Aslında bütün lazeryazıcılar hakkında bilgi almak istiyorum mürekkepli yazıcılara göre ne avantajları vardır,renkli lazer yazıcıların performansı nasıldır,dolu tonerle kaç sayfa yazarlar. Alış veriş sitelerinde gördüğüm bişeyde aylık maksimum baskı sayısı gibi bişey ne olduğunu anlayamıyorum. tonerin baskımı makinanınmı.
Samsung CLP-300 renkli lazeri 1 yıldır kullanıyorum. Baskı kalitesi çok iyi. Yalnız tek kusuru var ilk sayfa çıktısı nerdeyse 30sn yi buluyor.
1 yıldır orjinal kartuşları ile kullanıyorum. Nadiren baskı alıyorum. Bazı arkadaşlar bu yazıcının kartuşlarının yeniden dolduralamadığını söylediler. Ama İstanbul gibi bir yerde bunun problem olacağını sanmam.
1. maximum baskı sayısı dediği aylık alacağın baskı adedi ihtiyacına karşılık verebilirmi diye yüklenme kapasitesi
2. ne alırsan al kullanmazsan ömür boru gider arkadaşım :) clp300 lerin dolum oluyor chip+ dolum ortalama 40+50 ytl civarı siyah 2000. kopy orj. color 1000 kopya orj.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme