Şimdi Ara

Render ve Yayın Yapmak İçin PC TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Halihazırda Youtube'da ve Twitch'de yayın yapan bir Youtuber'ım . Malumunuz bu işten dolayı videoları hızlı renderlamak ve bir an önce yüklemem gerekiyor.İşte bu yüzden hem TWITCH.tv'de 720p yayın yapabileceğim hem de hızlı render yapmamda yardımcı olacak bir bilgisayar toplamak istiyorum.

İstediklerim

Ram
    İşlemci
    Anakart
    Ekran Kartı
    Kasa

Geri kalan ıvır zıvırlar bende var.Bütçem 1500 tl.Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim :D

Bu arada göz atmak isteyen için YOUTUBE kanalım :https://www.youtube.com/channel/UCUGkSxaVP_65NyK8fUqPRIg

İyi Forumlar ...

• hayırlı olsun
  • zxcqwe Z kullanıcısına yanıt
    Ankart : 970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    İşlemci : FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
    Ekran Kartı : R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Ram : 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    Hdd : 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Kasa : ELITE K280 500W MidT ATX SİYAH KASA
    1590 tl yapar burası
    render ve yayın için 8 çekirdek işlemci ve 8 gb ram'in büyük katkısının olacagını düşünüyorum,youtube videolarınıza baktım sürekli oyun oynuyorsunuz anladıgım kadarıyla o yüzden bi işlemci sogutucu öneriyorum
    RED SCORPION LGA INTEL 775/1156/1155/1366 & AMD AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU
    100 tl daha paranız olsaydı daha iyi bi ekran kartı alıp sistemi çok daha güzel yapabilirdiniz

• Render için intel daha mantıklı bir seçim olabilir. Biraz araştırmakta fayda var.
  • Render için çok çekirdekli işlemciler daha mantıklı olur. Fakat yayın yapıyorsun bunu anladık da hangi oyunlar? Ona göre ekran kartı tercihinde rahat yorum yapabiliriz belki.

Edit: Tamam youtube linki varmış gördüm şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 20 Haziran 2014; 16:54:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.