Şimdi Ara

Renault Kadjar Sorunlu Mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crossover tarzı araba baktığım için gerek kadjar gerekse, bu segmentdeki başka araçları inceledim. Forumlarından yüzlerce sayfa takip ettim. Her markanın aracı ilk çıkınca pek sorun oluyor. Geri bildirim ile bu sorunlar çözülüyor. Kadjar ile pek çok ortak noktası olan Qashqai de bir çok sorunlarla imal edildi ama yeni kasalarda bu sorunların çoğu çözüldü. Kadjarın motor ve edc performası , yakıtı çok beğeniliyor. Fakat trim seslerden şikayet var. Trim sesler pek çok markada mevcut. Videodaki vınlama sesi ek pakette ilave edilen sensör arızası.Sadece bir kişide duydum. Bunlar çözülebilecek sorunlar. segmentinde kadjar f/p olarak iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Bindim diyorum inanmıyorsun.Ne yapayım?Yemin mı edeyim?

O zaman beğenmeyen tek kişi sizsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Süspansiyonlar biraz daha iyi olsa mükemmel bir araba olurdu.Tek eleştirim çukurlardaki trim sesi ve sarsıntı.Onun dişinda mükemmele yakın bence talisman.

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: andan44

crossover tarzı araba baktığım için gerek kadjar gerekse, bu segmentdeki başka araçları inceledim. Forumlarından yüzlerce sayfa takip ettim. Her markanın aracı ilk çıkınca pek sorun oluyor. Geri bildirim ile bu sorunlar çözülüyor. Kadjar ile pek çok ortak noktası olan Qashqai de bir çok sorunlarla imal edildi ama yeni kasalarda bu sorunların çoğu çözüldü. Kadjarın motor ve edc performası , yakıtı çok beğeniliyor. Fakat trim seslerden şikayet var. Trim sesler pek çok markada mevcut. Videodaki vınlama sesi ek pakette ilave edilen sensör arızası.Sadece bir kişide duydum. Bunlar çözülebilecek sorunlar. segmentinde kadjar f/p olarak iyi görünüyor.

Hangi aracı tercih ettiniz öğrenebilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Renault F1 de uzman olabilir ama binek modellerinde hiç uzman değil.Bunu Renault sahibi olarak söylüyorum.Tipi kullanışlılığı bence güzel.Üstelik fiyatı ilk alırken rakiplerine göre birazda olsa ideal oluyor.Ama belli bir sene geçince sorunlar diz boyu.Hatta sene geçmesine bile gerek yok.Eğer arabaya aşık değilseniz Renault tavsiye etmiyorum.Japon candır.

Renault binek modellerinde uzman değilde ne demek ya sen hiç yeni Megane talismanlar bindinmide böyle birşey yazabiliyorsun herkes talismanın passatdan, meganen golfden iyi olduğunu biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Renault F1 de uzman olabilir ama binek modellerinde hiç uzman değil.Bunu Renault sahibi olarak söylüyorum.Tipi kullanışlılığı bence güzel.Üstelik fiyatı ilk alırken rakiplerine göre birazda olsa ideal oluyor.Ama belli bir sene geçince sorunlar diz boyu.Hatta sene geçmesine bile gerek yok.Eğer arabaya aşık değilseniz Renault tavsiye etmiyorum.Japon candır.

Renault binek modellerinde uzman değilde ne demek ya sen hiç yeni Megane talismanlar bindinmide böyle birşey yazabiliyorsun herkes talismanın passatdan, meganen golfden iyi olduğunu biliyor.

Hocam bu kadar komik olan ne?

• Renonun tasarımlarını pek sevmem ama genelde dayanıklıdır araçları. Trim seslerine gelince b ve c sınıfında tüm markalarda o sesler var. Yok diyen kesin asfalttan inmemiştir. Bende imzamdaki araç var. sıfır olmasada dusuk km de aldım. Bozuk yollarda sesler geliyordu ama çeşitli şekillerde çozdum şuan yok. Arkadaşımda cla var ondada geliyor benzer sesler. Tabi bu sesler otobanda değil tarla gibi bozuk yollarda geliyor yanlış anlaşılmasın. O yüzden kadjara getireceğim tek eleştiri koleos ve capturdaki satış başarısızlığı ona da yansıyabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

quote:

crossover tarzı araba baktığım için gerek kadjar gerekse, bu segmentdeki başka araçları inceledim. Forumlarından yüzlerce sayfa takip ettim. Her markanın aracı ilk çıkınca pek sorun oluyor. Geri bildirim ile bu sorunlar çözülüyor. Kadjar ile pek çok ortak noktası olan Qashqai de bir çok sorunlarla imal edildi ama yeni kasalarda bu sorunların çoğu çözüldü. Kadjarın motor ve edc performası , yakıtı çok beğeniliyor. Fakat trim seslerden şikayet var. Trim sesler pek çok markada mevcut. Videodaki vınlama sesi ek pakette ilave edilen sensör arızası.Sadece bir kişide duydum. Bunlar çözülebilecek sorunlar. segmentinde kadjar f/p olarak iyi görünüyor.

Hangi aracı tercih ettiniz öğrenebilir miyim ?

Kadjar ve Qasqai arasında kaldım. Aynı platformun araçları. Bir çok şeyi ortak. Farklı şikayetler ikisinde de var. Kadjar daha dolu ve fiyatı daha daha ucuz. Motoru daha yeni ve daha az yakıt harcıyor. Otomatiği çift kavramalı ve beğeniliyor. İç hacmi ve bagajı daha büyük.Bakım aralığı 20000km ve daha ucuz. İcon modelde bizenon led farlar var. Eksisi renaultun kötü imajı ve düşük ikinci el. qasqai iç hacim ve bagajı biraz küçük. Göğüs tasarımı ve dış görünüş daha spor. Fiyatı daha fazla ama ikinci eli iyi. qasqai bakım aralığı 10000km ve pahalı. Seçim size ait. Mantığım kadjar, gönlüm Qasqai diyor.

• Videoda trim seslerden şikayetçi.Onun dışında beğeniliyor.Bu video ilk piyasaya çıkan kadjar ile çekilmiş.ilklerde şikayet fazla. Son çıkanlarda tim ses şikayeti çok az ve ek birkaç donanım var.Ses Olanlarda da servis yardımcı oluyor diye okudum.

• quote:

Videoda trim seslerden şikayetçi.Onun dışında beğeniliyor.Bu video ilk piyasaya çıkan kadjar ile çekilmiş.ilklerde şikayet fazla. Son çıkanlarda tim ses şikayeti çok az ve ek birkaç donanım var.Ses Olanlarda da servis yardımcı oluyor diye okudum.

Yeni modellerin farkı nedir hocam. Hangi donanımlar eklendi ?

• quote:

quote:

Videoda trim seslerden şikayetçi.Onun dışında beğeniliyor.Bu video ilk piyasaya çıkan kadjar ile çekilmiş.ilklerde şikayet fazla. Son çıkanlarda tim ses şikayeti çok az ve ek birkaç donanım var.Ses Olanlarda da servis yardımcı oluyor diye okudum.

Yeni modellerde trim sesler daha az diye biliyorum. Torpidoya da ışık konmuş. Bir kaç ek var ama o kadar araştırmadım. En sağlıklı bilgiyi bayiye gidip alabilirsiniz. Bayide aracı inceleyip trim ses gelen vites ve çevresini inceleyin. Yüksek seste müzik açın kapı içlerinin sesle oynayıp oynamadığına bakın.

• quote:

quote:

quote:

Yeni modellerde trim sesler daha az diye biliyorum. Torpidoya da ışık konmuş. Bir kaç ek var ama o kadar araştırmadım. En sağlıklı bilgiyi bayiye gidip alabilirsiniz. Bayide aracı inceleyip trim ses gelen vites ve çevresini inceleyin. Yüksek seste müzik açın kapı içlerinin sesle oynayıp oynamadığına bakın.

Bugün inceleme fırsatım oldu 2016 model 0 km aracı. Dediğiniz gibi biraz düzeltilmiş hissi var. Yani ilk videodaki gibi değil. Henüz sıfır km araçta böyle şeyler konuşulmaması gerekiyor bence. Önceden Renault konularında 1-2 yıl sonra trimler başlar derdik şimdi almadan şüpheliyiz. Kadjar sorunlarla doğmuş bir proje gibi duruyor. Elekronik altyapının güvensiz oluşu ve trimlerle gelen sıfır araçlar en büyük eksi puanları. En büyük artısı donanım zenginliği ve fiyat avantajı sunması. Umarız çözülür bu sorunlar.

• Reno trim sesi ve sert oluşu ile ünlü araba ama zaten karakteri odur. Reno kısa ömürlü değil nispeten uzun ömürlü denecek araçlara sahip ve parça da ucuz ve bol kimse renoya çamur atıp parça servis fiyatları uçuk araçları ovmesin. Ne alalım reno almayıp pejo mu Fiat mı ne yani alan memnun satan memnun goy goy yapmaya gerek yok

• Yazaryazarokur kullanıcısına yanıt
    Peki otomobil forumunda ne konuşmalı ? Almayı düşünen arkadaşlar, inceleme fırsatı bulanlar, kullanıcılar burada konuşuyor ne güzel. Renonun F1 safsatalarını mı konuşalım sizce yoksa bu konuları mı ?

• Markaların hemen hemen hepsinde trim sesleri çıkıyor. Önceki kasa corollayı sıfır almıştım. Hâlâ kullanıyorum. İlk aldığım günde trim sesi vardı. Şimdide var.
  • Kadjar bu fiyata bence en iyisi ben sadece motorunu sevmedim edc vites yine aynı tepkileri iyi değil ki ben dsg yi bile beğenmiyorum tasaramı çok hoş ama bazı eksiklikler var arkada klima yok elektrikli bagaj kapağı yok ekran biraz küçük geldi panoramik cam tavan açılmıyor birde plastikleri daha kaliteli seçebilirlerdi genel hatlarıyla iyi ama ince detayları ve olayları biraz kalın düşünmüşler

Uygun fiyata alınabilecek arabalardan

• Fiyat performans olarak en iyi araç, net. Sınıfına göre yüksekliği ve bagaj kapasitesi de iyi. qq satıcısına gidersen artık onlar da aynı araba kadjar daha uygun diyor zaten. Servis, parça ve kasko ücretleri de daha iyi yani bu fiyatlara alınır.

Not: Trim sesleri, eksiklikler özellikle 2016'nın ikinci yarısında üretilenlerde giderilmiş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.