Şimdi Ara

renault 19 europa 1.6 en çok tutulan modeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
231.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 98 99 vw polo classic önerilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esmer33 kullanıcısına yanıt
    11750 olur derse tüp takınca 12750 olacak bu yüzden dedim ve kapıların camına çıkan kilitleri yok arka stop lamba camları kırık iç döşemeler eski birde bunları nerde yaptırabilirim ucuza tüp hangisini nasıl olanını taktırayım yardımcı olbilecek varmı triger kayışını falan değiştireyimmi ne olu ne olmaz diye ne dersiniz değişmesi gerekiğini usta anlarmı sanayiye götüreyimmi
    teşekkürler cevaplar için
  • ruhsatta alize olduğu yazıyor mu yoksa RNE 1.6e mi yazıyor arabanın üstünde 1.6e RNE yazıyor da alize yazmıyor

tramer sorgulamasında 2003 sonrasında kazasız diyor 2003 ten öncesi neden yazmaz acaba ne dersiniz ona nasıl bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazaca -- 21 Mayıs 2014; 3:46:58 >
  • airbag yoksa almayın, bu fiyatlara clio filan bulunur, tamam tipi gerçekten güzel ama daha iyi arabalar var sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar adamın dediği gibi değilmiş aceemilik zor iş araba alırken
    ruhsatta 16 ERN yazıyor 98 model bu model hangisi ... hidrolik direksiyon klimalı airbagli bu model nasıldır sizce tüpte yok malesef moralim bozuldu biraz kuaför istiyor dağınık içleri pis kılıf
    tüp nasıl bişey taktırıyım ful enjeksiyonlumu bilen varmı
  • rne nin esi ters yerde yazıyor bunda bu RNE mi oluyor anlamadım ya :)
  • sürücü hava yastığı var evet pahalı oldu ama neyse ilk şeyde herkesin başına gelir eş dost olmayınca yanında insanın benim akrabalar çekemiyor malesef arkadaş lar iyi olunca saf yerine koyuyorlar naapalım ALLAH herşeyi bilen ve görendir ben bunu bilir ve inanırım ahım kimsede kalmıyor onada gözlerimle şahit oldum bir kaç defa Şükürler olsun ALLAHıma
  • Alın bence o arabayı 1 yıl kadar kullandım 19 tadı hala damağımda, çok güzel bir araçtır
  • arkadaşım temiz bir 1997 R19 1.4i beymen club aldı.
    1.6 da fiyat yüksek ve çok el değiştirmiş araç çoktu.
    3.ncü sahibinden temiz bulunca varsın 1.4 olsun dedi ve aldı.
    uzun yolda yakıtından memnun olduğunu söylüyor devamlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

sürücü hava yastığı var evet pahalı oldu ama neyse ilk şeyde herkesin başına gelir eş dost olmayınca yanında insanın benim akrabalar çekemiyor malesef arkadaş lar iyi olunca saf yerine koyuyorlar naapalım ALLAH herşeyi bilen ve görendir ben bunu bilir ve inanırım ahım kimsede kalmıyor onada gözlerimle şahit oldum bir kaç defa Şükürler olsun ALLAHıma

arabayı zaten aldığınızı yeni fark ettim, zaten bundan sonra başka arabaları konuşmak boşuna, rabbim kazasız belasız, ekonomik sürüşler nasip etsin

• eyvallah sağol kardeşim darısı isteyen herkesin olsun sağol bana tavsiyeleriniz yardımcı olabileceğiniz aksesuar kuaför yedek parça vs bilgi verebilirseniz kaputu açınca şu şudur bu budur bend eöğreneyim varmı öyle anlatan siteler bilgi veren yerler suyuna yağına nasıl bakmalıyım neyi nezaman kontrol etmeliyim bu konularda yardımcı olabilirseniz sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sağolun varolun
  • er76. kullanıcısına yanıt
    bu araba hangi modeli ful enjeksiyonlumu tek nokta enjeksiyonlumu ruhsatta 1.6 ERN yazıyor arabanın üstünde birr tarafta 1.6e bir tarafta RN yazıyor ruhsatta ERN yazıyor bu yoksa RNE denilen modelmi bana yardımcı olabilirmisiniz hangi modeli bu
  • zazaca Z kullanıcısına yanıt
    en full olanda alize yazar ve 2001 model açık gri renk olur genelde
    sizdeki sanırım tek nokta enjeksiyonlu megane 1 enerji motorlu
    güle güle kazasız belasız kullanın
    çok sorun açmayan yol tutuşu güzel bir araçtır R19
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    1.4 rn modelleri neden tutulmuyor ustam.
  • 1.6 karbüratörlü olanı 13 litre gibi bir yakıt tüketimi var aşırı ısraf 80 beygir Arjantin menşei olarak geçiyor
    En iyisi 1.6 -90,lık enjeksiyonlu olanı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

1.6 karbüratörlü olanı 13 litre gibi bir yakıt tüketimi var aşırı ısraf 80 beygir Arjantin menşei olarak geçiyor
    En iyisi 1.6 -90,lık enjeksiyonlu olanı
    1.6 karbüratörlü var 4 senedir . Uzun yol şehir içi toplamda 80.000 km yol yaptım. Aracın uzun yolda ne kadar basarsan bas 8-8.5 litre şehir içi ise 10-11 litre lpg tüketimi var
  • Selamünaleyküm 1.6e rne tek nokta enjeksiyonlumu oluyor k7 motor yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.