Şimdi Ara

Requiem For A Dream (2000) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
0
Favori
32.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ayık kafayla izlenecek bir film değil. Bad tribe girip izlemek gerek.

hocam bad tripte bunu izlersen ya o an yanındakini ya kendini öldürür insan en olmadı bad tribin etkisiyle korkudan ölür
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

quote:

hocam bad tripte bunu izlersen ya o an yanındakini ya kendini öldürür insan en olmadı bad tribin etkisiyle korkudan ölür

Hiç bir şey olmaz hala hayattayım
  • quote:

quote:

quote:

yeni yeni bad trip yaşayan daha bad tripte oto - kontrolü sağlayamayan biri için sence de yapmaz mı dediklerimi?ben seni kastetmedim zaten hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni yeni bad trip yaşayan daha bad tripte oto - kontrolü sağlayamayan biri için sence de yapmaz mı dediklerimi?ben seni kastetmedim zaten hocam

Valla bilemem haklı olabilirsin. Hani komedi filmi adamı güldürmek, dram filmi adamı ağlatmak için çekilir ya. Bu film ise vizyonun içine çekip izleyicinin psikolojisini yerle bşr etmek için çekilmiş resmen. Çekeceğin kafa ise bunu yaşamanda yardımcı olur, dibe vurur gidersin. Tabi bunlar ütopya arkadaşlar, bir burda sys ile geyik yapıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla bilemem haklı olabilirsin. Hani komedi filmi adamı güldürmek, dram filmi adamı ağlatmak için çekilir ya. Bu film ise vizyonun içine çekip izleyicinin psikolojisini yerle bşr etmek için çekilmiş resmen. Çekeceğin kafa ise bunu yaşamanda yardımcı olur, dibe vurur gidersin. Tabi bunlar ütopya arkadaşlar, bir burda sys ile geyik yapıyoruz.

+1
    sadece geyik yapıyoruz

• tövbe bismillah bu nasıl bir filmdir böyle
  • film etkilemedi diyenler olmuş.
    Böyle diyenler ilk önce filmin cekildigi tarihe baksalar iyi olacak.
    Ayrıca türk kültürünü kanalize eden bir film degil.
    Tamamen amerikan halkının ne tür pisliklere maruz kaldıgını anlat bir film.
  • izledikten sonra 3 gün üstüste rüyamda görmüştüm
  • Filmi bugün izledim. Bir daha böyle film gelmez mükemmel ötesi bir film.
  • En çok etkilendiğim filmlerden biri,müziğine bayılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre top10'da olması gereken bi film. film mi dedim. pardon, başyapıt!
  • bu film benim ağladığım nadir filmlerdendir. hele o ass to ass sahnesi yok muydu gerçekten çok duygulandım. şaka bir yana öyle bir hissettiriliyordu ki dram o sahneye bile kötü gözle bakamadım. baktım baktım yalan olmasın şimdi
  • Tam bir bunalım filmi...
  • film çok iyi çekiyor insanı içine bagımlılıgı filan çok iyi işlemiş soundtraclar zaten müthişti
  • SEN BENİM HAYATIMIN AŞKIYDIN SEN BU DEĞİLDİN SEN NE YAPTIN SEN KİM OLDUN...

• Sessiz sakin yapılı olduğum için ilgi alanıma girmeyen bir film. Müzik güzel sayılır. Abartılan film;
    6/10 puan.
  • Filmin işlediği konular anlamlı olabilir. Anlatımlarda hoş olabilir. Ama herkese hitap ettiğini söyleyemem. En azından bana hitap etmedi. Filmin sonuna kadar zor dayandım fakat yinede yarım bırakmamak adına tamamını izledim. Soundtrack'lerine söyleyecek bir şey yok, gerçekten çok kaliteliler. Ara ara hala daha dinlediğim oluyor.

Kasvetli ruh hallerini ve ambiansları seviyorsanız, uyuşturucunun, bağımlılığın ve bunun gibi saplantıların zararları hakkında bir ders daha almak istiyorsanız tavsiye ederim. Onun dışında çok fazla beklentiye girmeyin derim. En ufak esintiden nem kapıp bunalıma girebilecek tarzda kişiler filmin yakınından dahi geçmesinler. Bu tip kişiler filmi izledikten sonra bu ruh haliyle kendilerine göre yonttuklarında film, hayatlarında ciddi bir iz bırakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

SEN BENİM HAYATIMIN AŞKIYDIN SEN BU DEĞİLDİN SEN NE YAPTIN SEN KİM OLDUN...

Başroldeki çirkin kız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çok hoşuma gitmedi açıkçası.Ama gerilim dolu haberlerin arkasında çalan soundtracki yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

SEN BENİM HAYATIMIN AŞKIYDIN SEN BU DEĞİLDİN SEN NE YAPTIN SEN KİM OLDUN...

Başroldeki çirkin kız mı?

Yok...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.