Ben baz donanım Golf'e de iğrenerek bakarım çünkü şu plastik kapı kolu ve çıtalar beni iğrendiriyor. (hiç de ucuz bir araba değildir.) Yoksa ucuz arabalara bir lafım yok. Sadece gereksiz yere maliyetten kısma bu parçaları boyamamak üreticiler açısından. Lüks araçlara (passat en büyük örnek) baz donanımda kapaklı jant koymak da yanlış diye düşünüyorum. Aracın hedef kitlesi jant ile ilgilenmeyecek işadamı, emekli kitlesi olabilir ama bu demek değil ki adam jant kapağı çalınmış veya düşmüş bir araçla dolaşsın. Markanın da bir imajı olmalı di mi?
Eski arabalar böyle miydi. Hepsinde çelik tamponlar, krom jantlar olurdu.
Hele şimdiye kadar yan çıtalar denen olayı anlamamışımdır. Bir araba yandan darbe alıyorsa mutlaka kural hatası vardır (kazaya karışan 2 araçtan birinin kırmızı ışık ihlali yapması gibi.) ve bu darbe de sadece çıtadaki boyanın kalkmasıyla atlatılacak kadar hafif olamaz. Hatta bu kazada yaralanma ihtimali %50'den fazladır.Tamponlardaki çıtalar park ederken oluşacak boya hasarları için faydalı ama onun bile çözümü var artık : park sensörü.
çok iyi görünüyor kardeşim. Allah kaza bela vermesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme