Şimdi Ara

Repeater Modundaki Modemden Ethernet Çıkışı Alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 1 adet 4 port adsl modem var (cnet-car854). Bilgisayarıma ve uydu alıcıma kablolu internet bağlantısı sağlamam gerekiyor. Elektrik hattı üzerinden ethernet bağlantısı sağlayan homeplug adaptörler var ancak hem fiyatları 100tl civarı(http://www.hepsiburada.com/Liste/aztech-hl110e-200mbps-homeplug-av-ethernet-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd999286&categoryId=119) hemde adaptörün çalışması için aynı fazdaki prizlerden besleme gerkiyormuş benim evimde trifaze dağıtım var ve adsl modemin yanına takacağım homeplug adaptör ve receiver yanındaki priz aynı faz üstünde değil.Fazları taşımak kolay ama maliyet olarak bu adaptörden iki tane almam gerekmesi işi zora sokuyor. Bunun yerine 1 adet daha adsl modem alıp normal şekilde pcye ethernet verip bağlanmak diğer odaya uydu alıcının yanınada eski modemimi koyup repeater modunda çalıştırmak ve ethernet portu üzerindende uydu cihazını bağlayarak internete çıkartmak istiyorum öğrenmek iistediğim nokta repeater modda çalışıp kablosuz bağlantı üzerinden interneti alan modem bu bağlantıyı ethernet üzerinden uydu cihazına da verir mi ? Eğer bu mümkünse hem kablosuz ağımın kapsamasını genişletmiş olacağım hemde uydu alıcımı ve pcyi kablolu bağlantı ile internete bağlamış olacağım tamam prratikte uydu alıcya internet kablosuz ağ üzerinden gelecek ama bu benim için sorun değil cihazın sadece ethernet girişi var ve başka bir çözüm yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.