Bence yeni model arabalara alarm taktırmak biraz mantıksız. Tabi aldığınız araç ne bilmiyorum. Merkezi kilit varsa takılması saçma. Tabi aracınızda önemli şeyler bırakmıyorsanız.
clio hb authentique. immobilizer var sadece bildiğim kadarıyla. alarm derken kaputa gelen baskı, çarpma vb haber olması, işim nedeniyle çok farklı yerlerde aracı o an için bulunduğum yerde bırakmam gerekecek. her hangi bir çarpma vb olduğunda haberim olabilsin, ya da hırsıza karşı da caydırıcı olması. hiç sesi çıkmayan araç daha kolay üzerinde çalışılır gibi geliyor:S bir yandan da kasko olacak zaten ama ona güvenmek yerine önlem olsun diyorum.
İstanbul da maalesef insanın arabasına göz kulak olması çok zor Allah'a emanet oluyor genelde. Otoparka bıraksanız dahi öyle. E birde arabasını seven bir insansanız çok zor
Biraz teselli, biraz elimden geleni yaptım hissi için e bir de tabii caydırıcılık açısından... yoksa dediğiniz doğru tabii, allah'a emanet yaşadığımızı da düşünürsek araçların hali hepten öyle. O kadar çok araştırıp, bir de 2.el düşünürken 1.ele döndüm, sevmekten öte değerli ama takıntı yapmamaya çalışıyorum, her ne kadar periyodik olarak camdan kontrol etsem de
Kesinlikle kucuk yalidaki Guven Altan derim.fluence aracimda start stop sorunu yasadim aracim kilitlendi kaldi cekici ile guven alta gonderdim sorunu cozduler ve tek bir kurus dahi talep etmediler.semih bey var orda cok ilgili bir arakadas ona ayrica tesekkur ediyorum burdan.:)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme