Şimdi Ara

Renault Clio 1.5 dCi Night & Day mi Expression mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk defa araba alacağım. Tercihlerimi bayaa azalttım. Bu iki araç hakkında sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.

Night & Day 2011 model 30.000 km de. 90 hp. değişim yok sadece 4.000 hasar kaydı var. sahibinden. Fiyatı 35.000

Expression 2010 model 50.000 de. değişeni yok 2-3 parça lokal boya var. galeriden. Fiyatı 29.000

Tabii ki almadan expertize götüreceğim ama şimdi sizlerin yorumlarını almak istiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Edit: Linkleri de ekleyeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aracim-night-day2011-orjinal-30600-km-de-daha-dolusu-yok-90-hp-201315442/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayan-sahibinden-orjinal-48-binde-2010-model-clio-1.5-dizel-hb-201811473/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euroAslan -- 27 Şubat 2015; 19:58:33 >

• Night day çok dolu bir arac ama aradaki 6binlik farka değer mi bence hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night & Day Clio 3 kullanırken yağmur sensörsüz olmaz far sensörsüz olmaz vs diyorduk satınca FD6 Civic aldık onlarınpekte gerekli olmadığını anladık
  • peki expression çok boş bir modelmidir ? extreme, extreme edition, expression ve night day arasında doluluk sıralamasında nerededir expression ?

ayrıca şunu da belirteyim; normalde düşüncem 30.000 seviyesi en fazla. ama şartları zorlayıp 35.000 yapabilirim şayet aldığım araba değecekse. bu şartlar altında değerlendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euroAslan

peki expression çok boş bir modelmidir ? extreme, extreme edition, expression ve night day arasında doluluk sıralamasında nerededir expression ?

ayrıca şunu da belirteyim; normalde düşüncem 30.000 seviyesi en fazla. ama şartları zorlayıp 35.000 yapabilirim şayet aldığım araba değecekse. bu şartlar altında değerlendirirseniz sevinirim.

expression en baz donanım 4 tekerlek 1 direksiyon
  • night day iyi güzel hocam ama fiyati biraz fazla sisirilmis gibi geldi
  • Bizde extreme edition var 32 ye satiyoruz 90binde 2011 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

peki expression çok boş bir modelmidir ? extreme, extreme edition, expression ve night day arasında doluluk sıralamasında nerededir expression ?

bazı kaynaklarda da tam tersini okudum kafam karıştı. doluluk sıralamasını verebilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

bazı kaynaklarda da tam tersini okudum kafam karıştı. doluluk sıralamasını verebilirmisiniz ?

Baz donanım olduğu jant kapağından belli.

• 2011 executive modelini uzunca bir sure kullandim, yagmur ve far sensoru cok guzel ozellikler yabi ikisini de acmak zor degil ama kendi yapinca islemleri insana daha hos geliyor. Bluetooth, usb gibi ozellikleri de vardi bu paketin ve bence en onemlileri bu ikisi. Bence executive paketine de bakin

Bu arada 90 degil 85 beygir olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 28 Şubat 2015; 11:51:31 >
  • euroAslan E kullanıcısına yanıt
    Bende 2011 model extreme vardı. expression paketlerin bazilarinda celik jant var ancak siyah tabanlı far yok sanırım çok kötü duruyor deri direksiyon hiz sabitleyici elektirikli aynada yok sis far ve celik jant dışında baz donanım sayılır

• 35 bin veriyorsan eğer imkanın varsa 4 bin daha koy 2015 joy benzin al hiç değilse sıfır araba kafan rahat olur
  • tam da şimdi 2011 executive ye bakmıştım. 20 yıl özel serisiymiş. doluluk durumu nedir bunun ? ayrıca özel seriye ekstra bişeyler koymuşlarmıdır bilginiz var mı ?

söylediklerinizi düşünerek expression modelden vazgeçiyorum, bu kadar da boş olsun istemem arabamın.

35.000 e zor çıkarım zaten o yüzden 0 düşünmüyorum teşekkür ederim.
  • Hocam aynı arabaya şimdi bakan birine ne dersin? Yani Night & Day için öneriniz yorumunuz ne olur rica etsem?

edit: yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raulforever -- 14 Kasım 2019; 11:10:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.