Şimdi Ara

Renault Clio `ya hangi gazı taktırmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2008 model symbol 1.4 8v aracıma gaz taktırmayı düşünüyorum fakat atıker ile italyan markaları arasında kaldım performans açısından hangi sistemi taktırmamı önerirsiniz..??
    şimdiden teşekkürler..

• lpg dönüşüm forumu üşenmeden incelemelisin şikayetler memnuniyetler sorunlar .....ve sonunda kafanda bişey belirecektir

ben aldesa teqnoseq taktırdım memnunum...aracım clio 1.4 8v
  • yani performans kaybetmeden symbol için en ideal olanı taktırmak isterim atiker uygunmudur acaba?
  • hocam şimdi senin araç nerden baksam 19 bin vardı böle bi araca gidip te bi liralık bi sistem taktırma bence eğer uzun süre bineceksen mutlaka brc taktır(my 10 modelini) ama belli olmaz yarın öbür gün satarım diyorsam taktır atikeri gitsin ya da atikerden daha iyi bi yerli firma yok mu diyorsan aldesa taktır derim...
  • yetkili bi montaj servisinde gönül rahatlığı ile atiker taktırabilirsiniz aracınıza her geçen gün sizin cebinizden gidiyor neticede zaman kaybetmeden montajınızı yaptırın doğru işçilik ile kesinlikle performans kaybınız olmaz
  • kullanmadığım markayı bilemem..zavoli kullanıyorum,sorun yok,gayet memnunum,tavsiye ederim...
  • bundan önceki aracıma atiker taktırdık sızdırmazlık raprundan
    gaz beyni 3 kere değiştikten sonra geçebilfim

sızdırıyodu bi türlü olmadı sıfır takılıyo gidiyorum kaçak buluyolar
    kafayı yicektim
    MMO daki mühendis atikerde bu sorunun çok olduğunu söledi
    en sonunda sızdıran yeri japonla doldurdu atikerde ki teknisyen
    pes dedim bu kadar ilkel bi çözüm koca firma
    neyse geçtik sızdırmazlıktan ama bir daha tööbe dedim atikere

brc-zavoli derim

brc tercihim olur
  • Marka hikaye ustalık önemli. Ama yerli yapımdan çok İtalyan malı sistemler tercih edilmeli diye düşünüyorum. Çünkü adamlar işin piri. Misal BRC MY-10 kullanıyorum aşırı derecede memnunum.
  • ilgi gösteren herkeze teşekkürler tomasetto diye bir marka taktırdım çok övdüler benim aracıma en uygun diye şimdilik bir sorun yok ..
  • Hayırlı uğurlu olsun,güle güle binin.

quote:

Orijinalden alıntı: magery

ilgi gösteren herkeze teşekkürler tomasetto diye bir marka taktırdım çok övdüler benim aracıma en uygun diye şimdilik bir sorun yok ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.