Şimdi Ara

Renekton mu Riven mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4800'e solo top hero açmak istiyorum.Riven veya Renekton aklıma takıldı.Siz ne dersiniz avantajlı ve dezavantajlı yönlerini açıklarsanız çok sevinirim. :)

• Tank istiyorsan Renekton can yakmak istiyorsan Riven :) Benim tercihim riven yönünde olur.
  • Başlangıç için Renekton iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Başlangıç için Renekton iyidir.
    İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Tank istiyorsan Renekton can yakmak istiyorsan Riven :) Benim tercihim riven yönünde olur.

riven midde oynanabilen bi hero ama hani Tp bakımından renekton iyi rivene tp alırsan çöp oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Başlangıç için Renekton iyidir.

Solo topum fena değil aslında başlangıç sayılmaz.riven drake savaşlarında tpsiz olduğundan sıkıntı çeker team
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA

aa niyeymiş :D
  • 2d1sjoes 2 kullanıcısına yanıt
    Üst koridora Solo demeyi bıraktıgın zaman Riven'a baslayabilirsin.
  • 2d1sjoes 2 kullanıcısına yanıt
    Tamamen zevk meselesi dostum izle videolarını senin için hangisi kullanışlı yada keyif verici gelirse onu al bırak şunu alırsa çöp olur bunu alırsa olmaz v.s. keyif alıp alamayacağına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2d1sjoes

quote:

İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA

Daha ben Riven alıp feedlemeyen birine rastlamadım Tr de alt liglerde

Dia üstüyle hiç oynamadığım için fikrim yok ama

Silver gold falan olup riven oynayabilen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JarLewiS -- 9 Mart 2015; 14:09:15 >

• quote:

quote:

quote:

İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA

E+w+a+q+a+q+a+q+a bundan başka bir kombosu varmı? Ve neresi zor Allah aşkına

• Saçma sapan argümanlara takolma, üst koridora bende solo denilmesini sevmem ancak herkes istedigini söyler, yok şöyle dersen oynama fln diye bir ifade olamaz, bunun hic bir mantikla açıklamasi yok, bem başlangıç ve orta derece için renekton öneririm, iki heroda koridor kabadayısı denilen herolardan, ancak renekton gerek can calmasiyla gerek ultisiyle karsi tarafi beslemezsin, duruma gore çoğunlukla karşıya izdirap olabilen bir hero, riven mekaniklerini çözmek kolay degil,tf lerde sacma bif pozisyonun icinde kalabiliyorsunuz, renekton gerekirse karsi adcye izdirap gerekirse kendi adcnizi rahAtlatacak güvenilirliginde bir tank hero. Karşıma geldiğinde ise ryze alıyorum cok sikinti çekmiyorum, oynamasi daha kolay ve güzel bir lane safhasi mevcut renektonda. Tabi riven inanilmaz güçlü olmasına rağmen ciddi anlamda mekaniklerini öğrenmen gerekecek.Tekrar söylüyorum arkadas bizlerden yardim istemiş ve bazi kendini bilmez arkadaslar yok sunu yaparsan oynama yok şunu dersen oynama seklinde konuşmuşlar. Oyunun bunlarla alakasi yok, mantikli tezlerle mantıklı aciklamalarla 2 heroyu da anlatirsiniz öneri verirsiniz bildiginiz kadariyla arkadas kendisine mantikli geleni seçer, fazla kibirli olmanın alemi yok, iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

quote:

quote:

quote:

İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA

Alıntıları Göster
    Bilmekle yapmak, yapmakla hızlı yapmak aynı şey değil. Riven oynamak ciddi ciddi bir emek istiyor. Şu oyunda en çok bireysel yetenek gerektiren karakterlerden biri Riven'dır. El becerisi gerektiriyor kesinlikle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA

ZOR yazdım mı güzel dostum Oynayabilen yok dedim

% 95 feedliyorlar combo yapıcam diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İLK 3 SENE RİVEN OYNAMA

ZOR yazdım mı güzel dostum Oynayabilen yok dedim

% 95 feedliyorlar combo yapıcam diye

Doğru bende birkez free lerde deneyim dedim ozaman lar bilmiyordum bütün q ları boslatiyordum sonra olmeyince Flash kaçmak zorunda kalıyordum

• İkisi de lane aşamasında acı çektiriyor eğer karşıyı oyundan dusurebilirim diyosan renekton riven Darius vs. alabilirsin.Bu ikisi arasından takım öncelikli oynuyorsan renekton bireysel oynayıp taşımak isterim dersen riven alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Draiman.

İkisi de lane aşamasında acı çektiriyor eğer karşıyı oyundan dusurebilirim diyosan renekton riven Darius vs. alabilirsin.Bu ikisi arasından takım öncelikli oynuyorsan renekton bireysel oynayıp taşımak isterim dersen riven alabilirsin
    Renektomla riveni düşürebiliyorum mesela ama adamın ignite varsa sorun oluyor biraz. Genel olarak riven bir anda damage çıkarabilir ama ne bileyim tank değil bir şey değil adamlar kasmışsa riveni cc ile eritebilirler ama renekton tank olduğu için erimez kolay kolay ha damage daha azdır ama uzun süre yaşadığı için daha çok damage çıkartır falan filan
  • riven zor, renektonu maymuna versen oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blattodea

riven zor, renektonu maymuna versen oynar
  • Trdekiler boxboxa falan özenip ortaya atladıkları için feedliyor yoksa rivenla tuş spamlasanda tek atan bir hero
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.