Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.922
Cevap
314
Favori
1.718.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla gözüm megane hb 3 benzinliye yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: herroes

en fazla gözüm megane hb 3 benzinliye yetiyor

Başta bende megane 3 düşündüm boyumdan dolayı. Fakat 1.6 oluşu vergide dezavantaj olacak. Atmosferik eski bir motor ve lgp taktırmadığınız sürece benzin ciddi anlamda belinizi büker benim gibi yakıta önem veriyorsanız. Lgp taktırdığınızda araç garanti dışı kalacak bu da ciddi bir problem. Aracın içi geniş ama tasarım vs bende beğenmedim. Kısacası tek artısı daha geniş bir araç olması ama dezavantajları çok daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

en fazla gözüm megane hb 3 benzinliye yetiyor

Başta bende megane 3 düşündüm boyumdan dolayı. Fakat 1.6 oluşu vergide dezavantaj olacak. Atmosferik eski bir motor ve lgp taktırmadığınız sürece benzin ciddi anlamda belinizi büker benim gibi yakıta önem veriyorsanız. Lgp taktırdığınızda araç garanti dışı kalacak bu da ciddi bir problem. Aracın içi geniş ama tasarım vs bende beğenmedim. Kısacası tek artısı daha geniş bir araç olması ama dezavantajları çok daha fazla.

vergi hepsinde aynı değilmi 1,5 dci ile 1.6 nın vergisi aynı bildiğim kadarı ile...sanırım ordan kaçışımız yok da ben daha çok bu aracı neden bu kadar ucuza satıyorlar onu merak ediyorum...o kadar dad donanım eklemişler...sudan ucuz piyasaya bakılırsa

• herroes kullanıcısına yanıt
    O aynı ben clio 0.9 alacağım kısmetse. Biraz sıkışık olacak ama iç dış tasarım, vergi avantajı, yakıt ve performans daha iyi olacak. Genişlik harici bütün konularda daha avantajlı. Bu kadar ucuz derken hocam görende 10 lira aşşasına veriyorlar sanar :D
  • hocam bu donanıma bakarsak gerçekten fark var...auris golf filan nerdeyse 8-10 milyar fark var...hakkımızda hayırlısı şaşkınım sadece bütçe kısıtlı olunca herşeyi düşünmek zorunda kalıyor insan...
  • ben bugun reno bayisiyle gorustum...
    clio sportur 1.5 90bg manuel metalik ve stepneli cash 56000 tl
    .............................. .oyakta 53300 tl fark 2700 tl icon
    megane hb 1.5 90bg metalik ve stepneli bayide 59000 oyakta 53600 tl fark 5400 tl touch plus
    tabi bunlara 2015 olmasi konusuda war

clio icin deil ama megane icin iyi bir fiat farki mewcut....

bu dewir konusunda hala netlik yok mu???? hemen dewir ediliyor mu arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hayır , kesin bilgi şuan Oyak üyesi üzerinde araç
    Ben şöyle yapıcam 15 bin tl kredi var Oyak üyesi üzerinde onu kapatıp aracı üzerime alıcam bunun dışında sana vekaletle aracı verebilirler .Net olan bilgi bu .
  • 0,9 Tce almayi dusunuyorum. esimin clio joy'u var. fakat yakit ve performans olarak memnun degiliz. findik kadar clio 8,5-9,3 arasi yakiyor. ortalama hiz 23-25 km/h. yakit cok performans yok. 1600 kg'lik sportage da joy ile kafa kafaya yakiyor nerdeyse :-) joy donanim olarak bence yeterli.
    bugun bir arkadasim tanidigi vasitasiyla bir mais bayisi ile irtibata gecti. pesin alimlarda birseyler daha yapabiliriz gibilerinden konusmuslar. veya stepne, kisiselestirmelerden birini ucretsiz ekleyebiliriz demisler. elimizdeki araclari da pesinat kapsaminda takas olarak degerlendirebilirlermis.
    uzun lafin kisasi muhakkak maislere gidip satis elemanlarini zorlamak gerekiyor.

• Acele etmeyin Aralık ayını bekleyin derim 0.9 Tce yerine dizele yönelmenizi tavsiye ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

Yok hayır , kesin bilgi şuan Oyak üyesi üzerinde araç
    Ben şöyle yapıcam 15 bin tl kredi var Oyak üyesi üzerinde onu kapatıp aracı üzerime alıcam bunun dışında sana vekaletle aracı verebilirler .Net olan bilgi bu .

anlamadim.yani bir oyak uyesi araci pesin aldiginda
    dewrini hemen verebiliyor mu???
    pesin alimi soruyorum
    bazi kurumlar 6 ay veya 1 yil dewrini yapamaz sarti koyuyorlar
    ne4 bilgiye ulasmam lazim.boyle bir sartname war mi.aslinda oyak
    sartnamesini bulabilirsek bu durumu cozecegiz ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

quote:

pesin alimi soruyorum

Ben şu an asker arkadaşım aracılığıyla alıyorum aracı , 15 bin tl kredi kullandı ben ödeme yapıcam o kredi bitmeden bana devir yapamaz .
    Bende o parayı hemen denkleştirip aracın satışını üstüme alıcam . O sözleşmeye ulaşıcam az kaldı .

• quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

quote:

pesin alimi soruyorum

Hocam elimden geldiğince cevap vereyim,
    oncelikle aracı peşin alamıyorsunuz, evet biraz enteresan ama kredi kullanmanız şart, aracı sadece eşinizin adı üzerine alabiliyorsunuz, devir işlemi ise ancak oyak kredisi bittiğinde yapılıyor.

• cok entresan.nasil nakit alinamaz anlayamiyorum.cok cok entresan.simdi dahada zorlasti isimiz.. ayrica es uzerine dewir olayi ne yani
    cok sacma cok cok
    sozlesmeyi bulursaniz burdaaylasirsaniz sewinirim

yardiminiz icn tesekkurler

• yazacak kullanıcısına yanıt
    Nakit alamama olayına inanın bende şaşırdım, devir olayi ise şöyle, aracı kendi üzerine almazsanız sadece esinzin üzerine alabiliyorsunuz.

araci alan oyak üyesi ise devir işlemini kredi bittikden sonra yapabiliyor. Sözleşme için yarın bakacağım.

Sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorbay -- 12 Kasım 2014; 22:59:41 >
  • Eş nasıl anlamadım ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 12 Kasım 2014; 22:58:09 >
  • quote:

Eş nasıl anlamadım ben ?

Şöyle ki, bir oyak üyesi aracı sadece, kendi üzerine yada eşi üzerine alabilir

• iki yıl önceki kampanyadan, megane touch cvt aldım..o yıl joy-touch-icon yeni çıkmıştı, geçen sene megane koymadılar bu senede sadece touch ı koymuşlar...2bin km de brc taktırdım, 2bin tl ye.12binde özel serviste (evet garantisi iptal olmuştu, aynı işlemi zaten servis 350-450 tl ye yapacaktı,ama lpg li olduğu için zaten servis hiç bi şekilde içeri almıyor aracı) yağ değişimi yaptırdım, 170 liraya, filtreler falanda değişti...tavana folyo, camlara film, amerikan park yaptırdım, toplamda da 17 bin km yapıp sattım...ben de bi tanıdığın üzerinden almıştım, 12. ayda kredi bitince devrini yaptık..neyse sorunuz olursa cevaplarım..

ben de çoğumuz gibi çok fazlasıyla kararsızım, hepsinin artısını eksisini düşünüyorum..ve hergüne farklı bi araçla uyanıyorum, net kararım bi türlü veremiyorum, şuan için ibre yeniden bir kez daha değişecek yüzüyle yine megane cvt olacak gibi, artıları çok eksileri var ama fiyat olarak tatmin edici bi fiyat, şapkadan nasıl yeni bi ön konsol çıkar bilmiyoruz ama ben umutluyum bundan daha iyi olacaktır.düşünmeniz gereken en önemli konu bence genişlik rahatlık yani konfor; eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa clioyu düşüinmeyin,14 cm arka koltuk diz mesefesi var bu sayı capturda 21 cm iken meganeda bunların arasında bi sayı.bir de test edersiniz elbette ama cilo sport aldatmacasına düşmeyin aracın sadece bagaj genişliği var, yoksa koltukların tüm oranları clio ile aynı.bir de captur için çift renk almayacaksanız ki o da sadece iconda var, pek bi espirisi olmuyor, ama touch alıp 100 -200 e folyo ile çift renk yapabilirsiniz aklınızda olsun..ayrıca sıfır alıyorum ama dokunmayayım orasına burasına diye kendinizi kasmayın, Allahın izniyle zaten garantilik gerektiren bi hata çıkmayacaktır,daldan dala atlıyorum ama yolcu ön koltuğunun yükseklik alçaklık ayarının olmamasını düşünürken clioda az biraz uzun boylu birisi yanınıza oturduğunda pek rahat edemeyecektir.ve anlamsız bulduğum ön kol dayamasını arkaya olan gereksiz uzantısı arkada oturanları rahatsız edici derecede, hani priz taksalarmış bari oraya neyse derdik ama boş boş kalabalık ediyor.ve hangi aracı aldıysanız alacaksanız, kararınızı verdikten sonra artık çok takılmayın yorumlara yazılan ve çizilenlere, ince eleyip sık dokuyun ve sakın ya bir kez alıyorum demeyin, sanki hemen seneye satabilecekmişiniz gibi seçim yapın..gönlünüze göre olsun herşey..

• quote:

Orijinalden alıntı: EynelMefer

iki yıl önceki kampanyadan, megane touch cvt aldım..o yıl joy-touch-icon yeni çıkmıştı, geçen sene megane koymadılar bu senede sadece touch ı koymuşlar...2bin km de brc taktırdım, 2bin tl ye.12binde özel serviste (evet garantisi iptal olmuştu, aynı işlemi zaten servis 350-450 tl ye yapacaktı,ama lpg li olduğu için zaten servis hiç bi şekilde içeri almıyor aracı) yağ değişimi yaptırdım, 170 liraya, filtreler falanda değişti...tavana folyo, camlara film, amerikan park yaptırdım, toplamda da 17 bin km yapıp sattım...ben de bi tanıdığın üzerinden almıştım, 12. ayda kredi bitince devrini yaptık..neyse sorunuz olursa cevaplarım..

ben de çoğumuz gibi çok fazlasıyla kararsızım, hepsinin artısını eksisini düşünüyorum..ve hergüne farklı bi araçla uyanıyorum, net kararım bi türlü veremiyorum, şuan için ibre yeniden bir kez daha değişecek yüzüyle yine megane cvt olacak gibi, artıları çok eksileri var ama fiyat olarak tatmin edici bi fiyat, şapkadan nasıl yeni bi ön konsol çıkar bilmiyoruz ama ben umutluyum bundan daha iyi olacaktır.düşünmeniz gereken en önemli konu bence genişlik rahatlık yani konfor; eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa clioyu düşüinmeyin,14 cm arka koltuk diz mesefesi var bu sayı capturda 21 cm iken meganeda bunların arasında bi sayı.bir de test edersiniz elbette ama cilo sport aldatmacasına düşmeyin aracın sadece bagaj genişliği var, yoksa koltukların tüm oranları clio ile aynı.bir de captur için çift renk almayacaksanız ki o da sadece iconda var, pek bi espirisi olmuyor, ama touch alıp 100 -200 e folyo ile çift renk yapabilirsiniz aklınızda olsun..ayrıca sıfır alıyorum ama dokunmayayım orasına burasına diye kendinizi kasmayın, Allahın izniyle zaten garantilik gerektiren bi hata çıkmayacaktır,daldan dala atlıyorum ama yolcu ön koltuğunun yükseklik alçaklık ayarının olmamasını düşünürken clioda az biraz uzun boylu birisi yanınıza oturduğunda pek rahat edemeyecektir.ve anlamsız bulduğum ön kol dayamasını arkaya olan gereksiz uzantısı arkada oturanları rahatsız edici derecede, hani priz taksalarmış bari oraya neyse derdik ama boş boş kalabalık ediyor.ve hangi aracı aldıysanız alacaksanız, kararınızı verdikten sonra artık çok takılmayın yorumlara yazılan ve çizilenlere, ince eleyip sık dokuyun ve sakın ya bir kez alıyorum demeyin, sanki hemen seneye satabilecekmişiniz gibi seçim yapın..gönlünüze göre olsun herşey..

hocam yanlış mı anladım bilmiyorum şubat mart teslimi meganeler benzinli 1.6 manueldemi yeni ön konsolla mı gelcekler??cevaplarsanız sevinirim

• quote:

oyakta olmayanlar:
    elektronik patinaj önleme AFU
    ısofix
    merkzi kilit
    yol bilgisayarı
    yükseklik ayarlı direksiyon
    derinlik ayarlı direksiyon
    sürücü koltuğu yükseklik ayarı
    arka koltuk sırtlığı katlanma özelliği
    ön koltuk dayanağı
    arka koltuk dayanağı
    12 v priz
    touch siyah döşeme
    gövde rengi yan aynalar
    yan aynaya entegre sinyaller
    gümüş rengi kapı kolları
    16 aluminyum jant

eğer hal böyle ise arac zaten otomatikman (abartılı soluyorum) 20 milyara düşüyor sanırım...bize de 44,5 tl satıyorlar
    yanılıyormuyum arkadaşlar bi yardım lütfen!!!konu hakkında bilgisi olan paylaşır mı lütfen..oyakları aradım kimse cevap vermiyor...!!!

arkadaşlar izmir mais ile görüştüm tam bilgi alamadım ama görüştüğüm satış temsilcisi oyak ile renault sitesindeki araçların aynı olmadığını soyledi..bu konuyu netleştirebili rmisiniz??arıyorum arıyorum kampanyayla ilgilenen kimseye bağlanamaıyorum!!!

• Manuel yada otomatik farketmez, bazi değişiklik var dışta v içte.bu dipnot excel sayfasinin en altında belirtilmiş..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.