Şimdi Ara

Replika M paket.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu tuningte biraz acemiyim ne yalan söyleyim. Yani replika ürüne karşıyım. Ama orjinale girdinmi işin içinden çıkamazsın. Jantlar her daim orjinal olacak ama bu ön arka tampon ve marşpiyer replika olsa bir sıkıntı olurmu. Aracın dinamiklik açısından yada kaza esnasında bir sıkıntı yaratırmı ? Bunları merak ediyorum. Bunları yapan yerlere soruyorum hepside aynı kalitede diyor. Biri 2500 lira orjinali ise 20 bin küsüre çıkıyor. Yani kaza durumunda vesayre gibi merak ediyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Jant konusunda kesinlikle replikadan uzan durun, hayati bir önem arz ediyor o konu.

Kaporta için ise tayvan malı ürünlere yönelebilirsiniz, bir problem olacağını sanmıyorum. ABS plastik diye fiber malzeme yutturanlar var, ürünü kontrol edin.... malum otomobil piyasası servisinden satışından yıkamacasında kadar pislik heriflerle dolu, onlara dikkat edin. Kısacası iyi ve güvenilir bir yerden m paket tampon marspiyer alırsanız bir problem olmaz....
  • Aynen dediğinizi diyorlar ABS plastik. İzmirde birkaç yere sordum bunlar bmw menşei li ürünler diyor. Sahtesini bulamazsın diyorlarda işte yalan söyledikleri çok belli. Benim için önemli olan kaza esnasında sıkıntı yaratırmı, yaratmazmı gerisi önemli değil. Yani plastik parça elbet ama gene darbeyi emmesine kadar hesaplamışlardır diye düşünüyorum. Bu konuda titizim ama gidipte orjinal yapacağım parayla daha iyi şeyler yapabilirim. Eğer yaptıran varsa tanıdığı falan güvenebilecek insan arıyorum bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.