Kullanım tarzınız, aracın kullanım esnasındaki yük durumu ve kullanılan güzergahtaki trafik durumuna bağlı bileşenlerin sonucunda ortaya çıkan yakıt değeri bizim için önemli.
Size şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Saygılarımla ..
Fantastic Light
kullanıcısına yanıt
Polonya'dan kiralayıp koca avrupa turu attık. Almayna(2kez), Hollanda, Belçika, Çek Cum. (3kez), Macaristan, Avusturya, Slovakya. Arabayı yeri geldi zorladım, yeri geldi tasarruflu kullandım. Çokca deneme fırsatım oldu.
Öncelikle yakıtı süper süper süper! Uzun yolda 6-6,5Lt arası gidip geliyor. Biraz daha kasarsanız 5,5lt'ye kadar düşüyor. (6. vites 100-110km/h hızları arası). 9 koltukluydu. 9 koltuk yetişkin, + arka bagaj dolu şekilde. Şehir içi gayet iyi. Dur kalk, manevra kabilyeti ve geniş aynalarla görüş açısı.
Hızlanması yüklü halde bir ticari araç için gayet iyi. Son hız 170km/h (yüklü halde). Daha ötesine geçemiyor. İlginçtir Km saati 12-15 km/h fazla ölçüyor.
Kullanılan güzergahtaki trafik durumu- Otobanlarda kullanıldı genelde. Büyük avrupa şehirlerinde sıkışık trafiklere de girdik. Şehir içi 9lt-10tl gibi bi yakıt sarfiyatı var. En sevdiğim özelliklerinden birisi, yolcu kısmında manuel olarak ayarlanabilen kalorifer ve havalandırmasıydı. Yolcular istediği gibi kendi üstlerindeki kaloriferi veya havalandırmanın şiddetini, ısısını ayarlayabiliyor. Arka bagaj kapısı çift (sağa sola açılan cinsten) Gayet pratik ve kullanışlıydı. Frenler keza çok başarılıydı. Kimi zaman ani hızlanmalarda 6. vitesten, 5. vitese düşünüce çok tatlı bir ivmelenmesi oluyordu. Motor sesi eh işte idare eder. ne çok ne az :)
Detaylı olarak resimleri yüklüyorum. Birazdan gelicek.
*Resimler bende çıkmıyor ama umarım sizde çıkıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin261 -- 7 Eylül 2015; 22:21:13 >
Servis kiralayın daha makul olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sahin261
Polonya'dan kiralayıp koca avrupa turu attık. Almayna(2kez), Hollanda, Belçika, Çek Cum. (3kez), Macaristan, Avusturya, Slovakya. Arabayı yeri geldi zorladım, yeri geldi tasarruflu kullandım. Çokca deneme fırsatım oldu.
Öncelikle yakıtı süper süper süper! Uzun yolda 6-6,5Lt arası gidip geliyor. Biraz daha kasarsanız 5,5lt'ye kadar düşüyor. (6. vites 100-110km/h hızları arası). 9 koltukluydu. 9 koltuk yetişkin, + arka bagaj dolu şekilde. Şehir içi gayet iyi. Dur kalk, manevra kabilyeti ve geniş aynalarla görüş açısı.
Hızlanması yüklü halde bir ticari araç için gayet iyi. Son hız 170km/h (yüklü halde). Daha ötesine geçemiyor. İlginçtir Km saati 12-15 km/h fazla ölçüyor.
Kullanılan güzergahtaki trafik durumu- Otobanlarda kullanıldı genelde. Büyük avrupa şehirlerinde sıkışık trafiklere de girdik. Şehir içi 9lt-10tl gibi bi yakıt sarfiyatı var. En sevdiğim özelliklerinden birisi, yolcu kısmında manuel olarak ayarlanabilen kalorifer ve havalandırmasıydı. Yolcular istediği gibi kendi üstlerindeki kaloriferi veya havalandırmanın şiddetini, ısısını ayarlayabiliyor. Arka bagaj kapısı çift (sağa sola açılan cinsten) Gayet pratik ve kullanışlıydı. Frenler keza çok başarılıydı. Kimi zaman ani hızlanmalarda 6. vitesten, 5. vitese düşünüce çok tatlı bir ivmelenmesi oluyordu. Motor sesi eh işte idare eder. ne çok ne az :)
Detaylı olarak resimleri yüklüyorum. Birazdan gelicek.
Tekrar Selamlar,
Ben sizi gökte ararken yerde buldum inanın. :)
Öncelikle tüm emeğiniz için size teşekkür ediyorum.
Resimleri incelerken dikkatimi çeken şey aracın KM'si oldu.
250.000 KM demiydi araç?
Eğer 250.000 KM ise motor ile ilgili herhangi bir sıkıntı (çekişte düşüklük çok hırıltılı dengesiz çalışma vs.) varmıydı bunu öğrenmek isterim.
Saygılarımla ..
Fantastic Light
kullanıcısına yanıt
Rica ederim hiç önemli değil En son kiraladığımızda 256.000 küsür km'deydi. Çalıştırmada, gidişte, turboda, frenlerde, ısıtma veya soğutmada herhangi bir problem yoktu. Bakımları aksatılmadan düzgün yapıldığının bilgisini almıştım. Kalabalık aileler için ve ticari amaçlı kullanacaklar için ideal bir araç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme