Bence de hiç benzemiyor :) göz hastanesine gitmeme gerek var mı benim ?
Ben piyasaya çıkmamış 2 araç hakkında kesin olmamakla birlikte görüşümü sundum. Sonuçta çoğu markanın yeni tasarım felsefesini benimsediği b,c,d hatta suv sınıfında sattığı modellerin birbirinlerinden aşırı şekilde etkilenmesine paralel olarak görüşümü yazdım. 3.jenerasyon Focus(arkası için konuşuyorum)biraz sportifliğin katmış olduğu kaslı,dar ve buna bağlı olarak agresifli hali.Yazdığım yorumun ve eklemiş olduğum resmin yanlış anlamlara sebebiyet verdiğini düşünmüyorum. Saygılarımla.
Gözlerim çok şükür sağlıklı,tavsiyeniz için yine de teşekkürler. Orijinalden alıntı: sedif
Benim taze bilgim yok ama Renault, arkadaşların önceki mesajlarına istinaden Lagunayı artık getirmeyecek olması benim için büyük hayalkırıklığı; Laguna kendine münhasır liftback tasarımıyla sınıfında tek ve oldukça iyi araba..; açıkçası ben Lagunanın gelmeyek olmasına inanmak istemiyorum; Renault TR nin yapması gereken olay Latitude modelini sadece 2.0 dizel olarak getirmesiydi; reno 25-safrane-vel satis in devamı olarak....ki E segmentinden ekmek yiyebilsin Aracı fuarda inceledim, heybetli olmasına rağmen avrupa piyasası için birşeyler eksik; sanki uzakdoğu pazarı için geldi bana...bu cüssede araç içinde 1.5 motor!....
quote:
Orijinalden alıntı: egunns
Benim taze bilgim yok ama Renault, arkadaşların önceki mesajlarına istinaden Lagunayı artık getirmeyecek olması benim için büyük hayalkırıklığı; Laguna kendine münhasır liftback tasarımıyla sınıfında tek ve oldukça iyi araba..; açıkçası ben Lagunanın gelmeyek olmasına inanmak istemiyorum; Renault TR nin yapması gereken olay Latitude modelini sadece 2.0 dizel olarak getirmesiydi; reno 25-safrane-vel satis in devamı olarak....ki E segmentinden ekmek yiyebilsin Aracı fuarda inceledim, heybetli olmasına rağmen avrupa piyasası için birşeyler eksik; sanki uzakdoğu pazarı için geldi bana...bu cüssede araç içinde 1.5 motor!....
S80'de 1.6D var ve gayet iyi iş görüyor:)
1.5dci + EDC 60bin tl gibi olursa bizde gayet de güzel satar...hakkını vermek lazım,aracın duruşu,çizgileri,kokpit vs son derece şık ve başarılı ...
quote:
VW Passat'a da 1.4 motor mu olurmuş, diyen bir sürü insan şimdi Passat TSI sırasına girip, 5 ay sonra alacağı aracın parasını şimdiden veriyor.
Aracı kullanmadan önyargılı olmayın. Daha piyasaya bile çıkmadı.
Kısacası bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Neyse..
2.0 dCi ile 1.5 dCi arasında iyi bir fiyat farkı olacağı aşikar.
Bence nereden baksanız 10000 tl fark olacaktır.
Kekşe 1.6 dCi 130 HP motor da gelse.
Seninde dünyadan bihaber olduğun arabalar hakkında hiç birşey bilmeden sallayan biri olduğun fotoğraflara bakınca çok iyi anlaşılıyor. Samsung sm5 piyasaya çıktığında daha focusun prototipi bile yoktu. Hatta bi zahmet bakarsan focus konusu açıldığında sm5 ten arka farların alındığını belirtmiştik. BU KADARDA SALLANMAZ BE KARDEŞİM.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan szl
Önünü bilmem ama arkasını daha önceden tanıtılmış olan 3.nesil Ford Focus'tan çaldığı açıkça ortada.
iletimde motor analizi değil segment analizi var, bu yüzden cevabını hikaye okur gibi okudum
quote:
Orijinalden alıntı: Bergspyder
quote:
VW Passat'a da 1.4 motor mu olurmuş, diyen bir sürü insan şimdi Passat TSI sırasına girip, 5 ay sonra alacağı aracın parasını şimdiden veriyor.
quote:
iletimde motor analizi değil segment analizi var, bu yüzden cevabını hikaye okur gibi okudum
quote:
Orijinalden alıntı: Bergspyder
quote:
Aferin.
daha değişik çizgilerde olan araçlar bekliyoruz renaulttan... halen makyajlı güncel araba modelleri üretiliyor....Şu prototip olarak showlarda görünen modelleri güncel hayatımızda ne zaman göreceğiz...
55 bin tl dizelinin çıkacağını hiç zannetmiyorum fransada 32bin500 euro .tr 65 falan olur diğer araçlarla kıyasladığım zaman
ESKİ RENO 12 VE TOROSLARDAN DOLAYI ÇOK SEVDİĞİM RENAULT SONUNDA ''İŞTE BUDUR'' DİYEBİLECEGİM BİR ARAÇ YAPMIŞ.
Bal rengi megane III Coupe de olmasa reno benim için gıcık bi araba. Heeee, davşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı
Fuarda gördüm,kalsın dedim.Vites topuzu ve ön farlar yetip arttı soğumam için.Lüks sınıf diye yaptıkları araçta hâlâ Safrane'dan kalan vites topuzlarını kullanıyorlar heralde..
quote:
Orijinalden alıntı: plateau
1.5dci + EDC 60bin tl gibi olursa bizde gayet de güzel satar...hakkını vermek lazım,aracın duruşu,çizgileri,kokpit vs son derece şık ve başarılı ...
Aynı fikirdeyim. Bu araçta 1.5dci + EDC mutlaka olmalı ciddi satış rakamlarını yakalaması için. Ayrıca tasarımı da çok hoşuma gitti, hem iç hem dış. Ağır, oturaklı, elit bir havası var.
İç mekan çok şık olmuş. 55.000 liradan başlayan bir fiyatla satılırsa bu araba, heybetli arabaları seven Türk halkı, rakiplerinden neredeyse 20cm daha uzun olan bu d+ araca baya ilgi gösterir. D sınıfı satışları konusunda Passat'a rakip olabilir diye düşünüyorum.
Fiyatın 60.000 TL'aşağı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca Laguna ııı satışına devam edilecek, yakında makyajlı kasası gelecek. Lagunan 1.5 Dci 53.700 TL başlangıç fiyatıdır. 55.000 TL'ye 1.5 dCİ LATİTUDE olacağına ihtimal vermiyorum.
sanki 2011 model yepyeni bir araç değilde 2000 model koreli bir araç izlenimi verdi bana
quote:
Orijinalden alıntı: The_BUTZ
sanki 2011 model yepyeni bir araç değilde 2000 model koreli bir araç izlenimi verdi bana
Bu durum sadece bu arabaya özgü değil maalesef. VW'nin yeni Jetta ve Passatında da var. Ön burunlar daha bir iddalı olabilirdi.