Şimdi Ara

rengarı kha zix'i kesmesinin avantajı olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gizli görev var ama rengarın hiçbir avantajı yok. Stacler zaten dusmuyor olunce. Bu görev kazancının değişmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azıcık beynin varsa görev açıkken tek gezmessin yada 5 fury de ultini açarsan o kha yı indiginde öldürürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoroIsmylife kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim beynim var keşke seninde olsaymış. Ben rengarın kazancının olmamasından bahsediyorum sen bana kha zix nasıl kesilir onu soyluyorsun. 12 senelik normal öğretim hayatı yazılanı okuyup anlamada yeterli değil asıl bunun değişmesi lazım boşverin rengarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

azıcık beynin varsa görev açıkken tek gezmessin yada 5 fury de ultini açarsan o kha yı indiginde öldürürsün

Lol
  • quote:

azıcık beynin varsa görev açıkken tek gezmessin yada 5 fury de ultini açarsan o kha yı indiginde öldürürsün

Lel

• pardon ona da cevap veriyim ulti sinin menzili ve atlama süresi artıyo pasifinin menzili hayvani şekilde artıyo vb

• quote:

pardon ona da cevap veriyim ulti sinin menzili ve atlama süresi artıyo pasifinin menzili hayvani şekilde artıyo vb

Hocam siz çok karıştırdınız

• quote:

pardon ona da cevap veriyim ulti sinin menzili ve atlama süresi artıyo pasifinin menzili hayvani şekilde artıyo vb

Kardeş iyi misin sen?

• Kha için süper oluyor 4. kez geliştirme yapıyoruz bence bu tür oyunu etkileyebilecek özellikler kalkmalı özellik vermemeli mesala sejunani ashe olayında sadece taç alıyorlar onun gibi.
  • kesinlikle doğru zaten o görev başlayana kadar rengar 20 stacki kasmış oluyor değişmeli
  • bilmiyorum uykum var

• Kha'Zix için bir debuff olabilir Rengar'a karşı.
  • İkisi için de killin verdiği 300 gold dışında yararı olmayan, sırf lore için yapılmış çöp bir pasif. Eskiden öyle değildi ama şimdi durum bu.

• kha'zix'i öldürünce kaç stack veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

İkisi için de killin verdiği 300 gold dışında yararı olmayan, sırf lore için yapılmış çöp bir pasif. Eskiden öyle değildi ama şimdi durum bu.

Nasıl ikisi için de yahu? Kha Zix için daha ne olsun 500 ad mi versin?

• Kha iyi de rengar 'ın stack lari zaten tamamlanmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Damendre

Kha'Zix için bir debuff olabilir Rengar'a karşı.

Zaten var, rengar ultideyken kha'yı görebiliyor , kha ulti kullandığında bile . hatta taunt var " I see you beast" diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 3 Temmuz 2015; 0:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samwellreyis

kha'zix'i öldürünce kaç stack veriyor?

Atacakları fullüyor ve atlama menzili veriyor . daha çok tekli koridor için işe yarıyor çünkü ormancı rengar zaten stackları tamamlamış oluyor o dakikada

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: samwellreyis

kha'zix'i öldürünce kaç stack veriyor?

Atacakları fullüyor ve atlama menzili veriyor . daha çok tekli koridor için işe yarıyor çünkü ormancı rengar zaten stackları tamamlamış oluyor o dakikada

Ya normal bi maçta bol kill olmayan maçta gayet işe yaramaz mı kha'zix'i öldürmesi?

• Çalıda biraz daha fazla görüşü oluyor da da oyundaki çalılar silindi lan :D
    Nerede kaldı çalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.