Şimdi Ara

[Report subject] nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu [Report subject] nedir benim ve baya kişininin nickinin üstünde yazıyor acaba ne demek?

• uyarı almışlar demekki
  • sanmam qorew qıbı bır sey sanırım.. bende bılmıorum alla alla
  • abicim kral onları illegal bir şey yaparken gormus ve o yazıyı koymuş eğer gm ye yakalnırsanız gm sizin o yazıyı gorunce banlıyomuş duyrulur
  • Bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Charının üzerinde [Report Subject] olanlar endişelenmesin. GM dün gece yazı geçiyordu."Üzerinde [Report Subject] yazısı olanlar endişelenmesin." Bir çeşit bug sanırım ...
  • valla çoğu kişi banlanacaksın diyor oyuna girdiğim her zaman 1 ton pm ye cevap yazıyorum bende bilmiyorum
  • kısaca bilmeyenler icin cevabi vereyim;
    o yazi bendede var adi report subject bu nedir ?
    bu yazi insanların kötü bir söz kötü bir hareket ve koxp actigi zaman bunu g1 clan liderleri onların ustune kondurur sadece g1 ama benimki durduk yere oldu ve sastim bide baktım report subject.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet55555

abicim kral onları illegal bir şey yaparken gormus ve o yazıyı koymuş eğer gm ye yakalnırsanız gm sizin o yazıyı gorunce banlıyomuş duyrulur

gm server programından kod larla banlıo milleti öle gm görüne banlıomuş fln,gm den kaçmak vs şeyler yok kim sallıo bunları bilmiorum velet dolmuş oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.