Şimdi Ara

Reseller Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba ,biz arkadaşlarla karar verdik :) ve reseller almayı düşünüyoruz.Sizce fiyatı uygun kaliteli firmalardan hangilerini önerirsiniz.

Örneğin :MercanSoft sizce ii bir seçim olabilir mi??

• İstediğiniz özellikler nelerdir ?
  • Alanı en az 4GB ve Trafik 100gb tan düşük olmaması ve ns kaydı. Temel olarak bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExArA

Arkadaşlar hepinize merhaba ,biz arkadaşlarla karar verdik :) ve reseller almayı düşünüyoruz.Sizce fiyatı uygun kaliteli firmalardan hangilerini önerirsiniz.

Örneğin :MercanSoft sizce ii bir seçim olabilir mi??

Merhaba;
    Nudem Bilişim Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi olarak size uygun fiyat kaliteliz hizmet sunmaya hazırız.
    Msn adresimiz ceo@nudembilisim.com.tr isterseniz ekleyin online müşteri temsilcimiz ile görüşün.

Saygılarımızla.....
  • Hocam ben zamanında mercansoft ile çalışmıştım bence iyi bir seçim.
  • Ben www.hostgator.com u tavsiye ediyorum iidir hesaplı ve kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightworrier

Ben www.hostgator.com u tavsiye ediyorum iidir hesaplı ve kaliteli

ya elin topiklerine saldırcağıan konu acıversene boyl boyle bi host var diye
  • fatura kesen var mi aranizda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterdevil

fatura kesen var mi aranizda ?

Merhaba;
    Firmamız faturalı hizmet vermekte faturası geri dönen veya fatura almak istemeyen müşterilere firmamız tarafından hizmet verilmemektedir.

Saygılarımızla...
  • Merhabalar linux reseller düşünüyorsanız yardımcı olabiliriz.
    Faturalı hizmet veriyoruz firmamız trabzonda bulunmakta iletişim için ;
    www.turkotech.com
    www.turkotech.net

detaylı görüşmek isterseniz P.M yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

Önerdiğim yerler ;
    www.hostticaret.net
    www.imranbilisim.net
    www.adamer.com.tr

• eger sorunsuz bir yer istiyorsan sana tek önerecegim yer

www.hostticaret.net tir

burada mawerick olarak mesaj yazıyor kendisi zaten oradan al

www.hostbul.net/hostticaret.net

buradan kac host barındırdıkları ve firma hakkındaki yorumlara da ulasabilirsin

saglam olsun başım agrımasın rahat ve huzurlu oluyum diyorsan eger bence kesinlikle buradan al

• quote:

Orjinalden alıntı: erman90

quote:

Kardeşim site ecnebice!... Türk Müslüman Hosting firmaları varken ne diye böyle arnaşist tutumlar sergilersin anlamamki!!!

www.tamtasarim.com
    veyahut
    www.turkwebhosting.com a bi bak
    Müslüman kişilerin firması. Sahibi tanıdıkdır.

Arkadaş sanki türkiyeden hizmet verenler yurt dışından almıyormu. web teknolojileri gibi bir konuda özellikle domain konusunda icann yetkilidir eğer ecnebilerden hizmet almak istemiyorsan asla domain alma şu anda bulunduğun sitenin alan adıda senin mantığına göre ecnebilerden alındı eee neden giriyorsun. Bu basit geri bilinci aşıp şu dünyada hep birlikte dayanışma içinde yaşamanın mutluluğunu biz yaşayamadık umarım çocuklarımız yaşar..

• quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

quote:

Kardeşim site ecnebice!... Türk Müslüman Hosting firmaları varken ne diye böyle arnaşist tutumlar sergilersin anlamamki!!!

www.tamtasarim.com
    veyahut

Arkadaş sanki türkiyeden hizmet verenler yurt dışından almıyormu. web teknolojileri gibi bir konuda özellikle domain konusunda icann yetkilidir eğer ecnebilerden hizmet almak istemiyorsan asla domain alma şu anda bulunduğun sitenin alan adıda senin mantığına göre ecnebilerden alındı eee neden giriyorsun. Bu basit geri bilinci aşıp şu dünyada hep birlikte dayanışma içinde yaşamanın mutluluğunu biz yaşayamadık umarım çocuklarımız yaşar..

Ben başlığa bakmıyordum sağolsun arkadaş benim yerime cevap vermiş çünkü bana burda cevap hakkı doğdu. Türkiyede kendi serverinda barındıran çok az kişi vardır genelde yabancı firmaların alanlarını paylaştırırlar o yukarda verdiğin hostu kontrol ettimhttp://www.hostdime.com/ tarafından sağlanıyor. Senin gibi gerici kafalı duygu sömüren dolandırıclar çok piyasada al buda sana kapak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

quote:

www.tamtasarim.com
    veyahut

Ben başlığa bakmıyordum sağolsun arkadaş benim yerime cevap vermiş çünkü bana burda cevap hakkı doğdu. Türkiyede kendi serverinda barındıran çok az kişi vardır genelde yabancı firmaların alanlarını paylaştırırlar o yukarda verdiğin hostu kontrol ettimhttp://www.hostdime.com/ tarafından sağlanıyor. Senin gibi gerici kafalı duygu sömüren dolandırıclar çok piyasada al buda sana kapak

• @byLiLattah

ortalıkta ne kadar çok çoluk çocuk çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

@byLiLattah

ortalıkta ne kadar çok çoluk çocuk çıkmış

Ve gün geçtikçe sayıları artıyor. buda çok üzücü bir olay. ancak artık yavaş yavaş müşteride bilinçlendiği için biraz içim rahat ama hala ortada o kadar çok şey dönüyor ki
  • Arkadaşlar tamam yabancılardan da mal alalım ama ben Türkiye'de ki kadar ülkesini sevmeyen, "yabancıya param gitsin, başka birşey istemem" mantığını başka ülkede görmedim. Fransızlar ülkelerinde ingiliz malı alıp-satmazlar, Almanlar nerede Alman malı varsa ona saldırırlar, isveç liler cümle alem volvo arabaya binerler. Bizde de adam kendisinden tiksinir... Tamam, kötü mallar olabilir, o zaman sen iyisini yap!

Web alanı konusunda; hizmetin kökünü yurtdışından alıyor alabilir ama paranın büyük kısmı Türkiye de kalmıyor mu? O Türkiye'de kalan para ile gidip senden benden alışveriş yapıyor. Belki o işyerinde 1-2 kişi bile istihdam edip, maaş veriyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birtasarimci

Web alanı konusunda; hizmetin kökünü yurtdışından alıyor alabilir ama paranın büyük kısmı Türkiye de kalmıyor mu? O Türkiye'de kalan para ile gidip senden benden alışveriş yapıyor. Belki o işyerinde 1-2 kişi bile istihdam edip, maaş veriyor olabilir.

Evet aynen senin belirttiğin bu nedenle tr den alınmasını tavsiye ediyorum.. birilerinin anlamış olmasına sevindim..

Saygılarımla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.