Şimdi Ara

reno nıye hep kotulennır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada iki tanede ilac firmasindan arkadas direksiyon arizasindan dolayi kaldi... hayir dedin ya ne cok sey biliomussun sen kahinmisin diye ondan yazayim dedim ama sonucta reno iyi arac sadece fiyatinin arabasi değill sebeplerimide yazdim hic bir giciğimda yok sanada yok
  • tamam ben vereyim tel imi beni arasın
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

bu arada iki tanede ilac firmasindan arkadas direksiyon arizasindan dolayi kaldi... hayir dedin ya ne cok sey biliomussun sen kahinmisin diye ondan yazayim dedim ama sonucta reno iyi arac sadece fiyatinin arabasi değill sebeplerimide yazdim hic bir giciğimda yok sanada yok
  • quote:

bu arada iki tanede ilac firmasindan arkadas direksiyon arizasindan dolayi kaldi... hayir dedin ya ne cok sey biliomussun sen kahinmisin diye ondan yazayim dedim ama sonucta reno iyi arac sadece fiyatinin arabasi değill sebeplerimide yazdim hic bir giciğimda yok sanada yok

Benimde sana herhangi bi gıcığım yok forumdaki herkes dostum yada abim..

Ama böyle yazılar benı delirtiyor..

Benimde tanıdığımın 2003 Yaris'i hararet yaptı o da yolda kaldı. Şimdi bu durumda ne Yaris, ne de Megane alınmaz sanırım?

O zaman her iki araçta kötü.. Almayalım ve aldırmayalım, gel bi topic açalım kimse Yaris ve Megane almasın olur mu?

• Bızde de bır tane 2002 model 280.000 km'de megane wagon var.. bakımlarını sureklı renault-mais de yaptırıyoruz..ve hıc bır sorun yasamıyoruz..tabı yuksek hızlarda ıcerıye ses alıyor fakat gerek yakıt gerekse dayanıklılık acısından dıger arabamız olan 2005 model laguna'ya oranla daha ıyı..
  • bak yaw yine yanlis anladin beni....
    donanim ve kalitesine göre fiyati yüksek.. ama ordu mensubu olup uygun fiyata cekilince harika bir arac ama bu strateji beni renodan sogutuyor ayni sekilde ford ta oyle madem o fiyata o arac verilebiliyor sacma yüksek fiyatlar istemesinler insanlardan benim tek elestirim bu

Sana bir ornek verdim oda sen sinirlendin saka takildim o yuzden 1 megane yolda kaldi diye tüm araclar kalacak diye birsey yok ama sorunsuzluk acisindan gercekten toyota renodan iyi ha dersen toyota parasini hakediomu etmio arabada donanim yok ama tercih meselesi zevk meselesi

Ben hatchback seviyorum bide bakimlari ucuz , kolay sorun cikarmio ondan toyota aldim ha bana sorarsan su anki yaris fiatina ya gp alirim ya corsa...

clio3 neden almam bunlarin 30 istediğine reno 35 istio ordu mensubuna 29 a verio e ben gavur değilim boyle yaklasan firmadan arac almam bende... arkadasimin babasi orduda calisio 80 hp full dizel megane disarda 38 iken adam gitti 32 ye aldi gelde kafayi yeme

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Benimde sana herhangi bi gıcığım yok forumdaki herkes dostum yada abim..

Ama böyle yazılar benı delirtiyor..

Benimde tanıdığımın 2003 Yaris'i hararet yaptı o da yolda kaldı. Şimdi bu durumda ne Yaris, ne de Megane alınmaz sanırım?

O zaman her iki araçta kötü.. Almayalım ve aldırmayalım, gel bi topic açalım kimse Yaris ve Megane almasın olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 6 Aralık 2006; 16:25:53 >

• biraz fahiş fiyattan satıyolar galiba ama bence megane 2 ler türkiye şartlarına göre çok iyi bir aile arabası...

birileri bi yerden bişeyler duyuyo yazıyo osnra o kötü bu iyi sanki her arabyı kullandı da..bazılarıda şükretmeyi bilmiyo..megane 2 ye kötü der..
  • olmuyor böyle kardeeeşşşş.

reno yu beğenmiyor musun?

iyi beğenme.

aşağıdaki yorumun nasıl ve nerden çıktı bilemiyorum. orada saydığın audi ve saymadığın vw, mitsubishi gibi markaların maddi çıkmazlarda olduklarını biliyoruz. hangi markanın ne olacagı değil senin belirttiğin sürelerde benim söylediğim 10-15 yıl içinde dahi belli olmaz. sen tercih ettiğin arabaya bin ve onu sevmeye devam et. ama diğerleride şöyle olur böyle olur, ne olur böyle yorum olmaz kanaatimce.

BENİM BELİRTMEK İSTEDİĞİM TOPİC KONUSU İLE İLGİLİ OLARAK RENAULT'UN GELİŞMEKTE OLAN BİR MARKA OLDUĞU İDİ.

İSTEDİĞİN MARKAYI İSTEDİĞİN SIRAYA KOYMAK SENİN BİLECEĞİN İŞ..

İYİ FORUMLAR VE KALİTELİ YORUMLAR LÜTFEN. DİMİ AMA.

100 değil 1000 yil gecse mercedes bmw audi gibi firmalar varken reno ilk beşe giremez

• STONE_16

lafin bana sanirim tamamini oku istersen yazdiklarimin fiyatlar konusunda ordu vs arkadasimin megane dizeli aldiği fiyat gibi....

bu arada renodan megane1, scenic , megane 2 , laguna arada sirada isimden ve cevremden dolayi kullandiğim araclar....

koksalsoy

topiğin konusu neden reno hep kotulenirdi ona gore elestirilerimi yazdim bende fiyat konusunda....
  • quote:

kötülemek demeyelim ona elestri diyelim....

bunlar tamamen kişisel düsüncem...

1. araclara değerinden fazla para istemesi...
    2. ayrimcilik yapip yok ordu personeline ayri paraya verip normal disardan birine pahali satmasi
    3. anahtarsiz calistirma sistemine sahip bir aracta kaset çalar , vasat bir ses sistemi kullanmasi, okadar donanim koyup cift bolgeli klima kullanmamasi, 1.5 motor ,kocaman araca fiyat dusuk olsun diye 80hp motor alternatifi kullanmasi. kullandiği plastik malzemenin dokulmesi (cevremde cok meganda gordum bunu makyajli icin soylemiyorum onda henuz gormedim)

ayni sekilde koc u da elestiriyorum koc grubuda ayni ayrimciliği yapiyor (ayrimcilik diyorum) cunku madem o fiyatlara verilebiliyor herkesee oyle versinler diğerlerine ödeme kolayliği sağlasinlar farkli olmalari için.... bu pahaliya alanlari enayi yerine koymaktir benim gozumde....

+1000000.......00000

• quote:

STONE_16

lafin bana sanirim tamamini oku istersen yazdiklarimin fiyatlar konusunda ordu vs arkadasimin megane dizeli aldiği fiyat gibi....

bu arada renodan megane1, scenic , megane 2 , laguna arada sirada isimden ve cevremden dolayi kullandiğim araclar....

koksalsoy

topiğin konusu neden reno hep kotulenirdi ona gore elestirilerimi yazdim bende fiyat konusunda....

yok kardeş san bi lafım yok fiyat konusunda haklısın bencede reno fahiş fiyatla satıyor..benim demem forumda başka yerlerde okumuştum yok birisi bişey duymuş reno şöyle böyle diyoda ben genelllem yaptım..

• ilac firmasının kullandığı iki megane yolda kalmış demişsiniz, ilaç firmalarının kullandığı hangi araba yolda kalmazki adamların sanki altında araba değil tır var gibi kullanıyorlar. Başlığada bir cevap benden , en çok satan araba kötülenir.

Birde tabiki arabayı eleştirebilirsiniz, bende Yaris ile ilgili eleştirilerimi söyleyebilirim daha önce kullanmıştım ama gerek yok çünkü her arabada mutlaka arıza olacaktır. Bu Megane ı sevmeyenler kullananlara karşı biraz daha saygılı olabilirse ne güzel olurdu.:) Arkadaşlar altınızdaki araba, bana pek mantıklı gelmiyor arabaları karşılaştırmak(benimkisi daha iyi diyerek). İsteyen istediği arabayı alır. Megane ı şans eseri aldım memnunum, vw de alabilirdim, toyotoda, ford da, hepsi bence aynı..saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Kütük gibi olmasındandır.
    işyerinde bir arkadaşım 8 yıldır VW golf kullanıyor, 1 tane de scenic aldı sıfır arabayı hic begenmedi kutuk gibi diye satmayı dusunuyor

yapma arkadaşım scenic'in neresi kütükmüş???? 10 gün sonra tam 1 sene olucak daha 1 kere yollarda banamısın demedi (Maşallah) Karadeniz gezisine gittik yolların nasıl geçtiğini anlamadık gayet konforlu insanı yormayan ve ferah bir araba arkadaşın scenic'i satıp ne almayı düşünüyor merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 6 Aralık 2006; 18:25:43 >

• bence bu konu kilitlenmeli hiçbir amacı olmayan forumda tartışmayı alevlendirecek bir konu..

Renault gerektiği yerde övülüyor gerektiği yerde yeriliyor.. Biraz abartı olabilri ama normal bu forumda Volvo yu bile yerden yere vuranlar var herkesin görüşüdür sonuçta
  • İYİ DE NİYE RENAULT YANİ BAŞKA MARKA NEDEN DEĞİL.

KONUYU AÇAN ARKADAŞA İLETİLİR.
  • ben şunu merak ettim. kardeşimde 2006 clio sümbül dizel var. 60000 bakımı için 780 milyon talep etmişler. bu neyin bakımı yaa?? bu kadar ne yapılıyor? sanki motor yapılıyor. daha önce 2005 clio sümbül benzinli vardı. onun 60000 bakımında da 600 milyon ödemişti. bende oha falan olmuştum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

ben şunu merak ettim. kardeşimde 2006 clio sümbül dizel var. 60000 bakımı için 780 milyon talep etmişler. bu neyin bakımı yaa?? bu kadar ne yapılıyor? sanki motor yapılıyor. daha önce 2005 clio sümbül benzinli vardı. onun 60000 bakımında da 600 milyon ödemişti. bende oha falan olmuştum...

Triger değişiyor
  • triger kayışı değiştiğindendir..ama kullanımdan kaynaklanan başka değişimler de olabilir..

Renault'a laf eden arkadaşlar; istediği kadar laf edebilir..

Özellikle Scenicin içindeyken sessizliğin ve konforun tadını çıkarıyorum; ve araç en güvenli otomobillerden biri olduğundan ve ağır olduğundan(boşken 1400 yaklaşık) güvenerek kullanıyorum aracı..

bu kadar özellik bu fiyata zor bulunur bence..şu an 0 km Scenic privilege 1.6 tiptrpnik aracın fiyetı 50000ytl civarında.. -ama özelliklere geçelim:

-8 SRP3 airbag - çift aktif gergili ve kuvvet kontrol sistemli emniyet kemerleri
    -ABS,EBD,ASR,AFU,ESP,CSV
    -otm ve 6 sensörlü klima
    -dijital göstergeler
    -panaromik elektrikli cam tavan
    -sırtlık eğimi ayarlanabilen ileri geri gidebilen 5 bağımsız koltuk
    -kapılarda direksiyonda viteste komple bej deri döşeme
    -arka kapılarda perdeler
    -Soğutuculu dev torpido
    -İleri geri elektrikli kaydırılabilen 12V soketli dev göz + birbirinden bağımsız deri kolçaklar
    -yağmur sensörü ışık sensörü park sensörü
    -elektrikli katlanır aynalar
    -hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı
    -Lastik hava basınç göstergesi
    -tiptronik vites
    -otomatik el freni
    -düğmeli marş
    -anahtarsız sistem
    -Halı paspaslar
    -arka koltuklar için 2 sehpa
    -ek kalorifer
    -6lı SONY Xplod CD-MP3 changer
    -6 hoparlör
    -telefon ön hazırlığı
    -bi-xenon farlar
    -4 adet çekmece ve 4 adet gizli göz(koltuk altlarında)
    -tamamen düz zemin
    -süper kilitleme
    -115 bg 16v motor

• bu topicin sonunu hayırlı görmüyorum
  • renault dan vitesi yüzünden nefret ederim. insanın başını yaracak sonunda. acaba çok mu zor şanzıman kulaklarını daha sert bir takozla bağlamak hadi springler broadwaylar tamam da hala aynı naneyi yiyorlar. vites geçişleri de bir ayar tutamadı. hala iğrenç. bu böyle olduğu sürece kesseler renault almam. aracın bütün estetiğini bozuyor. bu yönde önlem alması lazım artık firmanın. hiç kimse mi şikayet etmedi bu sorunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.