Şimdi Ara

Reset atiyor. YARDIM LÜTFEN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 6 yıllık bilgisayar sistemime yeni anakart, işlemci ve ram aldim. Birkac sorunu atlattiktan sonra pc yi acmayi basardim. Hersey guzel gidiyordu driverlar kurdum. Gerekli birkac program falan kurdum. Oynadigim online oyunu kurdum.
    Bilgisayar boyle guzelce calisiyordu, eski ekran kartim PSUm(350W) ve harddiskim(sata2) ile birlikte. Gun boyu acik kalabiliyordu.
    Taki kurdugum online oyuna girene kadar. Oyuna giriyorum (League of Legends). Fakat oyun 5 dakika sonra donuyor ve pc kapatip yeniden aciyor kendini. Neyden kaynaklanir anlayamadim. Ben buyuk ihtimalle powerin yeni aldigim donanimlara az geldigini dusunuyorum. Çünkü oveclock ile islemci hizini birazcik artirdigimda daha acilmadan kapanip aciliyor. Anakart sata3 ama benim HDD'm sata2. Fakat sorun bundan kaynaklanmiyor diye dusunuyorum. Isınma problemini sorarsaniz kapandiktan sonra islemci ustundeki demir plakaya dokunuyorum ekran kartima dokunuyorum ama yazin odada duran su sicakligindalar daha :)
    Power almayi dusunuyorum ama sorun bundanmidir bilmedigim icin bosuna almiş olmayayim diye size sorayim dedim.
    Dedigim gibi overclock yaptigimda acilmadan kapaniyor yapmasam normalde kapanmiyor yalniz oyuna girdigimde 5dk sonra kapaniyor. Derdimi geniş bir şekilde anlatabilmek için hikaye gii yazdim :) Sıktıysam özür dilerim :)

• 350w psu yetmiyor buyuk ihtimal.marka model ne psu da?
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Marka : ISO
    Model : ISO - 450 PP 4s
  • Psu hocam yetmiyor.sistem acilip oyuna girince reset atiyorsa psu yukselt.
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Cok sagol ilgilendigin icin ben de oyle dusunuyordum emin olmak istedim PSU alıcam bakalım duzelir inşallah.
  • 750W PSU aldım ama maalesef düzelmedi. İşlemci sogutucusunda sürülüydü gri renkli bi macun ama ben başka bi macun alıp sürücem birde öyle deneyeyim.
    Oyuna girince direk donmuyo oynuyosun 30-40 dk sonra donuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat4505

750W PSU aldım ama maalesef düzelmedi. İşlemci sogutucusunda sürülüydü gri renkli bi macun ama ben başka bi macun alıp sürücem birde öyle deneyeyim.

tmm işte ısınıyor da eski macunu çok iyi sil tertemiz olsun üstü. sonra fındık gibi tam ortasına koy macunu oradan bütün üstüne ince tabaka şeklinde yay taşırmadan üstünede soğutucuyu güzel yerleştirdinmi sıkıntı yaşamassın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorun cpu ısısından kaynaklanmıyorsa ekran kartından kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: murat4505

750W PSU aldım ama maalesef düzelmedi. İşlemci sogutucusunda sürülüydü gri renkli bi macun ama ben başka bi macun alıp sürücem birde öyle deneyeyim.

tmm işte ısınıyor da eski macunu çok iyi sil tertemiz olsun üstü. sonra fındık gibi tam ortasına koy macunu oradan bütün üstüne ince tabaka şeklinde yay taşırmadan üstünede soğutucuyu güzel yerleştirdinmi sıkıntı yaşamassın.

Denemekte yarar var. Bugun aldım bir tane thermaltake'in macunundan ve sürdüm. Problem çözülürse yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Hocam sorun cpu ısısından kaynaklanmıyorsa ekran kartından kaynaklıdır.

Kendi ekran kartımı da taksam onboarda da taksam aynı şeyi yapıyor. Ekran kartından kaynaklandığını zannetmiyorum aslında. Ama olabilir bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.