Şimdi Ara

Renault Twizy tanitim gorus oneri paylasimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi bir ulaşım çözümü. Tabi bu ilk örnek yıllar geçtikçe gelişecektir bu araçlar da. Tam elektrikli olmasa da artık yavaş yavaş hibrit araçların da önü açılmalı, vergi sistemleri değişmeli.

Bu arada yazın çok keyifliydi hafif hafif gülümsemekten alamadım kendimi.
  • İstanbul'da kullanılmaz sürekli trafik var

trafik'ten dolayı pil bitince bağarırız artık

Açılın pilim bitiyor açılınnnn

Kapı opsiyonel olması'da ayrı bir hava katmiş
  • Bu arabayla otoyolda gidersek hep selektör yeriz
  • 3 kuruş para vermeye değmez twizy için

umarım zoe hemen ve uygun fiyatlı çıkar.. gerçi türkiye için elektrikli araç hayal ama

Renault Twizy tanitim gorus oneri paylasimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 1 Ocak 2013; 21:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

3 kuruş para vermeye değmez twizy için

umarım zoe hemen ve uygun fiyatlı çıkar.. gerçi türkiye için elektrikli araç hayal ama

Renault Twizy tanitim gorus oneri paylasimi

twizy nin avrupadan turkiyeye gelmesi nerede ise 1 sene olacak ama halen gelemedi zeo nun gelmesi ise en az 2015 bulur nedeni ise 1. si turkiyede renault un urettigi elektrikli aile otomobili var
    ve zeo 4 kisilik ve pili de 120 km gidiyor yani bu modelin tr ye gelmesi cokk daha surer konu twizy bu arada hatirlatmak isterim

• Beklenenin iki misli fiyatla gelmiş. Biraz düşer bu fiyat tabi ama beklentilerin çok üstünde kalacak sanırım. 15000 liranın üstünde olursa satacağını sanmam.
  • http://www.renault.com.tr/araba/elektrikli/twizy/genel-bakis

şu an fiyatı baz olarak 13 bin euro olan araçtır kendisi. fakat anladığım kadarıyla aylık vergisinin yüksek olmasından ve fiyatının makul olmamasından dolayı birçok kimsenin tercih etmeyeceği araçtır da ayrıca.

eğer fiyatı 8-9 bin euro, vergisi de aylık 20-30 lira civarında olsaydı insanlar malzemesi kalitesiz ve kullanışsız demez, satın alabilirlerdi bunu ama bu koşullarda zannetmiyorum. keza 1 adet satılmış şimdiye kadar.
  • 40 bin liraya kim, neden böyle bir araç alsın ki?
  • Pilinin ucretini pesin almalari fiyati cok yukseltmis
    Turkiyede satilan modelin cant li olani var bende 7500€ ya aldim aylik 50 € pil kirasi oduyorum ve bu sekilde pil surekli garantili oluyor

Turkiye icin 14,500€ luk bir fiyat gercekten coookkk yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu elektrikli aracı tam olarak araba gibi değil de alternatif bir taşıt olarak görüyorum. İnceleme başarılı olmuş eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.