Şimdi Ara

RENAULT 12 Ve TOROS KULÜBÜ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
620
Cevap
31
Favori
476.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar foruma ne olduğunu bilen duyan yok mu ya?
  • buda yeni gelen antika

• 1978 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renault 12 -- 27 Mayıs 2011; 21:44:28 >
  • Bütün renault 12 kullanıcılarina selamlar. Renault 12 TN, Babamın 1975 yılında sıfır km. alıp 24 sene tepe tepe kullandığı arabadır. Ben de şöforlüğü o arabada öğrendim. Teke gibi arabadır. inanılmaz sağlamdır. Karterini vurmadığımız kaya, girmediğimiz patika kalmamıştır, tık bile dememiştir. 1999 yılında satışa çıkardığımızda; farlar, tamponlar, ön panel, konsol, kadranlar, vites topuzu, tavan ve koltuk döşemeleri ve motor hala orijinaldi. 3 kere 100.000 devirmişti ve hala dipdiriydi. 11 sene önce satmamıza rağmen alan kişi hala kullanmaktadır. O yüzden bütün renault 12 lere saygı duyarım. Renault 12 nizi yıllarca kullanmanız dileğiyle...
  • Herkese merhaba. Satılık 97 model 130binde sw torosumuz var. Arabanın motor şahane boya mükemmel tüp 0 takıldı vize 2013 nisana kadar. Komple boyalı 1-2 değişen var kapılarda, 7.750 tl. Almak isteyenlere duyurulur. Ayrıca kendime özel 77 model binek reno arıyorum.. Araç ıspartada
  • buda bizi 1978 tn

• arkadan görünüm

• kokpit

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterduav

arkadaşlar foruma ne olduğunu bilen duyan yok mu ya?

Renault 12 forumuna mahkeme kararıyla erişim engeli konulduktan sonra forum kapandı.Forum donanım sitesindeki renault 12 kulübü sayfası renault 12 forumu açılmadan önce açılmış bir sayfadır.Forum donanım daha işlek ve göz önünde olan bir site olduğu için renault 12 ile ilgili soruların daha çabuk yanıtlanacağını düşünüyorum.
  • 76 ts yolda giderken rastladı bende resmini çektim çok orjinalbi makina

• evet arkadaşlar inanmıyacaksınız ama bu araç 79 model sadece 38000 km de hatasız boyasız 7000 tl ye satıldı

• buda 78 ts muayne istasyonunda rastladı çok orjinal

• 78 tl içten görünüm orjinal dikiz aynasına dikkat gece ayarı yok tl olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renault 12 -- 24 Haziran 2011; 20:33:34 >
  • 78 tn nin arka camında buz çözücü yok galiba. Orjinalinde ince plastik bir film içinde sarı teller vardı. Bu plastik film Bütün camı kaplardı üst köşeden de elektrik bağlantısı vardı.
  • lpg bakımı yaparken

• tn modeller tl lerle aynı 81 senesine kadar yıl 1982 oluncu tsw oldu ve rezinstans arka cam silgisi sıgara çakmağı geceye ayarlı iç dikiz aynav.s
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENİM ELİMDE RENAULT TOROSUN ORJİNAL JANTI VAR TEK TEK YADA TAKIM HALİNDE SATABİLİRİM DETAYLAR İÇİN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ . FİYATIDA ACENTADA 65 LİRA BEN 50 LİRAYA VERİRİM. 4 TANE TAKIM ALANADA EXTRA İNDİRİM YAPARIM

AYRICA GÖĞÜSTEKİ KALÖRİFER ÇITASI AMORTİSÖRLERİ VE TABLALARIDA MEVCUTTUR HEPSİ SIFIR AYARINDA DEĞİL GERÇEKTEN SIFIRDIR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • R12 İçin abart önerisi olan varmı ? r12 ye hangi abart iyi gider ?
  • Aracım kaportadan gediğinden beri cam sileceği ve fıskiye çalışmıyor. Sigortalar sağlam. Aküden direkt çekince fıskiye atıyor. Kola gelen kabloda gerilim yok. Elektrik şemasını da tam çözemedim. 2-3-4-5 numaralı kablolar sokete, oradan da silecek motoruna gidiyor. 1 numaralı kablo sigortaya mı yoksa fıskiyeye mi gidiyor emin değilim. Silecek motorunda bağlantı hatası veya kopukluk olabilir mi? Silecek motoruna erişmek için torpido gözünü mü sökmek gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.