Babamın da niyeti var gerçi Megane'ı satıp C200K almaya ama bakalım hayırlısı
quote:
Orjinalden alıntı: atiyba
Malik olduğu başlıktan belli hakkaten
araçınız audi'den olsun mersoyu napcan
Merso araÇımız olsun istedik,yıldızına gurban hesaaaabı
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
Orjinalden alıntı: atiyba
Malik olduğu başlıktan belli hakkaten
araçınız audi'den olsun mersoyu napcan
Teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: KaSSaS
aynı dertten bizim başımızda da var, hemen hemen aynı sorunlar. konu, renault ve meganeII olunca olağan şeyler bunlar, şaşırmamak lazım :)
geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit
valla yarın bi sorun yasarsam hayatta gelip buraya baslık acmam tırstım valla:)))arabada kanıt ıcın bı fotograf makınesı tasımak sart..:))) anlamadıgım motorla ılgılı bı sorunumuz oldu fotograf ne anlatacak merak edıyorum...
şimdi sen ne kadardırr forumdasın bu arkadaş ne kadar forumda sen neler paylaşmışsın bu arkadaş neler paylaşmış herkesden fotoğraf falan istendiği yok lakin daha bismillah ilk mesajda böyle yazan arkadaşlarada neden inanalım ki?
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Malik Allah tepeni göstermesin e mi
RENAULT Megane II Araçımın Bitmeyen Çilesi!!!
Renault ilk araçım olduğu için tecrübesizdim ,ama bu tecrübeden sonra Renault almamaya yemin ettim.
Dişimden tırnağımdan arttırdıklarımla ve çocukların sünnetlerinden gelen takları bozdurarak aldım bu araçı
Umarım sizde benim gibi araçınızla bu problemleri yaşarsanız birgün de olsa hakverirsiniz
ulan bişeyi de becer
malik aklıonca rövanş alıyor.. Ulen Alman hükümeti o kadar hissesi var vosvosta o bile bu kadar savunmuyor vosvosu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme