Şimdi Ara

Renault Trezor: geleceğin tasarım anlayışına ışık tutan otomobil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hidrojennn

hayatımda ilk aldığım arana renö idi ve çok hayal kırıklığı yaşamıştım. daha sonra honda almıştım arkasından toyota aldım ve hiç bir sorun yaşamadım. maddi durumun bir ara iyi değildi fiat arabalara yöneldim sadece fiyatı uygun diye 2004'te palio almıştım. kuşkularımı boşa çıkarmıştı, halen işyerimde bu araba kullanılmakta. fiyat kalite ve bakım olarak kıyaslarsam japon arabaları en iyi seçenek.

f/p olarak japonlarin kralligi eskiden olabilir ama simdi degil. adamlar da yillardir onun ekmegini yiyolar. sorunsuzuz oglum ver odunu diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: sukruege

25 yaşındayım ve ziraat mühendisiyim ergeni kendine diyorsun heralde?? Cidden benim dediğimi hala anlamamışsın, hadi abicim gerizekalılığını daha fazla gün yüzüne çıkarma.

ergen benim öyle mi ? ziraat mühendisi ! :D tamam koçum devam et sen

Evet, ergen ve beyin yoksunu olan sensin. Ziraat mühendisiyim, zoruna gidiyor biliyorum çalış sende bir gün o mertebeye ulaşırsın. Ben her zaman devam ederim ''koçum'' merak etme sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 2 Ekim 2016; 22:15:28 >
  • Yağmuru, çamuru, karı, kışı var be arkadaş ne biçim tasarım bu . Hava soğukken biri arabadan inse içerdeki bütün hava gider bi anda :)
  • tasarımı subarudan çalmışlar biraz

• Şu geleceğin tasarımlarından ben bıktım adamlar bıkmadı. Saçma sapan modeller.

• Yeni kasa "FİLOANCE" gibi geldi gözüme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.