Şimdi Ara

Resellerler hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandan beri dikkat etmekteyim ucuz siteler tasarlayıp yurtdışından ucuz resellerlar alıp bunu satmaya çaışan ve hatta yok ilk 15 kişye bedava falan gibi kampanya yapmaya çalışanlar var...

evet arkadaşlar bu insanlara kanmaın boşuna paranızı ve emeğinizi kaptırmayın size 10 gb veya sınırsız alan vaat edebilirler bunların hepsi tabiri caizse tırt hiç bir işe yaramayan sürekli hata veren sitenizin onlne olması süresi kapalı kalma sürsünden az olna yerler binlerce kişiye ucuz serverlardan paylaştırılan hizmetler

lütfen bu arkaaşlara kanmayalım. resellerdan hediye dagıtaması kolaydır çünkü.

• Çok güzel bir konuya deyinmişsin bende bu işi yapıyorum ve hostbul.net de fiyatlara baktım neredeyse benim verdiğim fiyatların yarısına hizmet verenler var ben düşünüyorum bu firmalar Amerikadaki sunucularını ne kadardan kiralıyorlarda bu paradan kar ediyorlar gerçek bir firma zarar eder bana göre .Sınırsız domain hakkı verilir o sorun değil ama başka yerden al sat yaparak değil kendi sunucunda güvenilir bir şekilde,bizim Amerika bayi paketlerimizde de sınırsız domainli paketlerimiz var fakat hepsi amerikadaki kendi sunucularımızda.Ayrıca benim tavsiyem aylık paketlerin tercih edilmesi büyük firmalar harincinde bir firmanın yarın ne olacağı belli değil bunu sizde biliyorsunuz.
  • evet beyler host işi cok dikkat edilecek bi husus şahsen ben reseller alırkene bayagı bi cazip fırsatlar gördüm ama biraz paraya kıyıp kaliteli ve güvenilir yerden almak en iyisidir

arkadaslarıma katılıyorum sahtekarlara
  • Ya valla şaşırdım kopil dostum dediklerine,yani senin demek istediğin kişi sahtekar.
    Ben ama o kişinin topiclerine sürekli takip ediyorum,ve bir ikisine cevap da verdim.
    Ama valla senin bahsettiğin kişi o olamaz,yani yapısı,karakteri,olgunluğu kabul etmez.
    Sen bu kişiyi o zaman tanımıyorsun!!!!
    Ve bende tanımıyorum,sadece dikkatle topiclerini takip ediyorum,diğer arkadaşların topicleri gibi.Ama bu güne kadar senin gibi tepki gösteren bir dh üyesi olmadı,bunun ben amacını öğrenmek isterim.Yani niye bu şekilde eleştiriyorsun.???
    Neyse ben şahsen ne anladım,yani ban öyle geliyor.
    Kopil dostum ya donanım haberde yenisin,yada sende bi yerlerden reseller aldın,ve şimdi host sarmaya başlıcan ????
    Neyse bana sende bi öneri,bu kişi hakkında basit bit topic,ama baya bi yankı yaratı donanım haberde.istiyorsan bi göz at oku, belki böyle kişiler hakkında farklı düşünürsün.
    http://forum.donanimhaber.com/m_3973676/mpage_1/key_tufansen/tm.htm

Not: lütfen yazdıklarımı ters anlama,ben ne seni tanıyorum,nede dediğin kişiyi.
    Sadece merak ettim,niye bu şekilde böyle faydası olan bir insanı eleştiriyorsun diye.
    Cevap yazarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 12 Ocak 2006 13:08:42 >

• arkadaşım kimsenin ismini yazmadım bu birinci konu
    ikincisi her konuda neden aynı türden yazılar var sana getirisi ne yani
    konuyu uzatmayalım ben oradan yazımı silmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopil -- 12 Ocak 2006 12:54:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Server Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    herbalife hakkında bilgisi olan ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.