Hayırlı olsun. Citroen’i ve C5 Aircross’u bilmeyenler konuşup durur, siz takmayın onları. Ben ne demek istediğinizi çok iyi anlayabiliyorum. Şahsen paylaştığım C5X’in Türkiye’ye gelmesini bekleyenlerdenim. Güle güle kullanın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Renault kadar isim konusunda tutarsız bir marka yoktur. Golf yıllardır Golf Passat yıllardır Passat, Mondeo ise yıllardır Mondeo olarak satılıyor bide gel gör ki Renault'u yıllardır bir ismi oturtamadı
Direk akla "o kadar kötü ki, adını bile yok ettiler" geliyor.
Vict0ry
kullanıcısına yanıt
3 Ağustosta aldığım C5 Aircross 1.6 180HP benzinli aracın İstanbul Fethiye arası yakıt tüketimi. Araçta 4 yetişkin bagaj ve boş alanlar full dolu halde. Bir hafta her gün Fethiye civar koylara gidiş geliş ve Fethiye Datça git geller ki bu yollar hiç durmadan dönüşlü ve sürekli tırmanma gibi 20 30 km hızlarla seyir edilen yerler. Ortalama hızdan konu anlaşılabilir. Klima malum sürekli açık. Dönüş Fethiye Denizli yolu Torosları tırmanma vs vs. Çok agrasif araç kullanmam ama arada 180 beygirin hakkını verdiğim oldu. Beni üzen İstanbul dönüşü Osmangazi köprü öncesinde ya bu araç akmıyor gibi deyip lastik basınçlarını kontrol etmem oldu. Önler 21 arkalar 22 çıktı. Lastikler resmen yerde gezmişiz. 225 55 R18 de önler 33 arkalar 35 olması gerekiyor. Lastikleri hallettikten sonra gazdan ayağını çektiğinde araç akmaya başladı. O yığılma ve yavaşlama azaldı. Demekki bu basınçlarla daha aşağı bir tüketim yakalanacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme