station wagon lar için önemli olan arka tasarımdır ki bu aracın arka tasarımı fena olmamış..
Arka görünüm güzel..
Çok beğendim, tüm sw lar bu kadar güzel olsa keşke...
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
avrupada sw çok fazla tercih ediliyor diye biliyorum... aslında tam bizim insanımıza göre sw.... çocuk her türlü eşya v.s. mangal....sw kalabalık ve çok eşya taşıyan türk aile yapısı için çok ideal bence.... hele şu 7 koltuklu araçlar çok hoşuma gidiyor....neredeyse 2 aile binip gezilebiliyor çok kullanışlı
Bence de ama halkımız SW yerine hafif ticari tercih ediyor.
Hem yerden yüksek, öne de bi bullbar çakınca cip gibin oluyo çünkü...Sorento'ya ne gerek var?
fiyatı cazip olursa satar.tahminim renault turbo olanı 50000 den aşağı vermez,o zamanda havasını alır.bizim millet d sınıf sedan parasını sw araca vermez,kalitesi,donanımı ne olursa olsun.passatla,passat variant satışları heralde 100 e 1 falandır.
10 numara olmuş
bence ön laguna ya benzemis, burda laguna yi tipsiz diye addetmistik(gerci tasarim ödülü aldi ama ) yani yine ön kisim cok sisirilmis ve farlar tipsiz duruyor,arka stoplar on numara olmus bence ön farlar da arkalar gibi degisik-ilginc bir sekilde yapilmaliydi. ancak SW daha cok avrupa ülkelerinde kabul görüyor, haa onlar coluk-combalak pikinige de gitmiyorlar neden acaba? biliyorum gercekten ama tek bildigim bizim Türk milleti yine MEgane 3 cikmis duydun mu? sorusuna karsilik abi bi SEDAN bakalim o zmn diye cvp verecektir...Bisey demiyorum.
Megane Sport Tourer gerçekten güzel olmuş özellikle arka tasarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme