinin fazla göstermesi sonucudur.

Ben kendi araclarımdan birisi ile, Test cihazı bağlı olarak denedim.. Gösterge 175 Km/s iken test cihazı 167 Km/s di..

saygılar
  • doğrudur bişey diyemiyorum.
  • evet ibreler net rakam alamaya biliyor
  • Resim o kadar net ki sanki liftte çekilmiş gibi geldi bana ama bende 92 model ile 195 falan görmüştüm ama bu arabalarla bu hızlara çıkmak hiç sağlıklı değil hemde hiç sağlıklı değil yani en ufak bir rüzgarda allah korusun ya cenete ya cehenneme gidersiniz

ben uzunca bir süre kullandım arabanın tek sevdiğim noktası koltuğuydu çünkü nasıl söyleyeyim yanlardan saran kılıflar falan çok rahattı

ama araba 85 hp olmasına karşın pek seri bri araç değildi ama eski orjinal fransızları için aynı şeyleri söyleyemem onlar gayet iyi idi
  • hehe concorde kaç mximum fabrika verileri merak ettim ben 190 ı aştım biraz daha bastırsan 210 a kadra çıkacağını hissettim motor sesindeen hatta çok zorlarsam ibreyi sona dayayıp 220 bastıracağıma bile inanıyorum
  • Broadway!in motoru 180 basmaya yeter ama arabada öyle bir aerodinamik varki araba hızlandıkça yerden kalkıyor ve yol tutuş 140'dan sonra hemen hemen hiç kalmıyor. Düz yolda bu hızları yapabilirsiniz ama en ufak bir hatada kendinizi değişik yerlerde bulursunuz.
  • BROADVAY EN GÜZEL DÜZLÜKDE (GEBZE DİLOVASI İNİŞİ) 185 - 190 KM YAPTIM AMA SANKİ MOTOR YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ OLDU VE ARAÇ ÜFLESEN UÇAÇAK GİBİYDİ KESİNLİKLE DENEMEYİN
  • +10
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Kardeş satmayacaksan rektifiye iyi olur, fiyat konusunda bu işlemin piyasasını bilmiyorum ama 1500 tutacak bi işçiliği veya malzemesi olmaması lazım, eğer bu fiyatı servisten aldıysan bide dışarı sormanı tavsiye ederim, normal bir ustanın da hatasız becerebileceği bi işlem...

Rektifiyeden sonra (eğer başka bi kusuru yoksa) yenisinden farksız olması gerek, yaptırdıktan sonra motoru iyi test etmelisin, sesini falan da dinlemelisin, anormal gelen (supap çarpması-vuruntu v.b) sesler olmamalı...

• ANATOMİST KARDES SENIN ARABANIN KM KAC BIN ACABA YAZARSAN SEVINIRIM
  • ARAÇLARIN KM.GÖSTERGELERİNDE GERÇEK HIZDAN % 10 FAZLA GÖSTERİR... USTALAR BİLİR..AYRICA GPS DENİLEN ELEKTRONİK CİHAZ İLE DE ÖLÇÜM YAPIP DENENEBİLİR...
  • tranco buscas kullanıcısına yanıt
    Kardeş kaç para masraf çıktı toplamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.