Şimdi Ara

renault kangoo yorumlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
85.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tür araçlara çamur atmak kolaydır \ Aynı olayı BMW veya Mercedes yapsaydı ilk olarak , eminim ağzınız açık yazardınız ..
    Adı üzerinde ticari araç ; bu araçlar ticari yük taşımak için yapılmıştır ( ilk örnekleri Express gibi ) , Yolcu taşıma sonradan ilave edilmiştir
    Piyasalardaki station araç ( kartal toros megane vs.. ) açığını yolcu taşıyarak iyi izole etmiştir. Kim ne derse desin
    Çok amaçlı kullanımın otomotivdeki öncülerindendirler ... Güle Güle kullanın

Ha unutmadan avrupada senin düşündüğünden fazlasıyla var bu araçlardan , orda Türkiyede ki gibi hava atmak için sedan araç almazlar
    ihtiyacı neyse adamın , onu alır. Çok zengin insanları işine giderken bu araçla görebilirsin , sedan araçları var tabi onlarıda tatilde kullanırlar....bilmem anlatabildim mi !!

quote:

Orjinalden alıntı: acar60

bu arabalar hiç bir halta yaramaz.hafif ticari miş. azcık binek azcık ticari. yani ne binek nede ticari demek. otomobil desen değil minübüs desen değil.afedersiniz bi b.. a yaramaz.bineklerle aynı oturuma sahip. biraz bagaj var.luzumsuz tavan yüksekliği var hepsinde.cadd nin dışındakiler teneke(kango), mazot canavarı(connect), tipsizlik abidesi(doblo) bunların hepsi yumurta arabası.gerçi yumurtayı da taşıyamazlar kırılır.avrupada bu arabalardan varmı merak ediyorum doğrusu. maliye bile bi ara hangi sınıfda olduğuna karar veremedi. polis kayıtlarında kapalı kasa kamyonet diye geçiyor.arabaların içinde tam bir ucube

• beyler sitenize üye oldum. herkese yürekten selamlar sunuyorum.

bi sorunum var ve acilen çözmek için engin tecrübelerinize ihtiyacım var.arkadaşlar bende 2003 model 1.9 65 hp kangoo m var.bu aracı yaklaşık 1 sene önce aldık balataları gayet iyi.sorunum şu aracın egzozundan baya bi siyah duman cıkarıyor devri yükselince.asıl sorunsa aracı çekişinde.mesela 1 vites te aracı kaldırmak için epey aragazı vermek gerekiyor.etrafımdaki tanıdıklarım debriyaj ayarından ya da hava filtrelerinden dir diolar.bende bi servise götüremedim sizce nedendir.bi göüşlerinizi sunarsanız sevinirim...

saygılar

Orjinalden alıntı: acar60

bu arabalar hiç bir halta yaramaz.hafif ticari miş. azcık binek azcık ticari. yani ne binek nede ticari demek. otomobil desen değil minübüs desen değil.afedersiniz bi b.. a yaramaz.bineklerle aynı oturuma sahip. biraz bagaj var.luzumsuz tavan yüksekliği var hepsinde.cadd nin dışındakiler teneke(kango), mazot canavarı(connect), tipsizlik abidesi(doblo) bunların hepsi yumurta arabası.gerçi yumurtayı da taşıyamazlar kırılır.avrupada bu arabalardan varmı merak ediyorum doğrusu. maliye bile bi ara hangi sınıfda olduğuna karar veremedi. polis kayıtlarında kapalı kasa kamyonet diye geçiyor.arabaların içinde tam bir ucube

dogru diyon kardeş piyasa patladı tabiri caizsse millet kangoo berlingo caddy manyagı olmuş neymiş dizel ve ticari allah aşkı yola yayılıyo bu arabalar gececem yol vermio ama tam bi takoz dizel 65 bg motor ile benzinli 120 bg arabaya kafa tutmuyolarmı deli oluyom ya örnek kangoyu sonuna kadar gazlasan görecegi son hız 165 km oda belki 65 bg dizelmotordan ne olur ki eniştem aldı kango diolar ya döşeme falan ya bu plavra ne dööşemesi araçın göze çarpan iç mekanda bulunan noktalar kaplama yok düz metal sanki traktör gibi ses sadece bu ses kangoda deil bu tip dizellerin hepsi böyle park desen ayrı bi muamma yani millleti gaza getirdiler millet uçtu ben şahsen dizele karşıyım gürültü kirliliği en güzeli yeni nesil benzinli motorlar

• Merhaba kango ile ilgili birşeyler yazmak sizlerle paylaşmak isterim bunlar cok önemli ikinci el kango almak isteyen arkadaşlar dikkatli olun lütven . Çünkü piyasadaki kapalı kasa kangoları toblayıb onları sanayide açtırıb koltuklu diye satan şebekeler mevcut. Bu şekildeki araçlar muayneden geçmedigi gibi polis tarafındanda baglanma riski de yüksek .
    Ayrıca gerçek degerlerinin cok üstünde satılmakta aslında 6,000 ile 8,000 liralık aracı 12 000 ,13 000 lira gibi satmaktadırlar bunlar son zamanlarda KÜÇÜKÇEKMECE Civarında daha cok mesken tutmuşlar.

renault kangoo yorumlar

• kango alacak arkadaşlar 1.9 hiç bakmasınlar 1.5 alsınlar 1.9 çok problemli
  • Sahsen 1.9 kullandım senelerce hiç bir problemini görmedim kullanmayı bilmezseniz hepsi sorun cıkartır, kangoo yan kapı saçlarına sahip cok sağlam bir saseye sahip araç, dağ keçisi olması onlar sayesinde geliyor iz mesafesi diğer araçlara göre kısadır bunun faydasını arazide görür yol olmayan bir yerden gitmenize imkan verir altını sürtme ihtmali diğer geniş araçlara göre azdır, zaten koruma karteri vardır onu vurursunuz birsey olmaz, hiç birsey düşünmeden gidilebilen bir araç sahsen yol tutuşu herkese göre değişir ben bir problem yaşamadım sadece rüzgara karsı dirençi az fazla etkileniyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.