Şimdi Ara

Render ve Grafik Odaklı 15.000 - 20.000 Arası Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alfawise

Çekirdek ve çoklu işlem yeteneği 3900X'in daha iyi değil mi? Renderda da bu önemli diye biliyorum.
    Programına göre değişir. AMD desteği olmayan çok fazla render programı mevcut ayrıca artık çoğunluk direk GPU Rendering kullanıyor. Ben olsam Intel'den şaşmam.

1TB hdd 1tb ssd yerine 2TB SSD al. 9900K O.C Soğutma akar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 22 Ekim 2019; 23:30:36 >
  • Hardware Unboxed adlı youtube kanalının stock haliyle incelediği 3900x bozuldu mesela. Çok uçta çalışıyor yeni nesil ryzenler, en ufak bir şeyde bozulma ihtimali var. 1.32 volt tam yük altında 3700x için önerilen voltaj. 3900x daha düşük bile olabilir.

Bütçe yüksekse render öncelikse x299 intel sistem yapın ama işlemci fiyatı uçar. Yok oyun falan da oynanacaksa 9900K ile 360mm radyatörlü soğutma yapın kaliteli bir anakart ile 5.2 ghz kullanın.

Amd orta seviye kısıtlı bütçesi olanlar için ideal. 3600 var şu an bende de mesela. Ama bol para gömecek olsam asla yüzüne bakmam Amd'nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rennes10 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Böyle tatmin edici cevap alınca insanın platforma ve kişilere olan güveni daha da artıyor. Söylediğiniz gibi saf 5 ghz bir hız benim işime yaramaz. Neyse bu render mevzusunu çok uzatmayalım, söylediklerinize noktasıyla virgülüyle katılıyorum. Sadece ekran kartı konusunda kararsız kaldım, RTX2070 mi seçeyim yoksa Rx5700Xt mi seçmeliyim? RX5700XT daha güncel bir kart sanırım. Son olarak seçimlerim şöyle oldu, uyum sorunu vs. yaşayacağım bir parça yok sanırım değil mi? Ram konusunda bunları tercih etmek istiyorum.

Render ve Grafik Odaklı 15.000 - 20.000 Arası Sistem Tavsiyesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rx 5700 xt kullaniyorum kart olarak ve render performansindan cok memnunum.(kullandigim render motorlari ağırlıklı olarak cpu uzerinden render alıyor. Yalnizca 2 render motoru gpu kullaniyor). Fiyat konusunu baz alacak olursak degerlendirilebilir. Tabi hangi render motorunu kullaniyorsaniz kart ismiyle beraber testlerine bakin youtube uzerinden.

Dedigim gibi sadece fiyat/performans uzerinden onerebiliyorum suan kartı. Yazılım kısmı supriz. Alakasiz sorunlarla karsilasmaniz mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Photoshop, Indesign, Premiere Pro, After Effect ağırlıklı kullanılacak. 2070'i biraz inceleyeyim öyleyse, 5700XT korkuttu. Verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.