Şimdi Ara

renault clıo 3 hb extreme 1.2 16v 75ps nasıl arabadır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
23.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Orijinalden alıntı: sekovizyon

quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Hocam bende var 5 aydan beri 1.2 expression modeli lpg'li şöyle söyliyim bundan önce 2012 polo pulse'um vardı. Polo'nun içi clio'ya göre mezar ve kasvetli ve konforsuz. Clio çok geniş ve gayet konforlu içi sessiz motor sesi almıyor pek yolda dahil. Şu an kış diye fazla yakar diyorlar ama 65TL gaz alıyorum 280km gidiyor ve ben basıyorum hep sol şeritteyim asla ekonomi modu gitmiyorum anlicağın. Yol bilgisayarı 8.3 gösteriyor(tabi bu benzinle kullansan yakacağı yakıt ki burdan anlayabilirsin bastığımı)

Hayırlı olsun

280 km sadece lpg mi, yani benzinle gittiğin mesafeyi düştüğün değermi?
    Değil ise ortalama (ne kadar gittin bilmiyorum ama) 30 km daha düşüp hesap yazılması lazım. Yani;
    65 / 250=0,26 kr bu da çok iyi bir değer

Hocam benzinle gittiğim mesafe 300mt'yi geçmiyor tık diye ses geliyo anlıyorum lpg'ye geçtiğini yani çok çabuk geçiyor ki benzin pek almıyorum 2 ayda 20lira alıyorum ki yazın iyice düşecek tahminimce lpg tüketimi

o zaman değerlerin müthiş hocam. lpg nin markası nedir?

• Geçtiğimiz günlerde 2012 model Clio 1.2 Symbol kiraladım. Yoğun trafikte, kilometrede 38 kuruş yaktım.
  • arkadaşım aracı aldınmı almadıysan biraz bilgide ben vereyim sana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım aracı aldınmı almadıysan biraz bilgide ben vereyim sana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2011 model symbol var. 27.000 km de falan. 1.2 cc authentique. lpg de taktırdım. aracın performasında hiçbir sıkıntı olmadı gerçekten. bu araçtan performans, konfor, yol tutuşu, can güvenliği beklemek yersiz olur bana kalırsa. Çünkü markanın en ucuz aracıdır. fiyatına göre çok bile. iç mekan oldukça geniş. bagajı çoğu c segmentindeki araçlar ile aynı hacimdedir diyebilirim. süspansiyon oldukça iyi. aynı sınıfta chevrolet aveo kullandım. daha oturaklı olabilir aveo ama bence sekir içerisinde yumuşak olması daha önemli. sehir içerisinde oldukça rahat,pratik ve ekonomik. vitesleri hemen ard arda atak gerekiyor ama. o şekilde daha seri kullanılabiliyor. yakıtına gelince, oldukça ekonomik. ben başkasından duysam kesinlikle inanmazdım ama kendim denedim 3 depoda ve aynı sonucu gordum. 27-28 lt ile tam 380 km yol yapıyo yaz sartlarındave tamamı kayseri şehir içi. uzun yolda şehir içeris 90 ı geçmeden ve 5 kişi 420 km-430 km yol yapıyo. belki 2 kişi olsa çok daha fazla gidebilir. ben de aynı zamanda 1991 model Mercedes 200e var. tam yarı yarıya fark ediyo ikisinin yakıtı. ama ikisinin de yeri başka işte. kıyaslanamaz.

symbol ün negatif yönleri çok fazla yok bana göre. sadece kalkarken çok iyi ayarlamak gerekiyor. stop edebiliyor. vites geçişlerinde de çok iyi ayarlanmazsa sarsıntı vuruntu olabiliyo. geçenlerde u yapacaktım direksiyon sola kırılmış vaziyetteyken aks başlığı çıktı. sevişte hallettiler ama beni çok şaşırttı gerçekten. neyse bakalım. yine de iyidir bu araç.

• Yaris 1,3 lere bak..Bagaj aramazsan tabi.
  • arkadaşlar aracınız için en uygun kasko fiyatını bulmak için ücretsiz kasko sorgulama yapabileceğiniz bir adres....

http://kaskodegersorgulama.blogspot.com/
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-aile-arabasi-146566381/detay
    clio 2009 model 37000 de benzinli 1.2 extreme 22.000 TL ye bırakacak değişen yok 1 parça boya var hasar kaydı da yok, sizce uygunmu alınır mı , extreme modelinde hangi özellikler var boş modeli mi boş değilse boş modelinden farkı ne
  • konu ilgili bölüme taşınmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.