Ayıpsın emhotepim ne demek iki elim kanda olsa gelecem Anahtarlıkları da alıyorum yanıma
quote:
Orjinalden alıntı: emhotep
geçmiş olsun yaw.erteleyelim istersen
sarı anahtarlıkta alacanmı du yemek yeyip geliom.
olur mu dersin. benim buluşma yeri önerim:üsküdar fethipaşa
kürşat ım sakin bir yer olsun .kuşlar,ağaçlar,börtü böcek...
yaw bu arada birbirimizi nasıl tanıyacağız alki sen kovboy şapkanı tak gel.. kürşad sende kırmızı bi çiçek koy yakana. benim için bişi gerekmez.yakışıklılığla ortamı aydınlatırım hemen
üç kşimiyiz arkadaşlar .başka gelen yok mu?
Sanırım metheen de var
gülfem gözüm üzerinde haberin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: wicked
ben cep telle tüm buluşmayı çekerim.gözün arkada kalmasın
eyvallah
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: wicked
ben cep telle tüm buluşmayı çekerim.gözün arkada kalmasın
SERDAR sende gelsene Ank. kaç saatlik yol yaw.
arkadaşlar bulusmaya yetısırsem gelinarabasıyla gelicem clio 3 ümü yaparım artık gelin arabası
Metincim allah tamamına erdirsin ya selamımı soyle yengeye kendisi beni kaporta ustası/lastikci bilir
quote:
Orjinalden alıntı: metheen
arkadaşlar bulusmaya yetısırsem gelinarabasıyla gelicem clio 3 ümü yaparım artık gelin arabası
sen istinyeden gelini al kuaföre götür sonra buluşuruz:D
beyler avrupa yakası saat 2den sonrası bana uygun gibi gözüküyor daha bizimkilerden izin koparmadım bakalım ne diyecekler ama söyleyeyim yarın yayan geliyorum yada iett
yer olarak istanbul park a gidip araçları test ederiz hem sakin yer
eğer boş bir gününüz olursa sakaryaya yolunuz düşerse sakaryaya beklerim bi mangal yaparız sapanca gölüne karşı
proğram değişti o zaman yarın sapancada buluşalım
quote:
proğram değişti o zaman yarın sapancada buluşalım
ama ben şimdi istanbuldayım eğer uygunsa pazartesi beraber gidelim hem yol arkadaşımda olursun sonra mangal yapar ben seni gönderirim yamaç paraşütü filan da var
Saat 2 besiktas
en yeni proğram: alki ve kürşat araçlarıyla pendiğe geliyo.ben ikinizi alıp doğru sapancaya.yamaç paraşütü ve mangal sefasına.bu havaları bni dahaki haftaya bulamayızzzzzzzzzzz