|
Reshade Sharpen Effect & SweetFX (Oyunlarda tonlamalar ve bulanıklık giderilmesi) (18. sayfa)
-
-
Önümüzde ki hafta GeForce sürücülerine ReShade desteği gelebilirmiş. TechSpotReShade support is reportedly coming to GeForce drivers next weekhttps://www.techspot.com/news/82487-reshade-support-reportedly-coming-geforce-drivers-next-week.htmlTechPowerUpNVIDIA to Implement ReShade Post-Processing Injector at Driver Levelhttps://www.techpowerup.com/260424/nvidia-to-implement-reshade-post-processing-injector-at-driver-level
-
NVIDIA bu aralar hızlı ayın 22'sinde 440.97 whql çıkmıştı, reshade özelliği var şu anda zaten neyi ekleyecekler anlayamadım. -
-
"Oyun Genel ve Diğer türler" bölümüne taşındı. -
-
arkadaşlar son reshade ayarlarını kullanan var mı, Version 4.9.1, vulkan destekliyor bu versiyon, ben rdr 2 de denedim gayet güzel sonuçlar veriyor
ancak reshade i tamamen kaldırmadım oyun klasörü içinde bazı dosyaları kalıyor sanırım bildiğim tüm dosyaları silsem de reshade oyuna girince kurulmamış hali ile aktif oluyor yine de bu konuda bilgisi olan var mı
-
bende birkaç reshade paylaşımımı yapayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mayıs 2021; 14:47:10 >
-
Yükleme yaptığınız setupdan uninstall yaparsanız dosyaları komple temizliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Mayıs 2021; 14:16:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: R-10Yükleme yaptığınız setupdan uninstall yaparsanız dosyaları komple temizliyordu.
anladım bunun için tekrar oyun exe sini seçmek mi gerekiyor, ben aslında dosyaların kopyalayıp hem yedeğini almak hem de bir arkadaşa rdr 2 için yaptığım ayarları göndermek istemiştim ama arkadaşa yolladığım dosyalar çalışmadı yani bir dosya eksik ama bu dosya görünmüyor oyun klasöründe
-
Days Gone paylaşımı yapayım biraz, oyun tam bir görsel şölen, Reshade ayarlarını da sıfırdan kendim yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Eylül 2021; 17:22:48 >
-
güzel bir reshade ayarı yaptım oyun için çok bir per. kaybı da yapmıyor ve renk paletine de çok dokunmadım
Reshade OFF-------------------------------------------------------------------------------------------Reshade ON
-
Geforce Game Exprience içinde de buna benzer ayarlar var.
-
reshade off
reshade on
reshade off
reshade on
-
Resahde OFF
Reshade ON
Reshade OFF
Reshade ON
-
Konuyu ve anlatımı güncelledim, reshade çok daha rahat ve detaylı artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X