Simdi arkadaslar. Ben mac yapiyorum mac esnasinda konusma penceresinde bir seyler yaziyorum onlar da yaziyor. Sonra mac bitiyor. Replay indirip izliyorum maci ama o yorumlari goremiyorum. Bunun sebebi ile ilgili arastirma yaptim. Takim konusmalari, takimdakilerin birbirleriyle olan yazismalari vs. replay'de kaydedilmiyormus.
departedd 1 point 3 months ago Team chats are not recorded, therefore they can't be shown in replays, for that to change valve would have to change the replay format, and it'll probably not going to happen
acaba dedim -console ve akabinde gerekli komutlar kullanilarak gorebilir miyiz? arastirmalarima gore mumkun degil.
Sonra baska bir mac yaptim. Bot maci oldugunu varsayin. Nedenini simdi yazacagim. ALLIED CHAT seklinde gorunecek sekilde degil de SHIFT-ENTER kullanip girdim mesajlari yani HERKESIN GOREBILECEGI SEKILDE, arkadaslara da soyledim onlar da oyle yapti. Sonra bu macin replay'ini indirdim. Bir baktim GENEL CHAT'te girilmis HER SEY ORTADA. Bilmiyordum bunu ben.
Hala merak ettigim konu ise ALLIED CHAT cidden REPLAYlerde yok mu su PRIVACY davasina ama yine de KOMUTLARLA GORUNUR HALE GETIREBILIYOR MUYUZ?
No
Amaç neydi?
Göremiyorsunuz bu arada.. Sadece iki takımında göreceği herkese açık yorumlar gözüküyor.
karşı takımın "Allahtan karşı takımdaki gibi nooblar hala var da easy win alabiliyoruz." şeklinde konuşmalarını mı merak ediyorsun?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme