Şimdi Ara

Rengar vs Kha'zix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapedInBush

Nerften önce kha öperdi ama şimdi rengar alır

nerf dediğin izolasyon değişimi mi yoksa direk hasar azaltması mı ? eğer eksik can muhabbeti yapmayacaksan şuanki q su çok daha iyi durumda , full canlı adam pasife girdiğinde direk 500 500 vuruyor q lar ve bu 10 level için geçerli bi durum , şimdi 6 levelde q evole edilince eskisinden çok vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

nerf dediğin izolasyon değişimi mi yoksa direk hasar azaltması mı ? eğer eksik can muhabbeti yapmayacaksan şuanki q su çok daha iyi durumda , full canlı adam pasife girdiğinde direk 500 500 vuruyor q lar ve bu 10 level için geçerli bi durum , şimdi 6 levelde q evole edilince eskisinden çok vuruyor

Ultideki hasar azaltmayi kastediyorum suan qsu yanliz yakalarsa daha fazla vuruyor ama kimse yanliz dolasmiyor kha suan kotu durumda

• rengar daha tank olduğu için lanede alır ilk levellarda + olarak manasız şampiyon olarak manalı şampiyona her türlü üstünlük kurar.6 leveldan sonra kha eğer çok ezilmediyse başta kazanmaya başlayacaktır q evolve ile birlikte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Ultideki hasar azaltmayi kastediyorum suan qsu yanliz yakalarsa daha fazla vuruyor ama kimse yanliz dolasmiyor kha suan kotu durumda

Sorun yalnız dolaşmak değil , yanlış hatırlamıyorsam pasif menzilini de uzattılar yani artık eskisine göre daha da uzakolmaları ve de kulelerin de bunu bozması oldu

• Evet menzil ve kule nerfi oldurdu resmen

• Rengar oynayamadığım ama oynamayı çok istediğim bir şampiyon. Kha, Rehgar'ı yanlız yakalarsa yüzde 30 can bırakıyor ama sonrasında Rengar ulti basıp Kha'yı kesebiliyor. Benim anlamadığım olay ben oynadığımda o kadar hasar vermemesi ve o w'lusunun o kadar can vermemesi. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum :)
  • zor bir soru seçim yapamadım vallahi hemen hemen denkler bence, oyunculuk etkiler gibi bu eşleşmeyi.
  • Rengar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar alır.
  • Çalilari kaldirirsak kha zix

• yalnız olursa kha alırda

Q nün yalnız kalma yarıçapı 500 olmayaydı iyidi top lanede adamın yalnız kalması zor bunun için direk tiamat almalı ki adam yalnız kalsın yoksa khanın işi zor kha bunları biliyosa alır onun dısında rengo
  • kedicik takla attırıp kötü şeyler yapıp kafasına zıplar,ciddi ciddi rengar çok daha iyi 2 levelda falan çok rahat kesiyosun zaten eskidende rengar alıyodu ben rengar oynarken daha 4.evolve yapan kha görmedim
  • Aoheiwa kullanıcısına yanıt
    Early Game'de Kha'Zix koridoru domine eder ancak 25. dakikadan sonra Rengar sahneye çıkar ve 2. eşyadan sonra üzer.

• Sorumu bu tabiki rengar parçalar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.