Şimdi Ara

Reno Mage mi Renolock mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/reno-kazakus-mage-deck-list-guide-standard/

Bu desteyi yaptım hocam. Aggro desteleri başta olmak üzere birçok desteye karşı iş yapıyor ve oynaması gerçekten zevkli. Sylvanas yerine emperor yada antonidas koyulabilir lakin jade druid ve buff paladin gibi destelere karşı sylvanas çok önemli.
  • Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    Jaraxxus ve twisting nether eksikti ve önceliğim neural legendaryler olduğu için mage tercih ettim hocam. Malumunuz jaraxxus kullanan tek deste renolock şuan.

Ayrıca manic soulcaster gerçekten harika bir kart. Renomu, kazakusumu veya discoverladığım ya da firelands portaldan çıkardığım minyonumu 2. kez kullanabilmek gerçekten büyük avantaj sağlıyor. Hem değer sağlıyor hem fatique geciktiriyor. 3 mana 3-4 olması da ayrı bi güzel.
  • 3 renoyuda denedim be yalan söyliyeyim en kötüsü mage sanki neden dersen warlock zaten oyunu kart çekmek çekersin ve eline bü sürü aeo gelir olmadı drake+shambless o da olmadı kazakus olmadı reno ile yeri tutarsın sonra ver elini leoroy+faceless otk

Priest desen her kart birbiri ile bağlantılı ilk turda 2-3 lük bi dragon atatsın ardı arkası kesilmez en son ysera iner iş biter tabi 4el dragon gelmediğide oldu bana ☺

Mage de iyi deste ama ele ice block gelmesse çok sıkıntılı ha solia varsa elinde başka tabi 7. Turda solia+kazakusun 10 manalık büyüsü oyun alır
    3600 zaferimin 3000den fazlası priest ile . ve şunu söylemeliyim dragon priesti renoya uyarlamak hiç mantıklı gelmiyor. Hero powerini tam potansiyel kullanmanı sağlayan yüksek canlı minyonların varken, oyunun belkide en güçlü curve'üne sahipken, dragonfire potion adlı muhteşem bir AoE'n varken neden bu avantajların sadece yarısından yararlanasın ki? Diğer yandan magenin ve warlockun benzer işlevleri olan bir sürü kartı var. Oyun tarzından haz etmemem ve 400e yakın dust açığım olmasından dolayı Renolock yapmadım. Kesinlikle pişman değilim. 10 kere sorsalar 10 kere Mage seçerim, elinde reno üstünde ice block varken rakibinin otk kombosunu çaresizce elinde tutuşunu izlemek paha biçilemez.
  • Bana göre ise hızlı declere karşılık verememe durumunda napacağın önemli tamm yüksek canlı kartlar var ama ikinci operativi aldın çok güzel başka mesela neyin ikincisini alırsın yüksek can istiyorsan alex koy ysera var zaten bana göre ise raza+justicar işine yaramaz mı 4can 0 mana sonrası sende artık kilit kart zaten 4manalık epic dragon onu indirebildiysen oyun senindir azuke drake mi atarsın twiligh drake mi atarsın sonra gelir patroniçe ysera olmadı kankası alex olmadı ver coşkuyu darknoid crusher bas☺ o dediğin spell iyi fakat karşıda dragon priest ise yada yerde dragonu varsa bnce ikincisine gerek yok hollyde iş görür nacizane fikrim tabi operative yerine 3damage vuran kartta iş görebilir binevi
    2 tane whelp

2 tane PW:S

2 tane wrymrest agent

2 tane netherspite historian

2 tane kabal talonpriest

2 tane twilight guardian ve 1 ooze ile 1 jarrison jones.

2 tane azure drake

2 tane drakonid operative

2 tane dragonfire potion

2 tane shadow word. (Paladinin metadan düşmüş olması ve oynaması çok zor olan jade aggro shaman ve pirate warriorların metada olması sebebi ile entomb yerine 2. Sw:death'ı tercih ediyorum)

Benim için dragon priestin olayı priestin en büyük açığı olan early game zayıflığını kapatması.Ultra şanssız bir mulligan geçirmezsen bu kadar kart ile aggro matchuplar hiç zorlamaz. Blackwing corruptorlar ve book wrymlar midgame de tempoyu fazlasıyla sağlıyor. Üstüne bide brann+ netherspitelerden aldığın ağır ejderhalar late gamede de desteyi etkili kılıyor. Ayrıca sildiğim 10 reno destesinden 9'u mulliganda kanser ettiği içindir. Adam tur 1 trogg 2 totem golem 3 2. golem yardırıp gidiyor ben destemin ucuna bakıyorum bi shadow word bi reno çekermiyim diye.

Ha tabi haklı olduğun noktalar var. Kazakus raza gibi avantajları var reno priestin. Ama böylesine hızlı bir metada reno priest için oyunun en zor kısmı mulligan. Rakibim hiçbir şey düşünmeden elinde ne varsa yüzüme vururken ben topdeck ılınmaktan nefret ediyorum. Reno dragon priesti oynamama sebebim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DildoFagginz

2 tane whelp

2 tane PW:S

2 tane wrymrest agent

2 tane netherspite historian

2 tane kabal talonpriest

2 tane twilight guardian ve 1 ooze ile 1 jarrison jones.

2 tane azure drake

2 tane drakonid operative

2 tane dragonfire potion

2 tane shadow word. (Paladinin metadan düşmüş olması ve oynaması çok zor olan jade aggro shaman ve pirate warriorların metada olması sebebi ile entomb yerine 2. Sw:death'ı tercih ediyorum)

Benim için dragon priestin olayı priestin en büyük açığı olan early game zayıflığını kapatması.Ultra şanssız bir mulligan geçirmezsen bu kadar kart ile aggro matchuplar hiç zorlamaz. Blackwing corruptorlar ve book wrymlar midgame de tempoyu fazlasıyla sağlıyor. Üstüne bide brann+ netherspitelerden aldığın ağır ejderhalar late gamede de desteyi etkili kılıyor. Ayrıca sildiğim 10 reno destesinden 9'u mulliganda kanser ettiği içindir. Adam tur 1 trogg 2 totem golem 3 2. golem yardırıp gidiyor ben destemin ucuna bakıyorum bi shadow word bi reno çekermiyim diye.

Ha tabi haklı olduğun noktalar var. Kazakus raza gibi avantajları var reno priestin. Ama böylesine hızlı bir metada reno priest için oyunun en zor kısmı mulligan. Rakibim hiçbir şey düşünmeden elinde ne varsa yüzüme vururken ben topdeck ılınmaktan nefret ediyorum. Reno dragon priesti oynamama sebebim bu.

Tamam bnde denerim bu desteyi ama iki eksiğim var twiligh drakeler yok bide operative tek bi tane var gerisi var bnde varmı raplasment sence bnlara bu arada agır ****ri şansa bırakman mantıklı önceliği early vu mulligana vermen sendede kilit kart bran oluyor demekki ama bnde bu şekilde çok maç kazanıyorum ama çok face destesine yenilmişliğim var ben aeo kartında kararsızım 1tane yeter bence yinede

2. Operative şart hocam. Ağır abileri netherspitelerden alırsınız, drake yerine argus veya priest of the feast iyi gider. Kolentonun son yüklemelerine bakabilirsiniz, eleman destede oynamalar yapıp metaya göre en uygun hale getiriyor.

AoE ler opsiyonel. Ben jade destelerine karşı masamı koruyor diye 2 tane koydum. (Malumunuz masayımbir kaptırdıkmı garanti oyunu kaybediyoruz, hele adam jade ise.)Tabi zevkinize göre düzenleyebilir, 1 dragonfire yerine entomb yada 1 ağır ejderha koyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuIminata -- 9 Ocak 2017; 0:42:23 >
  • Az önce bi deneme yaptım rankta şansada pirate warrior geldi elimde iyiydi tauntlar falan azuke drake derken yine yetişemedim heal basmada zorluk yaşıyor insan acaba celeric yerine 12can veren spelli mi koysak o kart olsaysı alırdım leoroy serefsizi işi götürüyor ☺ dusta dönüştürmüştüm keratayı
  • Gecen karsima priest geldi dragon reno deck yapmis bendede mage reno vardi. Baya iyiydi. Kartlarimiz bitene kadar savastik. Ama priesin kartlar bitmedi tabi sürekli dragon buldu kendine.
  • Renolock iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

Reno Mage mi Renolock mu?

Bu desteye feguen stallagı koydum controlde karşıya büyük sıkıntı çıkarıyor ama yılların mech mageine yeniliyor ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben bu desteyle 5 oldum bu sezon po ve peddler çıkarıp zombie chow ve senjin ekledim genelde aggro geldiği için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.