O KİM ? :) BEYLER KLASİK TÜRK DAVRANIŞI GÖSTERİYORSUNUZ. MALUM TANIMADAN YARGILAMAK :) ALKİMAKE !!! O YÜZBAŞI BEN İSE ER'İM FARK OLSUN ARAMIZDA DEĞİL Mİ ???
hımmm.. birde ben sayın aybar değilim... kısaca endy diyebilirsiniz :)
hocam önce bi destur diyip tanışalım o zaman. hemen iğneleyici laflarla girmiyelim ortama yakışmaz bize. siz türk değil misiniz? ne kadar garip bir laf ya bu, lütfen söylediklerinizi bir kez daha düşünün ve öyle konuşmaya başlayın bence. hiç tasfif etmiyorum sizi
quote:
Orjinalden alıntı: MAİS
O KİM ? :) BEYLER KLASİK TÜRK DAVRANIŞI GÖSTERİYORSUNUZ. MALUM TANIMADAN YARGILAMAK :) ALKİMAKE !!! O YÜZBAŞI BEN İSE ER'İM FARK OLSUN ARAMIZDA DEĞİL Mİ ???
Alkimake ın profilini açınca ismine emailine herşeyine ulaşabiliyoruz endy..
senin böyle esrarengiz takılman garip doğrusu.. Biz tüketiciyiz muattabımızı bilmekte hakkımız
Arkadaslar bence aramızda Mais'ten bir arkadasımızın olması cok guzel bir fırsat, hepimize cok faydası olacagından eminim... Renault'cular, Mais aramızdaaa kocaman bir hosgeldin tekrar Endy kardeseee
teşekkür ederim alkimake :) tabiiki türküm dogruyum çalışkanım :) ya mail yada profil görüntüleme kısımları için bir açıklama yapmam gerekirse bu akşam acele ile kayıt oldum..Çünkü bu güzel ortama aranıza katılmak için.. Tabiki kabul ederseniz.. :) bu arada bilgilerimi güncelleyemedim. ve nereden bakıyorsunuz yada ben nereden nasıl düzeltebilirim tarzı bilmediğim pek çok konu var.. ben kendimi geliştirene kadar az zaman verirseniz sevinirim.. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler....
Yardım icin her an buradayız merak etme, profilimden ayarlarını guncelleyebilirsin...
hoşgeldin tabiiki..
bir başkısının profiline bakmak için nickine tıklaman yeterli Kendi profilini ise sol üst köşedeki profilim kısmından düzenliyorsun
MAİS hoş geldin
hoş bulduk herkese.....
neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın tekrar görüşmek üzere... (bu arada mail adresimi güncelledim sanırsam)
asilx ankara buluşmasını ne zaman yapıyorsun
Istanbula geliyo once kaptırmam asilx'i Ankaraya da biz geliriz Bu arada MAİS'e gidiyorum simdi siparisi olan varsa alayım
benim kapağa bir bakıver lütfen
sevgili alkimake kardeşim şu listede beni ismimin yanına bi parantez açıp 1.Alkimake - istanbul 2.Elninom1 - istanbul 3.Wicked - istanbul 4.Asilx - ankara 5.Jsv - izmir 6.t_i_t - izmir 7.Köylü1 - istanbul 8.ikizlere takke - istanbul 9.Timothy - istanbul 10.kürsad - istanbul 11.Codelinker - istanbul 12.Malimusavir- istanbul (kardeşide gelebilir işinin yoğunluğuna göre) 13.Emhotep - istanbul ...............
diye düzenler misin sana zahmet
İste listemizin son hali
1.Alkimake - istanbul 2.Elninom1 - istanbul 3.Wicked - istanbul 4.Asilx - ankara 5.Jsv - izmir 6.t_i_t - izmir 7.Köylü1 - istanbul 8.ikizlere takke - istanbul 9.Timothy - istanbul 10.kürsad - istanbul 11.Codelinker - istanbul 12.Malimusavir- (belki+1) istanbul 13.Emhotep - istanbul 14.Solti - istanbul 15.Darth Vader RSI (+1) - istanbul 16.MAİS - İstanbul
ne oldu benim siparişi verdin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
İste listemizin son hali
1.Alkimake - istanbul 2.Elninom1 - istanbul 3.Wicked - istanbul 4.Asilx - ankara 5.Jsv - izmir 6.t_i_t - izmir 7.Köylü1 - istanbul 8.ikizlere takke - istanbul 9.Timothy - istanbul 10.kürsad - istanbul 11.Codelinker - istanbul 12.Malimusavir- (belki+1) istanbul 13.Emhotep - istanbul 14.Solti - istanbul 15.Darth Vader RSI (+1) - istanbul 16.MAİS - İstanbul
quote:
İste listemizin son hali
eywallah
Artık siparislerini Endy alır, MAİS'te olan o... Makamında ziyaret ettik kendisini gecende zaten .
quote:
Orjinalden alıntı: wicked
quote:
İste listemizin son hali
selam herkese :) adım geçmiş :) bende bir ugrayayım dedim.... biri siparişmi dedi ?? hani nerde ?? alimake derde ben yapmam mı buyrun ??? o ayrılsada yinede renault camiasının içinde o gidemez bir yere....
quote:
Artık siparislerini Endy alır, MAİS'te olan o... Makamında ziyaret ettik kendisini gecende zaten .
quote:
Orjinalden alıntı: wicked
quote:
İste listemizin son hali