Şimdi Ara

renault clio 3 teyp ve hoparlör yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. clio 3 2006 model araca teyp ve hoparlör almak istiyorum.
    1-öncelikkle kasetçalar teypi değiştireyim dedim araştırdım orjinal teyp harici teyp takınca direksiyon kumandası iptal oluyor. direksiyon kumandasını etkinleştirmek için ayrı aparat lazımmış onuda araştırdım ortalama teyp fiyatında bi aparat.150 200 lira dediğim bu aparat . yani bi teyp alsam 200 liraya yanında bu aparatıda almak zorundayım bi 150-200 lirada ona verecem bana 400 liraya patlıcak.aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum. o yüzden sizin bi öneriniz var mı? direk direksiyon kumandasının bağlanabildiği teyp var mı yada bunu ucuz yollu en iyi şekilde nasıl hallederiz.

2-eğer teyibi değiştirmiyecek olursam yani arabanın kendi orjinal kasetçalar teybine hoparlör takmak istiyorum.
    teyp bu
    renault kasetçalar teyp
    ön hoparlörler sesi az açtınmı daha şarkının sözlerini tam duyamadan patlıyo. bass seviyesini bu yüzden -7de tutuyorum 0'a getirince bile patlıyor +7ye hiç getiremiyorum zaten. arka kapılarda hoparlör yok muş ben önce arka kapılara hoparlör alcam daha sonra istediğim sesi alamazsan öndekileride değiştiricem bu yüzden nasıl bi hoparlör almam lazım piyasada pioneer hoplar var 60-80 arası onlar olur mu 200 wat civarı bunlar olur mu bu teyibe

lütfen bi fikir verin yardım edin. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdogan

merhaba. clio 3 2006 model araca teyp ve hoparlör almak istiyorum.
    1-öncelikkle kasetçalar teypi değiştireyim dedim araştırdım orjinal teyp harici teyp takınca direksiyon kumandası iptal oluyor. direksiyon kumandasını etkinleştirmek için ayrı aparat lazımmış onuda araştırdım ortalama teyp fiyatında bi aparat.150 200 lira dediğim bu aparat . yani bi teyp alsam 200 liraya yanında bu aparatıda almak zorundayım bi 150-200 lirada ona verecem bana 400 liraya patlıcak.aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum. o yüzden sizin bi öneriniz var mı? direk direksiyon kumandasının bağlanabildiği teyp var mı yada bunu ucuz yollu en iyi şekilde nasıl hallederiz.

2-eğer teyibi değiştirmiyecek olursam yani arabanın kendi orjinal kasetçalar teybine hoparlör takmak istiyorum.
    teyp bu
    renault kasetçalar teyp
    ön hoparlörler sesi az açtınmı daha şarkının sözlerini tam duyamadan patlıyo. bass seviyesini bu yüzden -7de tutuyorum 0'a getirince bile patlıyor +7ye hiç getiremiyorum zaten. arka kapılarda hoparlör yok muş ben önce arka kapılara hoparlör alcam daha sonra istediğim sesi alamazsan öndekileride değiştiricem bu yüzden nasıl bi hoparlör almam lazım piyasada pioneer hoplar var 60-80 arası onlar olur mu 200 wat civarı bunlar olur mu bu teyibe

lütfen bi fikir verin yardım edin. teşekkürler

Bende de cilio 3 var arkadaştan aldım teypi değiştirmiş direksiyon kumandası çalışmıyor. Arabaya ne yapabilirim diye düşündüm birazdaha kullanıp satıp başka birşey alma fikri daha iyi gibi geldi.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cherno359@hotmail.com a mail atın bana 45 tl ye yaptı direksyon kumandasını kullanıyorum sony teybimde.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    dediğin maile daha önce mesaj attım adam gönderdi fotoları. bağlantı şeklinde kabloları kesiyorsun falan aklıma yatmadı benim. o adam iyi yapmış ama kablo kesip biçme olmasa iyiymiş. kablo kesme dediğim olay teyibe giden kabloları soketten kesip ayırıyorsun yani eski teyibi takmak istesen geriye o kabloları tekrar birleştireceksin falan bozulacak yani
  • bende öyle değildi. 3 kablo girişi var. ben soketlerin arkasındaki kablo giriş yerlerine doğru kabloları sıyırıp sıkıştırdım geri gelmemeleri için bantladım. işim btince tekrar geri alırım. en kötü kabloları tamamen kesmeden aparatı sarıcak kadar kablo plastiğini sıyırıp bantlamak olur. yada bir teypci ile konuşup ana iso sokete ve teybin soketine takılacak dişi-erkek soket ayarlayıp o araya monte edilir

• adamın bna attığı dosyada senin yaptığı gibi sıyırmayın yazıyordu yoksa kumanda kolu yada yukardaki ekran saatin olduğu ekran bozulabilirmiş öyle yazıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.