Şimdi Ara

RENAULT Megane II Araçımın Bitmeyen Çilesi!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Babamın da niyeti var gerçi Megane'ı satıp C200K almaya ama bakalım hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Malik olduğu başlıktan belli hakkaten

araçınız audi'den olsun mersoyu napcan

• Merso araÇımız olsun istedik,yıldızına gurban hesaaaabı

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Malik olduğu başlıktan belli hakkaten

araçınız audi'den olsun mersoyu napcan

• Teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

aynı dertten bizim başımızda da var, hemen hemen aynı sorunlar. konu, renault ve meganeII olunca olağan şeyler bunlar, şaşırmamak lazım :)

geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

valla yarın bi sorun yasarsam hayatta gelip buraya baslık acmam tırstım valla:)))arabada kanıt ıcın bı fotograf makınesı tasımak sart..:)))
    anlamadıgım motorla ılgılı bı sorunumuz oldu fotograf ne anlatacak merak edıyorum...

şimdi sen ne kadardırr forumdasın bu arkadaş ne kadar forumda sen neler paylaşmışsın bu arkadaş neler paylaşmış herkesden fotoğraf falan istendiği yok lakin daha bismillah ilk mesajda böyle yazan arkadaşlarada neden inanalım ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Malik Allah tepeni göstermesin e mi

RENAULT Megane II Araçımın Bitmeyen Çilesi!!!

Renault ilk araçım olduğu için tecrübesizdim ,ama bu tecrübeden sonra Renault almamaya yemin ettim.

Dişimden tırnağımdan arttırdıklarımla ve çocukların sünnetlerinden gelen takları bozdurarak aldım bu araçı

Umarım sizde benim gibi araçınızla bu problemleri yaşarsanız birgün de olsa hakverirsiniz

ulan bişeyi de becer

malik aklıonca rövanş alıyor.. Ulen Alman hükümeti o kadar hissesi var vosvosta o bile bu kadar savunmuyor vosvosu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.