quote:Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate quote:Orjinalden alıntı: ..dEnZeL.. Clio nun atası A3 un buyuk buyuk dedesı
quote:Orjinalden alıntı: kürsad quote:Orjinalden alıntı: troy mcclure Resimlerdeki arkadaşları zamanında uyarmıştım.. ne diye uyarmıştın fransızdan uzak durun diyemi
quote:Orjinalden alıntı: joushkun Röno'nun parlak geçmişi VW'in geçmişiyle (beetle) karşılaştırmak gerek, herkez sıkletinde dövüşmeli
quote:Orjinalden alıntı: Power Of The Renault bu arabanın en büyük özelliği asla devrilmemesi diye biliyorum Bunu devirmede ne var? İftardan sonra gelsin ben onu havamla bile devirrim
ne arabaymış bee ozamanlar ama o zamanda gelin arabası bile oluyormuş siz suanda hiç corvete gelin arabası gördünüzmü yaa işte rano 4 böle bi araç
quote:Orjinalden alıntı: djoz quote:Orjinalden alıntı: joushkun Röno'nun parlak geçmişi VW'in geçmişiyle (beetle) karşılaştırmak gerek, herkez sıkletinde dövüşmeli Beetle şu anda bile tüm dünyada kendine hayranlar edinmiş ve de 40 yaşında da olsa tıkır tıkır çalışan, yol alan bir araçtır.
quote:Orjinalden alıntı: joushkun Beetle şu anda bile tüm dünyada kendine hayranlar edinmiş ve de 40 yaşında da olsa tıkır tıkır çalışan, yol alan bir araçtır. Bu da öyledir, fakat bu Türkiyede pek bilinmez ...
quote:Orjinalden alıntı: skyclad ömrü itilmekle geçen araba reno b.k atmayalım, billmeden konuşmayalım