Şimdi Ara

Research in Motion, yeni modeli BlackBerry Curve 9320'yi duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBM haricinde rim ve blackberry os 5 para etmez.Heleki interneti;neymiş bis alcakmışım neymiş 30 lira vermezsem internetine 16 liralık küçük paketle sadece yazı yazcakmışım.foto bakcakmışım öbür uygulamalar ücretliymiş.Şunu söyleyebilirm rim ürünlerinin multimediadan zerre haberi yok üst segment 4 kadar cihazını kullanmama rağmen sadece telefon kullanıcaksanız 3310 ve muadilleri herzaman aynı işi görmeye muktedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tery588

BBM haricinde rim ve blackberry os 5 para etmez.Heleki interneti;neymiş bis alcakmışım neymiş 30 lira vermezsem internetine 16 liralık küçük paketle sadece yazı yazcakmışım.foto bakcakmışım öbür uygulamalar ücretliymiş.Şunu söyleyebilirm rim ürünlerinin multimediadan zerre haberi yok üst segment 4 kadar cihazını kullanmama rağmen sadece telefon kullanıcaksanız 3310 ve muadilleri herzaman aynı işi görmeye muktedir :)

O kadar kullanan herkes salak ozaman bi sen akıllısın. ayrıca fiyat bilgin olmadan atıp tutma.bis full paket 1gb interrnette dahil olmak üzere turkcellde 16,90 tl dir.yani standart net paketleri ile birebir aynı fiyat.
  • cok güzel bir telefon fiyatları ne kadar suanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaylive

Dandik bir BlackBerry daha gençler biribirinden görüp özenip alacak kaçınılmaz...

bunu başarabiliyorsa hedefine ulaşmış demektir. hakaret edeceğine tebrik et.
  • fason üretimden farkları yok artık bunların.
  • iPhone 4S kullanıyorum, ikinci telefon olarak sadece bbm için bu telefonu düşüneceğim eğer beyazı çıkarsa. Şık, ufak tam ikinci telefon olmaya aday.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Neden dandık bence guzel olmus gps wıfı 3g mevcut klavyelı model arayanlar ıcın guzel.

Adamların yıllık satışı her sene artıyor nasıl bir cenaze ise...
  • arkadaşlar herkes sizin gibi 2000 tl verip s3 ip4s alamıyor. os 7.1li bir cihazı hotspot , mail ve IM için bile 600-700 lira bandında rakipsiz olur.
  • ayrıca fiyat bilgin olmadan atıp tutma.bis full paket 1gb interrnette dahil olmak üzere turkcellde 16,90 tl dir.yani standart net paketleri ile birebir aynı fiyat.
  • Önceki Curve'den daha iyi bir tasarım olmuş düşüncesindeyim.

Edit: Lise öğrencileri alıp hava atmaya başlarlar.
  • Ne zaman Türkiyeye gelicek acaba ? 9220 satışta ama ben 9320 bekliyorum.
  • 8520 almıştım hayatımın en büyük hatasıydı işletim sisteminde eksiklikler var dandik bi tarayıcı vs.vs bedava verseler almam bu aleti
  • Yazılım olarak ne kadar zayıfsa model türetme konusunda da o kadar zayıf BB. aynı modelin kenarını köşesini yuvarlayıp farklı model diye satıyorlar.

Ayrıca BB nin tuşsuz telefon çıkarmasını beklemeyin. BB nin mantığı butondur. dokunmatik telefonlarında bile buton vardır dikkat ettiyseniz.
  • UK'de çıkmış ama hala Türkiye'yle ilgili bi.bilgi yok :c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kullanmadan konuşmak ne rahat ya :) Curve serisi diye aldanmayın biraz farklı bakın. Diğer Curvelerden farkı RAM ve ROMun yanında 800Mhz bir işlemci bulunuyor cihazda. 7.1 işletim sistemi gayet hızlı ve diğer OSlardaki hataları 2 haftadır almadım. Kameradan memnunum. Fiyat uygun ve cihaz gerçekten kullanışlı. Bir androidle kıyaslamak çok yanlış. İki cihazında kullanım amaçlarının farklı olduğu çok açık. Ayrıca İp5 yada S3 gibi cihazlarda FİFA 12 oynuyorsunuz ama ne kadar ? Kullanış biri olarak söyliyim 2 saaat :) ondan sonra pil bitti ee nerde verdiğiniz 2 milyar ? Biraz mantıklı düşünmek lazım . Saygılar .
  • Yeni tasarımları hoşuma gitmiyor cihazların 9000-9700-9900 gerisi yok bana göre tasarım için.Bana göre 9220-9320,8520-9300 arasındaki gibi özellik farkı yaratan cihazlar sadece.
  • bende bold 9900 curve 9220var bunuda alabilirim cok guzel arkadaslar.bence sizde alin tafsiye ederim.ben zenginim o yuzdenn durumum var sizi bilmem bende 4s iphone samsung galaxy note 2 var ama siz bunlari alcak durumda degilsiniz uzuluyorum size

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bende bold 9900 curve 9220var bunuda alabilirim cok guzel arkadaslar.bence sizde alin tafsiye ederim.ben zenginim o yuzdenn durumum var sizi bilmem bende 4s iphone samsung galaxy note 2 var ama siz bunlari alcak durumda degilsiniz uzuluyorum size

Şaka mısın sen ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.