Şimdi Ara

Renault fluence 2016 model araca pioneer teybi takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Temmuz da Renault fluence 2016 model sedan araç aldım aracın mevcut ses sistemi inanılmaz kötü ses kalitesi namına bişe yok. Bu teybi söküp yerine pioneer veya indash teyp takılabilir mi ben resimleri çekip buraya yüklüyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takabilirsiniz ama çerçeve uyumsuz olduğundan boşluk kalacaktır. Cerçeve / radyo - klima konsolunu değiştirmeniz gerekecek tam uyumlu görüntü oluşması için.

• RElS kullanıcısına yanıt

Hocam bunun için özel bir plastik gövde aparat tarzı bişe var mı ? Hiç bi yerde bulamadım bu yüzden soruyorum

• Renault fluence 2016 model araca pioneer teybi takılır mı ?

Bu şekilde dikdörtgen çerçeveli konsol bulmanız lazım.

• RElS kullanıcısına yanıt

Hocam bu resimdeki ürünün linkini bana atabilirmisiniz peki eğer tam olarak uyarsa tadından yenmez harika olur bence veya Google da ne yazıp aratayım ? İyi geceler

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Fluence teyp çerçevesi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Araç hayırlı uğurlu olsun.

Renault fluence 2016 model araca pioneer teybi takılır mı ?ınstagram
    ULUMAN OTOMOTİV on Instagram: "RENAULT MEGANE 3-FLUENCE TEYP ÇERÇEVESİ VE ÇAKMAKLIK SIFIR ORJİNAL 682601753R ❌3.000 ₺ ✅2.750 ₺ 💳K.KARTINA TAKSİT İMKANI ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ KARGO ŞİRKETLERİ İLE YURTİÇİNDE TÜM İLLERİMİZE PARÇA GÖNDERİMİ % 50 İNDİRİMLİ SAĞLANMAKTADIR. SİPARİŞ VE DETAYLI BİLGİ İÇİN WHATSAPP HATLARIMIZDAN BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.. . ☎️ 0533 026 41 86 ☎️ 0551 437 74 28 ÇALIŞMA SAATLERİMİZ : 09:00 - 20:00 PAZAR GÜNLERİ KAPALIYIZ. #renaultgroup #renault #fluence #gündüzledi #megane3 #megane3rs #renaultfluence #otomotiv #otoçıkmaparça #kaporta #kaportaboya #çıkmakapı #otoçıkma #oto #yedekparça #yedekparçasatış #çıkmaparça #parçacı #reels #reelsinstagram #fordfocus #car #cars"
    https://www.instagram.com/ulumanotomotiv/p/C9NETMGNxCM/?img_index=1

https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fulumanotomotivcikmaveyedekparca.sahibinden.com%2Fotomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri%3Fsorting%3DstoreShowcase

Renault fluence 2016 model araca pioneer teybi takılır mı ?oto çıkma
    İstanbul Avrupa Başakşehir Uluman Otomotiv İlanları - Otocikma.com
    https://fordulumanotomotiv.otocikma.com

Firma telefonvb bilgileri mevcut. Tavsiye ediyor değilim, sadece konuda soruldu diye yazmak icap etti. Google aramasının sonucu.

3bine yakın fiyat verilmiş, fazla gibi. Orjinali de elektronik olarak incelenebilir belki. Hani memnun olunmayan her ne ise.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Hocam pardon da komik olan ney söyleyin bizde gülelim.

arabanın herşeyi iyi güzelde ses sistemi beş para etmez bi çerçeveye de 3000 TL vermek değer sonra

Googleda anında bulunuyor zaten diye gülmüştür.

Ben olsam, orjinalini söküp daha ucuza satılan yerlere gidip,

karşılaştırma yaparak, bakarak alırdım.

Dış kenarlarıyla, üst boşluk tam aynıysa tamam.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Orjinalin bozulmasını hiç istemeyiz ama şekilldendirilmesi de düşünülebilir. Genişletmek vb.

Diğer taraftan 3 boyutlu yazıcılar kaça basar acaba bunu ?

Orjinaldeki elektronik devre de incelenebilirdi sorun neymiş diye ama hayırlısı diyelim.

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Aslında orjinal görüntüyü bozmamak için,

orjinal teyipten sinyal alıp, biryerlere gizlenebilecek küçük bir anfiye bağlanabilir,

daha sonra da gerekiyorsa hoparlörlere el atılır (belki de sorun sadece hoparlörlerdedir bilmiyoruz)

• limbesh kullanıcısına yanıt

Konunu uzmanı olduğundan bunları düşünür diye düşünüyoruz. Belki kaliteli bulmadığı sistemi dağıtmak istemiyordur.

Almışken bide dörtlü tuşu al iğrenç duruyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için tşk ediyorum her türlü öneriye açığım yılllardır araba alırsam pioneer teyp pioneer 85 lik oval hoplar ve litreli L PORT bass kabinli sistemin hayalini kurup durdum

Araç orjinal teybi üzerindeki USB girişten flaş belleğe müzik atıp defalarca denememe rağmen atıyorum. 5 klasör varsa flaş içinde 6. Klasörü hiç görmüyor çalmıyor her seferinde başa sarıyor...

Sürücü hoparlörler zaten tam bi rezalet 13 cm çaplı kaliteden bi haber Çin çakması gibi basslar cansız ses kalitesi vasat tiz ağırlıklı bu kapıdaki hoplara pioneer cadence serisi adam akıllı 2 takım hop almayı düşünüyorum

Ayrıyeten 2 veya 4 adet pioneer 85 lik oval hopları pandizota takmayı düşünüyorum

Çerçeveye gelince de birebir uyumlu bir çerçeve bulup eski seri pioneer teyple sistemi kurmayı planlıyorum

• Evet arkadaşlar ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.