Şimdi Ara

rengar alınması gereken bir şampiyon mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. facebook sayfalarındaki paylaşımlar düzeyinde bir soru değildir. yani merak etmeyin "rengar mi alayım, varus mu; mainim adc" demeyeceğim. 4k rp çektim indirime giren şampiyonları teker teker açmak istiyorum sanırım bugün rengar ve kostümü indirimde önerir misiniz. bayağı nerf yedi. alınmaz diyenler var. aslında bence nerf şampiyonu öldürmek değil sadece dengelemek... politikalar olabiliyor o ayrı mesele. fikirlerinize ihtiyacım var dostlar... iyi eğlence ve forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rengar suan indirimdemi bence al ben de 6k rp cekmistm suan indirimden alıyrm ben de rengar indirimdeyse alıcam sen de al bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • * RP ilen neden şampiyon alıyorsunuz ki?

* İlerde pişman olacaksınız bundan emin olun.
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    rengar pişmanlık vermez, vakit nakittir, 6300 ip kasmak sana 30 dakikada 100 ip kassan 63x30 dakika kazandırır.
  • yorumlar için teşekkürler de, şifalı bitki, hızlı küme atlamak için daha çok dereceli oyun, daha çok galibiyet... daha çok galibiyet için daha çok hero...
    özellikle haketmediğini düşündüğün küme de isen... bir gereklilik bir an önce hero açmak...
    ip takviyesi ile 14 gün kastım durmadan 10 şampiyon açtım, 4800 lük hepsi. ama 4k rp ile 10 tane 6300luk şampiyon alırım.. daha mantıklı bence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* RP ilen neden şampiyon alıyorsunuz ki?

Esas Rp ile şampuan alınır büyünce anlarsın genç nedenini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

* Hmm illa bana para batıyo diyorsunuz yani kim bilir belki sizin kadar büyürsem anlarım.
  • şifalı bitki, tamam kardeşim konu rp ile hero açıp açmamak değil.. konumuz rengar alınmaya değer bir şampiyon mu değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

rengar pişmanlık vermez, vakit nakittir, 6300 ip kasmak sana 30 dakikada 100 ip kassan 63x30 dakika kazandırır.

* Biz o nakiti günlük ihtiyaçalarımızda kullandığımız için bu parlak denklemi pek akıl edememiş olabiliriz.

* Para yatırmanın hiç bir üstünlük sağlamadığı bir oyuna bile ısrarla para yatırmaya çabalayan bir milletiz biz, bahanelerimiz de bizim kadar ilginç.
  • quote:

quote:

quote:

* Hmm illa bana para batıyo diyorsunuz yani kim bilir belki sizin kadar büyürsem anlarım.

QnQ adam oyuna yeni başlamış ve champ almak için para biriktirmek sıkıyor adamı ve rp ile champion alıyor şimdi sana bunun artılarını ve eksilerini söyliyeceğim.

1. artısı Oyuna yeni başlayan biri için ip değerlidir çünkü rüneler sadece ip ile alınabiliyor(en büyük artı bu ztn )

2. artısı 1 hafta durmadan oynayarak 6300 ip biriktiriyorsun bunun yerine skin gibi gereksiz birşey almayıp zamandan kazanıyorsun champion havuzun genişliyor oyundan daha geç soğuyorsun(eninde sonunda soğucan ztn )

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekamran

şifalı bitki, tamam kardeşim konu rp ile hero açıp açmamak değil.. konumuz rengar alınmaya değer bir şampiyon mu değil mi?

* Hayır ben de ısrarla diyorum zaten Rengar TL olarak ederi olan bir şampiyon değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

QnQ adam oyuna yeni başlamış ve champ almak için para biriktirmek sıkıyor adamı ve rp ile champion alıyor şimdi sana bunun artılarını ve eksilerini söyliyeceğim.

1. artısı Oyuna yeni başlayan biri için ip değerlidir çünkü rüneler sadece ip ile alınabiliyor(en büyük artı bu ztn )

2. artısı 1 hafta durmadan oynayarak 6300 ip biriktiriyorsun bunun yerine skin gibi gereksiz birşey almayıp zamandan kazanıyorsun champion havuzun genişliyor oyundan daha geç soğuyorsun(eninde sonunda soğucan ztn )

* Dostum iyi hoş diyorsun da asıl sıkıntı da bu zaten.

* Oyuna yeni başlamış adamın bence yapması gereken mümkün mertebe rotasyondaki şampiyonları deneyerek bir yandan IP kasıp bir yandan da kendi oyun tarzına uygun şampiyonları belirlemesidir.

* Yani oyuna yeni başlamış birinin pat diye oyuna para basma ısrarını anlamıyorum aslında ben.

• Rengar ilk ciktiginda assassin hero idi. Yedigi nerfler onu Kha'zix gibi ani hasar vermek yerine off tank herosuna donusturdu. Ultisi sebebiyle yine assassin gorevi gorebiliyor fakat amac dmg degil de daha basarili gangler ve ya roam solodayken

ortak anlıyorum demek istediğini zaten ben yeterince video izledim ve rengar'ı az buçuk tanıyorum. oyuna yeni başlayıp baba parası yiyen zuppelerden değilim merak etme. sadece reel hayatta milletten kazık yiyeceğime paramı daha eğlendiğim bir yere yatırdım. çok yanlış birsey değil.
    ve bu konuyu açma amacım rengar in nerften önce ve sonraki hallerini kıyaslayabilecek düzeyde insanların bu forumda olduğunu bildiğimdendir. yoksa en temelde rengar'ı biliyorum. 6 ay oldu bu oyunu oynuyorum...

İndirimdeyse 6300 alınır 4 lira falan yapıyor sanırsam o kadar saat uğraşmaya değmez.

Zamanında 243 rp ye vayne aldım pişman değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: merttumer

Rengar ilk ciktiginda assassin hero idi. Yedigi nerfler onu Kha'zix gibi ani hasar vermek yerine off tank herosuna donusturdu. Ultisi sebebiyle yine assassin gorevi gorebiliyor fakat amac dmg degil de daha basarili gangler ve ya roam solodayken

Hala bir assasin, hala damage vuruyor ve hala en az kha zix kadar etkili. Skill seti sayesinde Kha`zixten daha dayanikli, ama dedigin gibibir off tank degil. O bir hunter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

* Dostum iyi hoş diyorsun da asıl sıkıntı da bu zaten.

* Oyuna yeni başlamış adamın bence yapması gereken mümkün mertebe rotasyondaki şampiyonları deneyerek bir yandan IP kasıp bir yandan da kendi oyun tarzına uygun şampiyonları belirlemesidir.

* Yani oyuna yeni başlamış birinin pat diye oyuna para basma ısrarını anlamıyorum aslında ben.

çok fakirsin la

• Rengar'la tek atma keyfi kadar güzel birşey yok
  • Amorcalient kullanıcısına yanıt
    güzel bir yaklaşım :) aslında şampiyonları teq atabilitesi olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayırıyorum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.