Şimdi Ara

ReostA Solo Q Stream:Online ' Deneme' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
6
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal olsn beyler stream 10 numara elo da yüksek insanın izleyesi glio. geçen günlerde burada elosuz normal oynlarını streame sunanlar oluodu şahsen sinir oluodm normal troll oyununu neye izletiosaa. size tam destekkk ama :D
  • şuan cidden hoş bi stream oluyo ancak inanılmaz bi merak ettim nasıl olcak bu turnuvalara kayıt işi birisi söyleyebilir mi ESL için
  • ezreal döktürdü botta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loras_

şuan cidden hoş bi stream oluyo ancak inanılmaz bi merak ettim nasıl olcak bu turnuvalara kayıt işi birisi söyleyebilir mi ESL için

Dostum ESL'in türkçe desteği ver öncelikkle bi takım oluşturuyorsun ve takıma giricek olan oyuncuların hepsi ESL'e kayıt olup takıma (takım şifresini yazarak) giriyor..Ve ESL sitesini takip ediyorsun turnuvaları kaçırmamak için..Mesela Go4LoL vardır her pazar 15:00'de başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

şuan cidden hoş bi stream oluyo ancak inanılmaz bi merak ettim nasıl olcak bu turnuvalara kayıt işi birisi söyleyebilir mi ESL için

Dostum ESL'in türkçe desteği ver öncelikkle bi takım oluşturuyorsun ve takıma giricek olan oyuncuların hepsi ESL'e kayıt olup takıma (takım şifresini yazarak) giriyor..Ve ESL sitesini takip ediyorsun turnuvaları kaçırmamak için..Mesela Go4LoL vardır her pazar 15:00'de başlar.

şuan bi takımım var fakat bi elo ortalaması falan gerekiyor mu birde illa ödül olsun diye dedigimden degilde merak ettigim için soruyorum bu Go4LoLde ödül var mı ? Son bi soru olarak da her kayıt olan takım kesin katılır mı

• Şu an ad carry streamini açtım ama ekran donuk bir biçimde.
  • quote:

quote:

quote:

şuan bi takımım var fakat bi elo ortalaması falan gerekiyor mu birde illa ödül olsun diye dedigimden degilde merak ettigim için soruyorum bu Go4LoLde ödül var mı ? Son bi soru olarak da her kayıt olan takım kesin katılır mı

Go4LoL her hafta yapılıyor ve para ödülü var. Elo sınırı yok sadece tüm takım üyelerinin kayıt olup turnuvuya başvurmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

quote:

quote:

quote:

Go4LoL her hafta yapılıyor ve para ödülü var. Elo sınırı yok sadece tüm takım üyelerinin kayıt olup turnuvuya başvurmanız yeterli.

tamamdır hocam çok teşekkürler ^^

• biz 5 arkadaş na serverındayız da esl turnuvalarına katılabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESL GO4LOL turnuvası stream online
  • Yuh ne kadar çok takım var öyle. Direk eleme sistemi yerine, lig lig yapsalar, sonra ilk 5 arasında maçlar olsa vs vs.

Neyse ben stream izliyim, turnuva maçı değil mi bu?

1200 elo adam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Ağustos 2012; 15:25:30 >
  • Başarılar...
  • ESL Go4LoL 2. maç başlamak üzere
  • Sizin solotop forumdan kim?

Güldürüyor beni
  • ESL Go4LoL 3. maç başladı
    iyi seyirler yo
  • güzel stream :)
  • 4. maç var mı? Ona göre oyuna giriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

4. maç var mı? Ona göre oyuna giriyim.

var var güçlü rakip güzel maç olcak
  • Bi Curse-Azubu bi sizin streamı izliyorum.
  • Umarım bir Türk takımı daha büyük turnuvalarda'da izleriz helal size kimsenin yapamadığını siz yapıyorsanız bu cidden büyük bir başarıdır inşallah kazanırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.