Şimdi Ara

ReostA Solo Q Stream:Online ' Deneme' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
6
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tanımam etmem türk takımlarını ama Gamex fuarında gözlemleme şansım oldu.Çoğunun iyi sponsorları var ki bu da ya zengin ailelerden geliyorlar ya da tanıdık aracılığıyla iyi sponsor bulduklarını gösterir.İzledim fakat bir numara göremedim yani ben turnuva değil takımla bile oynamıyorum ama ne buildlerini beğendim ne de başka şeyleri.Gerçi profesyonel streamer değiller ondan da olabilir ama beğenmedim kısaca.İş yok türk takımlarında yani türk takımı olduğu için demiyorum hakkaten iş yok sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Çok tanımam etmem türk takımlarını ama Gamex fuarında gözlemleme şansım oldu.Çoğunun iyi sponsorları var ki bu da ya zengin ailelerden geliyorlar ya da tanıdık aracılığıyla iyi sponsor bulduklarını gösterir.İzledim fakat bir numara göremedim yani ben turnuva değil takımla bile oynamıyorum ama ne buildlerini beğendim ne de başka şeyleri.Gerçi profesyonel streamer değiller ondan da olabilir ama beğenmedim kısaca.İş yok türk takımlarında yani türk takımı olduğu için demiyorum hakkaten iş yok sizde.

tek anladığım şey iş yok.Eyvallah ^^
  • yine kasmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Bu ara fazla ranked team atmıyoruz o yüzden streamde yapamıyoruz malesef..Fakat bi aksilik cıkmassa
    Eylül 10-24 arasında gaming house tarzında eve geçicez ve bağlantıda kalite oldugundan hergün uzun süreli yayın yapabılırız

Sponsor kim ?
    Para nerden geliyor?
    Ne is yapiyorsuunuz?
    Yaslar kac ?
    Hedefiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalım
  • iyi yaptiniz kapamakla...
  • Ne güzel izliyorduk ya. Hay ben stream linkini verenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

Ne güzel izliyorduk ya. Hay ben stream linkini verenin.

Aynen ya, ne gerizekalı insanlar var. Delay olayı olursa çok iyi olur, bi' stream zevkimiz var onun da içine ediyorlar.
  • Neden Kapandı?
    Ne güzel gidiyordu,kime kızdı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoines

Neden Kapandı?
    Ne güzel gidiyordu,kime kızdı bunlar

rakip takımın streamı izledigine dair 1-2 hareket oldu

o yüzden kapadilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Çok tanımam etmem türk takımlarını ama Gamex fuarında gözlemleme şansım oldu.Çoğunun iyi sponsorları var ki bu da ya zengin ailelerden geliyorlar ya da tanıdık aracılığıyla iyi sponsor bulduklarını gösterir.İzledim fakat bir numara göremedim yani ben turnuva değil takımla bile oynamıyorum ama ne buildlerini beğendim ne de başka şeyleri.Gerçi profesyonel streamer değiller ondan da olabilir ama beğenmedim kısaca.İş yok türk takımlarında yani türk takımı olduğu için demiyorum hakkaten iş yok sizde.

Güle güle ozman
    tutmayalım seni burda

• Adamlar nerden bulacak bu steamı anlamadım gitti
  • helal beyler.
    Spec. ten izelemeye devam
    ghost durduramaz sizi
  • Stream aç delay koy :/
  • Bundan önceki maçta adamlara stream linki vermişler, bu maçtada adamlar earlyde ghosting yaptıklarını düşündük o yüzden kapattıık kusura bakmayın..
    Hoş kapattıktan sonrada ezmeye başladık neyse önümüzdeki maçlarda açarız sanırım..
    Son Maç;
  • gerçekten tebrikler... açıcakmısınız şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

gerçekten tebrikler... açıcakmısınız şuan ?

Spectateden bi arkadaşımız yapıcak sanırım, güncellicem konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

gerçekten tebrikler... açıcakmısınız şuan ?

Spectateden bi arkadaşımız yapıcak sanırım, güncellicem konuyu.

bekliyorum
  • Özlemiştik Açarsanız süper olur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.