Şimdi Ara

ReostA'nın ibretlik aksanı(videolu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
5.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Aaa ingilizce konusmus. Bende hangi dil bu diye arastirma yapiyordum :D Gerci orada bir "monstææææærz" diye birsey gecti ama dedim herhalde Papua Yeni Gine de "anna ben TV ye ciktim" anlamina geliyor :D

ayıp oluyo hocam

baba alınmıyorsun demi ya? seviyoruz seni o yüzden takılıyoruz.

• Vurun daha ölmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Aaa ingilizce konusmus. Bende hangi dil bu diye arastirma yapiyordum :D Gerci orada bir "monstææææærz" diye birsey gecti ama dedim herhalde Papua Yeni Gine de "anna ben TV ye ciktim" anlamina geliyor :D

ayıp oluyo hocam

Alinma lutfen ama hakikaten vurgu ve tonlama cok komik. Artik olayin heyecanindanmi diyelim yoksa o an oyle estigindenmidir bilemiyorum. Kotu bir niyetim yok takiliyorum sadece. Hos o atmosferde 2 kelimeyi toparlayip konusmakda ayri bir maharet ister ama neyse. Tependen gaz bombalari caddelerden toma gecerken birinin sana mic uzatip yabanci bir dille birsey sormasindan sonra oturup orada new york aksani ile demec vermen beklenemez. Haksizsam soyle..
    Kirilma, alinma sadece takiliyoruz

• Bence buradaki bir çok insan ReostA'nın konuştuğu kadar konuşamazdı. What's your name'i biliyoruz biz anca. Komik olduğu doğru fakat bizim kadar olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Bence buradaki bir çok insan ReostA'nın konuştuğu kadar konuşamazdı. What's your name'i biliyoruz biz anca. Komik olduğu doğru fakat bizim kadar olamaz.

Su arkadasin mesajinada da art niyetim olmadigini gostermek amaci ile alintiliyorum

@SchutZ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Bence buradaki bir çok insan ReostA'nın konuştuğu kadar konuşamazdı. What's your name'i biliyoruz biz anca. Komik olduğu doğru fakat bizim kadar olamaz.

+1

• ReostA DP transferi gerçekleşti
    GG DP VERY EASY MONSTIRS
  • in diiz deyz espeşıli deyar layke monstıııııaaaaars,dey kant du det
  • monstæææærs
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcancambaz

ReostA DP transferi gerçekleşti
    GG DP VERY EASY MONSTIRS

1 aylık hort
  • off dostum süpersin oruç oruç güldürdün beni
  • momomomomomomöööööönsssttirrrrssss

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

quote:

+1

Dostum yaklaşık 3 senedir çeşitli forum sitelerinde moderatörlük yapıyorum. Eğer bir bilgi güncelliğini yitirmediyse (ki hala gülüyorsak) bu hort olmuyor malesef :)

yea moanstırğz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hiç mi udyr udeyere diye okumadınız siz hiç mi base i beys yerine base diye okumadınız mı siz hiç PENTAKİL attığınızda yes yes yes beeeee penta attım demediniz şimdi kabul ediyorum bu videoyu ben çektim
  • İyi güldüm valla. Adamın karizması falanda kalmamış. Bir yandanda üzüldüm :(
  • dey laka monsoooğaaazzz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.